silvija

9
Groot-Brittannië Edinburgh
silvija was hier 31 Jul 2016
Prachtige plek , mooie stad! verassend! Veel natuur, veel sfeer vooral als je van het middeleeuwse gevoel houdt. Mystiek, ruige natuur, goede restaurants maar ook veel koninklijke paleizen etc. Echt een leuke stad om te ontdekken!
Stad
  • veelzijdig erg sfeervol
  • weersomstandigheden
Review geplaatst op 2017-06-13 Door silvija
10
Thailand Chiang Mai
silvija was hier 31 Mar 2017
Fantastisch imponerende tempel , we waren er tijdens de lente, dus het was een en al bloeiende planten, roze azaleas gouden regen, fantastische kleurenpracht. Ik vond persoonlijk dit een van de mooiste tempels van Thailand, er straalde zoveel rust van uit. Het terrein is prachtig , we bezochten ook een dienst, waar jonge monnikken zaten te bidden met achter hun een hond die aan slapen was. Het plaatje raakte me enorm, deze tempel ga ik nooit vergeten.
Stad
  • Rustgevend en bijzonder
  • plastic boeddhas
Review geplaatst op 2017-06-10 Door silvija
10
Thailand Bangkok
silvija was hier 31 Mar 2017
Eerste kennismaking met Azie en ben onovertroffen verliefd! Met name de levensinstelling van de mensen, de vriendelijkheid, het gevoel , de kleuren de blijheid ,het grote respect, ik ben tot leven gekomen in Thailand..een fantastisch land waar naast de toeristische plekken ook nog ontzettend veel plekken zijn om te ontdekken, pak een taxi en laat je rondrijden! Word uitgenodigd bij de locals, ontdek diep in de jungle een stille bijna macabere gedenkplaats voor een neergestort vliegtuig..het is een fantastisch land!
Stad
  • vrijheid , alles kan en alles mag
  • toeristisch
Review geplaatst op 2017-06-06 Door silvija
10
Thailand
silvija was hier 31 Mar 2017
Prachtige rustige serene plek, met eeuwenoude Buddhas en tempels, zeer mooie en goed verzorgd! Er waren in April zeer weinig toeristen, en je kunt er heerlijk vanuit je hotel met je fiets naartoe. Sukothai zelf is kleinschalig maar wel typisch THAIS het park is fantastisch!
Land
  • rust, stilte, goed verzorgd
  • weinig schaduw
Review geplaatst op 2017-06-10 Door silvija
9
Groot-Brittannië
silvija was hier 31 Jul 2016
Prachtige plek , mooie stad! verassend! Veel natuur, veel sfeer vooral als je van het middeleeuwse gevoel houdt. Mystiek, ruige natuur, goede restaurants maar ook veel koninklijke paleizen etc. Echt een leuke stad om te ontdekken!
Land
  • veelzijdig erg sfeervol
  • weersomstandigheden
Review geplaatst op 2017-06-13 Door silvija
10
Thailand
silvija was hier 31 Mar 2017
Fantastisch imponerende tempel , we waren er tijdens de lente, dus het was een en al bloeiende planten, roze azaleas gouden regen, fantastische kleurenpracht. Ik vond persoonlijk dit een van de mooiste tempels van Thailand, er straalde zoveel rust van uit. Het terrein is prachtig , we bezochten ook een dienst, waar jonge monnikken zaten te bidden met achter hun een hond die aan slapen was. Het plaatje raakte me enorm, deze tempel ga ik nooit vergeten.
Land
  • Rustgevend en bijzonder
  • plastic boeddhas
Review geplaatst op 2017-06-10 Door silvija
9
Spanje Barcelona
silvija was hier 30 Apr 2017
Barcelona is een bruisende, typisch spaanse stad. Groots, wijds, feestelijk en vooral erg spaans. Grote lanen, veel palmen. Uitgestrekt richting strand, maar ook zeker de intimiteit van de kleine winkelstraten,een fijne sfeer, voelt veilig aan. Nog voldoende pareltjes om te ontdekken o.a. het Sant Pau hospital. Wat een pareltje! Natuurlijk moet je tapas gaan eten, met op numero uno mijn favoriet de kroketjes! Ook het aquarium , waar mijn dochter graag heen wou (en ik mijn bedenkingen bij had) bleek verrassend goed onderhouden en zeer groots opgezet te zijn, het zal er prachtig uit! Pak de tram, stap zomaar ergens uit en ontdek de paden die nog niet belopen zijn door toeristen. Ook de gotische wijk met haar bijzonder fotogenieke toegangspoort doet je terugwanen in de middeleeuwen! Flaneer over de rambla, bezoek de kleurrijke markt. Geniet van Barcelona in al zijn spaanse kleurrijke facetten!
Stad
  • veel te ontdekken
  • geen
Review geplaatst op 2017-06-09 Door silvija
10
Thailand
silvija was hier 31 Mar 2017
Eerste kennismaking met Azie en ben onovertroffen verliefd! Met name de levensinstelling van de mensen, de vriendelijkheid, het gevoel , de kleuren de blijheid ,het grote respect, ik ben tot leven gekomen in Thailand..een fantastisch land waar naast de toeristische plekken ook nog ontzettend veel plekken zijn om te ontdekken, pak een taxi en laat je rondrijden! Word uitgenodigd bij de locals, ontdek diep in de jungle een stille bijna macabere gedenkplaats voor een neergestort vliegtuig..het is een fantastisch land!
Land
  • vrijheid , alles kan en alles mag
  • toeristisch
Review geplaatst op 2017-06-06 Door silvija

Community updates

COLUMBUS 15 JAAR
09-06-2020 Sinds 2005 biedt Columbus een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke reiservaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen en een eerlijke dialoog aan te gaan over de impact van reizen. Met veel plezier en gepaste trots kijken we deze zomer terug op 15 jaar reisontdekkingen.

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 26 | Community toppers

Slaapplaats in Dallol. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Openluchtmuseum in Rusland door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Slaapplaats in Dallol door Dreamer666
3. Topblog: Een avond op de Noordpier door TravelGoom
4. Communitylid van de week: Ellen69
5. Nieuwkomer: n.v.t.

week 25 | Community toppers

Ethiopië Mursi. Foto: Ameerakker

1. Topreview: Agadir van ait kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Ethiopië Mursi door Ameerakker
3. Topblog: Verloren in zand door Agrotewal
4. Communitylid van de week: E.J.
5. Nieuwkomer: Annaspets62

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

FOTOWEDSTRIJD: Culinair
Vreemde gerechtjes proeven, aparte drankjes proberen, nieuwe smaken en geuren ontdekken: het hoort er allemaal bij op reis. Deel nu je culinaire reisfoto's met ons en maak kans op publicatie in Columbus Travel én extra profielpunten.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik