silvija

'559546' door silvija '559546' door silvija

Thailand

Thailand

SUKOTHAI..om stil van

silvija

Prachtig Sukothai de oude keizersstad. Sukothai wordt vaak overgeslagen omdat Ayutthaya wordt gezien als DE tempelplek , maar o wat was Sukothai prachtig mooi. De mooiste zwartgeblakerde buddha's in de schitterende zon, omgeven door eeuwenoude stenen, ik vond het een eer om daar te mogen lopen, echt fantastisch!

'559125' door silvija '559125' door silvija

Groot-BrittanniëEdinburgh

Groot-BrittanniëEdinburgh

Verassend mooi...Edin

silvija

Verassend Edinburgh in de herfst! Een stad om nog een keer naar terug te keren , verassend in al zijn aspecten! Drink grote glazen cider, luister naar de klanken van de schotse liederen, shop in Princess street en maak de klim naar Arthurs Seat, wonderbaarlijk groen en spectaculair zo dicht bij de stad!

'558982' door silvija '558982' door silvija

ThailandChiang Mai

ThailandChiang Mai

Wat Chedi Luang in de

silvija

gefascineerd en betoverd was ik tijdens onze reis naar Thailand door de combinatie van deze zeer indrukwekkende enorm grote tempel Wat Chedi Luang en de overdadig schitterende bloeiende gouden regen. Ik bleef ernaar kijken en foto's nemen wel honderden. Het was eenmalig en uniek, de overweldigende bloemenpracht en deze fantastische tempel!

'558947' door silvija '558947' door silvija

SpanjeBarcelona

SpanjeBarcelona

Onbekend pareltje in.

silvija

Onontdekt pareltje, besteed iets minder tijd aan de Sagrada Famiglia en kijk eens rond in dit "oude ziekenhuis" hospital de Sant Pau. Voor mij een van de mooiste plekken die ik in Barcelona gezien heb. Vlak bij ons hotel betraden we dit grote complex. Verschillende gebouwen en zalen in de zachtste pastelkleuren, goed onderhouden, buiten bloeien de sinaassappelbomen en de lavendel, binnen is het versierd met de meest glanzende mozaieken. De plek waar Gaudi is overleden, je kunt hier gerust een dag rondlopen, de rust, de kleuren echt een aanrader om te ontdekken!

'558809' door silvija '558809' door silvija

ThailandChiang Mai

ThailandChiang Mai

Kleurrijk veelzijdig.

silvija

Tijdens een wandeling ver weg van de al betreden paden, nieuwe wegen ontdekkend viel mijn oog op dit prachtige doorkijkje, zo gewoon in Thailand zo bijzonder voor mij, de vogeltjes zongen, het zonnetje scheen de kleuren wreven zich in mijn netvlies en toen wist ik het , dit was geluk, dit was leven..

'558768' door silvija '558768' door silvija

ThailandBangkok

ThailandBangkok

Respect voor Boeddha

silvija

Het was mijn eerste kennismaking met Azië en ben meteen verliefd geworden. De kleuren, de geuren, de ongedwongen en respectvolle manier van leven..wat een verschil met Nederland! Dit was mijn eerste dag, en tijdens het bezoek aan de prachtige declining Boeddha Wat Po zag ik deze familie, in gebed verzonken, voor Boeddha. De prachtige bloemen, de schaal met fruit het brengt tranen in mijn ogen elke keer als ik dit plaatje zie en er weer aan terug denk.

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ NL EDITIE
10-07-2020 Ben jij een reiziger in hart in nieren en denk je Nederland goed te kennen? Test dan op 16 juli online je Nederlandse reiskennis en neem het live op tegen andere gepassioneerde reizigers uit het hele land. Win fantastische prijzen! Zo doe je mee >

COLUMBUS 15 JAAR
09-06-2020 Sinds 2005 biedt Columbus een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke reiservaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen en een eerlijke dialoog aan te gaan over de impact van reizen. Met veel plezier en gepaste trots kijken we deze zomer terug op 15 jaar reisontdekkingen.

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 27 | Community toppers

Ethiopië Bull Jump Ceremonie. Foto: Ameerakker

1. Topreview: Hippo chalet in Namibië door Agrotewal
2. Topfoto & tip: Ethiopië Bull Jump Ceremonie door Ameerakker
3. Topblog: Avontuur in de Okavango Delta door Barga
4. Communitylid van de week: Nick_VL
5. Nieuwkomer: n.v.t.

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

Binnenkort volgt er een nieuwe fotowedstrijd.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik