sellie71

profiel sellie71

Naam

Selma de Wit

Reviews

0

Foto's & tips

20

Blogs

1

Lid sinds

12 September 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Noorwegen

Over mij

Wij proberen rond reizend met onze camper zoveel mogelijk van Europa en Scandinavie te zien. Verder zwerven we minimaal 1 keer per jaar met onze motoren over de wereld. Als hobby heb ik verder nog airbrushen.

Mijn Motto

'The greatest part of a road trip isn't arriving at your destination. It's alle the wild stuff that happens along the way'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 350D

Overige

Canon Power Skot SX230 HS; Drift HD Ghost

 

3 reactie(s) bij "sellie71"

 • profile image comment

  Hi Selma, Zoals je waarschijnlijk al aan de reacties van Reisreporters had gemerkt, zijn er regels voor het plaatsen van foto's. We hebben namelijk 2 foto's van jouw offline gezet. Dieren horen gefotografeerd te worden in hun natuurlijke habitat. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan en worden dus door de redactie verwijderd. Let hier in het vervolg op. Groeten de Columbus-redactie.

  Door FOTOREDACTIE • geplaatst op 2014-04-01 06:47:52
 • profile image comment

  Hallo Selma Ik merk net op dat Noorwegen je favoriete land is. Wij gaan er in de zomer voor de eerste keer naar toe. We nemen onze hond ook mee (zie mijn profielfoto). Is dat te doen? We gaan vooral het deel doen onder Trondheim, een hele lus startend vanaf Oslo en terug. Tips zijn altijd welkom! Groetjes Edwina ps: om te antwoorden, klik dan even op mijn foto, dan ben je zeker dat het bij mij uitkomt. Alvast bedankt!

  Door edwinaverdingh • geplaatst op 2012-03-18 20:09:04
 • profile image comment

  Bedankt voor je reactie, ik hou me aan je tip.

  Door sellie71 • geplaatst op 2010-09-12 13:05:25

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (20)

'273438' door sellie71 '273438' door sellie71

ZwedenGotaland

ZwedenGotaland

Ondergaande zon...Fur

sellie71

De ondergaande zon op één van onze overnachtingsplaatsen (Furillen) op het eiland Gotland. Dit schiereiland is een heel mooi stukje ongerepte natuur. De stilte om je heen, laat je genieten.

'429494' door sellie71 '429494' door sellie71

SloveniëNoordwest en Alpen

SloveniëNoordwest en Alpen

Wat kan water toch...

sellie71

In Slovenië is er genoeg te beleven op en in het water. Maar ook het uitzicht is zo af en toe gewoon om te genieten, het water en de bergen. Beide zijn toch wel de reden om nog een keer terug te gaan naar dit mooie land.

'482042' door sellie71 '482042' door sellie71

TanzaniaKilimanjaro

TanzaniaKilimanjaro

Echte koffie in Morsh

sellie71

Als je in Tanzania bent in de buurt van Morshi en je bent uit gekeken op al die oploskoffie. Dan moet je echt even een bakkie gaan doen bij de K.N.C.U. (Kilimanjaro native co-operative Union). Hier schenken ze heerlijk vers gemalen koffie. Je kan er ook koffie kopen voor thuis. In de zaak staat nog een koffie brander en kan je een stuk geschiedenis van de Koffie terug vinden.

Laatste blogs (1)