Saschaschulten

profiel Saschaschulten

Naam

Sascha Netlus

Reviews

0

Foto's & tips

26

Blogs

0

Lid sinds

17 January 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Spanje

Fav. stad

Sevilla

Over mij

Ik ben Sascha, een student die ook werkt om mooie reizen en citytrips te kunnen maken.

Mijn Motto

'Geniet van elke seconde want het gaat altijd te snel voorbij'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D3000

Overige

pentax optio M30

Laat een reactie achter

2 reactie(s) bij "Saschaschulten"

 • profile image comment
  Door Saphira• geplaatst op 04 Nov 2010 | 08:52:15

  Beste Sasha,

  Je hebt bij verschillende foto's uit Tunesie aangevinkt dat deze meedoen aan de Thailandactie. Echter, zoals ook in de wedstrijdvoorwaarden staat uitgelegd, kunnen aan deze competitie alleen foto's gemaakt in Thailand meedoen. Foto's uit andere landen worden dus per definitie gediskwalificeerd. Gelieve alleen foto's die voldoen aan de voorwaarden van de competitie mee te laten doen. Op die manier houden we de database schoon.
  Je kunt zelf verkeerde foto's altijd weer afvinken door via het potloodje onder de foto naar de bewerkpagina te gaan. Ook daar staat de actiebutton, op die manier kun je ook eerder geplaatste Thailandfoto's mee laten doen aan de wedstrijd.

  Bij voorbaat dank.

  Veel plezier nog op de site!

  Met vriendelijke groet,

  Vellah Bogle
  Columbus Webmaster

  Bericht aangepast op 00:48:50
 • profile image comment
  Door FOTOREDACTIE• geplaatst op 03 Nov 2010 | 07:47:30

  Beste Sascha,

  Helaas hebben we je foto 'Zonsopgang Sjott el-Djerid' moeten verwijderen omdat een soortgelijk beeld al is geplaatst onder de naam 'Zonsopgang In Het Grootste Zoutmeer Van Tunesië Sjott'. Dezelfde objecten op een foto zijn alleen toegestaan als de ene foto een significante toegevoegde waarde heeft ten opzichte van de eerder geplaatste foto. Dit betekent dat er iets nieuws te zien moet zijn op de foto (bijvoorbeeld een ander standpunt, een andere pose, gezichtsuitdrukking, andere omgeving), waarbij het beeld feitelijk een ander verhaal vertelt dan de voorgaande foto.

  Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 00:40:53

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (26)

'267282' door Saschaschulten '267282' door Saschaschulten

SpanjeValencia

SpanjeValencia

Het oog van Valencia

Saschaschulten

Het oog van Valencia, adembenemend groot en waanzinnig modern. Erg leuk om met de fiets het rivierdal te verkennen, hier vlakbij zijn ook deze hele mooie moderne gebouwen te vinden.

'283068' door Saschaschulten '283068' door Saschaschulten

TunesiëKairouan

TunesiëKairouan

Oudste moskee van...N

Saschaschulten

Deze moskee is de oudste van Noord-Afrika, zo ziet hij er alleen niet uit. Op dit moment waren en restauraties aan de gang, daarom mochten we er niet in, maar dit bovenaanzicht is ook meer dan mooi. De donker dreigende luchten maken het af.

'267276' door Saschaschulten '267276' door Saschaschulten

TurkijeTurkse Riviera

TurkijeTurkse Riviera

De koningsgraven in..

Saschaschulten

De koningsgraven in Dalyan zijn uitgehakt in de rotsen.Het hoogste grootste graf is van de koning, de kleinere van de kinderen van de koning en de linker iets hoger dan de kinderen is van de echtgenote.

Mijn fans (1)

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 37 | Community toppers

Ongerept Ndutu Foto: Ellen69

1. Topreview: Namibië • Twyfelfontein door ... (wil de Communitylid zich op het profiel vd redactie melden? De naam zal z.s.m. weer zichtbaar worden.)
2. Topfoto & tip: Ongerept Ndutu door Ellen69
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: LRison
5. Nieuwkomer: A.debeen

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik