san4ever

profiel san4ever

Naam

Sandra Perquin

Reviews

0

Foto's & tips

23

Blogs

0

Lid sinds

19 June 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Ecuador

Fav. stad

San Fransisco

Over mij

Voor mijn werk (stewardess) reis ik de hele wereld rond, waardoor ik mijn 2 passies reizen en fotograferen kan combineren. Check ook eens mijn website (www.perquinphotography.nl)of mijn instagram (@perquinphotography) om meer te zien en te weten te komen!

Mijn Motto

'Haal eruit wat je eruit kan halen!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

7D

Overige

Canon 24-105mm 4.0L IS lens, Canon 70-200mm 2.8L IS lens

 

5 reactie(s) bij "san4ever"

 • profile image comment

  Hoi Sandra, Graag gedaan hoor! Ja foto's zijn hier wel beschermd, je stelt ze alleen ter beschikking aan Columbus, zij mogen de foto dus wel gebruiken zonder specifieke toestemming in principe.. een ander niet! Maar ik snap je beredenering helemaal, dus geen probleem, je foto's zijn er niet minder fraai door! Veel plezier hier en fijne dag vandaag. Hans

  Door JMoerkens • geplaatst op 2014-02-11 14:38:21
 • profile image comment

  Hi Sandra, het was ook een hele gave opname en het aantal reacties valt me vies tegen. Ik hoop dat je er nog meer krijgt, maar de ervaring leert dat de meeste reactie binnen 24 uur komen! Hoe dan ook veel plezier op deze verslavende site! Groet, Co

  Door Cobinho • geplaatst op 2014-02-11 12:15:56
 • profile image comment

  Hallo Sandra, Leuk idee, dat zelfgemaakte watermerk. Bedankt voor de uitleg. Hartelijke groeten, Frans

  Door Fransvdg • geplaatst op 2014-01-20 19:05:12
 • profile image comment

  Hoi Pleun, Ik ben al een tijdje lid, maar had nog niks gepost! Vandaar dat ik de voorwaarden niet vers in mijn geheugen heb staan.Sorry voor mijn enthousiasme! Ik snap dat er een limiet aan uploads zit! Ik zal me vanaf morgen keurig aan de 3 uploads houden! En bedankt voor de tips!! Groetjes, Sandra

  Door san4ever • geplaatst op 2014-01-19 18:30:12
 • profile image comment

  Hoi Sandra, Allereerst welkom op de site en veel plezier, ik wil je even een tip geven om nog meer plezier op de site te krijgen. Plaats maximaal drie foto's op een dag en bekijk en waardeer ook foto's van andere rr's en dan zul je zien dat je foto's beter zullen worden bekeken en gewaardeerd. Bovendien geef je de andere rr's ook meer ruimte om hun foto's te laten bekijken, want als we allemaal meer dan drie foto's gaan plaatsen is het bijna ondoenlijk om aandacht te geven aan alle foto's. Zoals gezegd ga vooral door met het plaatsen en heb plezier op de site. Groetjes. Pleun

  Door PleunGroeneveld • geplaatst op 2014-01-19 18:14:10

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (23)

'423893' door san4ever '423893' door san4ever

PanamaCaribische kust

PanamaCaribische kust

Bounty island, do I..

san4ever

Vooruit nog een foto van de San Blas in Panama! Dit was het eiland waar we onder andere naar keken als we vanuit onze, voor anker liggende, boot keken. Ik kan je vertellen dat dit geen straf is om naar te kijken. Dit was de drukste dag met mensen, er liepen 3 mensen op het eiland. Vanaf dit eiland heb ik ook de foto genomen met de zeester! Het zand was zo zacht aan je voeten en het water een heerlijke temperatuur! Wat ik ook fijn vond is dat het zout niet zo beet op je huid. Overal waar je in het water liep lagen zeesterren en de barracuda's zwommen gewoon voorbij! Zou ik er permanent willen wonen, nee. Zou ik het nog eens doen, zeker ja!!

'421015' door san4ever '421015' door san4ever

Zuid-AfrikaJohannesburg

Zuid-AfrikaJohannesburg

Meisje uit de...slopp

san4ever

Een meisje die het geweldig vond om op de foto te komen. In de sloppenwijk Alexandra zijn wij in contact gekomen met de bewoners van deze wijk. Een behoorlijke confrontatie en eyeopener vergeleken met onze luxe wereld! Hier zijn ze met heel weinig al heel blij!

'421014' door san4ever '421014' door san4ever

Zuid-AfrikaJohannesburg

Zuid-AfrikaJohannesburg

Life in the slums of.

san4ever

Deze foto is gemaakt in de sloppenwijk van Johannesburg, Zuid-Afrika! We hadden een geweldige gids die uit deze wijk komt. Op de fiets door de sloppenwijk en dan kom je in contact met geweldige mensen.

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 21 | Community toppers

Black Death. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Agadir van Ait Kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Black Death door Dreamer666
3. Topblog: Pats! door Doppie
4. Communitylid van de week: Jomo01
5. Nieuwkomer: DeReisdame

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik