Rwerkman

profiel Rwerkman

Naam

Ron Werkman

Reviews

0

Foto's & tips

0

Blogs

0

Lid sinds

27 January 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Costa Rica

Fav. stad

Amsterdam

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Samsung

Laat een reactie achter

9 reactie(s) bij "Rwerkman"

 • profile image comment
  Door Marjan• geplaatst op 28 Jan 2009 | 16:37:07

  Hoi Ron,

  wat gaf je voor cijfer net bij de Torenvalk? Heb je ook zelf foto's, want dan kunnen we die ook eens bekijken. Het is trouwens beter om eerst zelf foto's te plaatsen en dan pas te gaan stemmen. We zijn benieuwd!

  groeten Gerwin

  Bericht aangepast op 15:10:56
 • profile image comment
  Door Marjan• geplaatst op 28 Jan 2009 | 17:18:43

  Dank je Ron. Jij trouwens nog welkom op deze site. Kijk uit als je gaat uploaden, want het is erg verslavend!

  groeten Gerwin

  Bericht aangepast op 09:06:16
 • profile image comment
  Door Hillebrand• geplaatst op 31 Jul 2009 | 07:15:53

  He Ron

  Bedankt voor je reactie weer. Ik zie je zo nu en dan langskomen, maar heb je ook meer te melden, zoals een inhoudelijke reactie. Wellicht heb je zelf ook foto's/ tips, etc, waar we eens naar kunnen kijken? Het zou ook leuk zijn als je je profiel verder invult zodat we weten wie je bent, wat je doet en wat je beweegt.

  Groeten

  Hillebrand

  Bericht aangepast op 15:45:49
 • profile image comment
  Door Marjan• geplaatst op 10 Apr 2009 | 16:36:00

  Hoi Ron,

  bedankt voor je complimenten elke keer weer. Fototgrafeer jij trouwens ook? Ik was namelijk benieuwd naar je foto's en ik zag niks staan. Ik hoor het wel.

  groeten en fijne paasdagen Gerwin

  Bericht aangepast op 14:50:05
 • profile image comment
  Door Hillebrand• geplaatst op 06 Feb 2009 | 08:42:39

  Dag Ron

  Bedankt voor je reactie op mijn bijeneters. Heb je zelf ook foto's of wat meer info over je zelf en je interesses?

  Gr

  Hillebrand

  Bericht aangepast op 14:12:24
 • profile image comment
  Door Indi• geplaatst op 06 Feb 2009 | 07:26:24

  Ron, bedankt voor je reactie op mijn bergfoto! Ga je ook nog uploaden? Veel plezier met rondneuzen in ieder geval! Groetjes Frank

  Bericht aangepast op 14:12:23
 • profile image comment
  Door Janlodewijks• geplaatst op 04 Feb 2009 | 12:53:17

  Hallo Ron,
  Hartelijk dank voor je felictatie.
  Groet, Jan

  Bericht aangepast op 14:10:54
 • profile image comment
  Door ChantaldeKoning• geplaatst op 29 Jan 2009 | 19:34:38

  Hoi Ron,
  Bedankt voor je leuke reactie op mijn kikkerfoto. Vind deze kikkers ook erg grappig, dieren is toch wel helemaal geweldig om te fotograferen. Ik zie dat je nog maar net op de site bezig bent dus welkom nog en alvast heel veel plezier gewenst. Ben benieuwd naar je foto's.
  Groetjes Chantal

  Bericht aangepast op 14:09:33
 • profile image comment
  Door Dreamer666• geplaatst op 29 Jan 2009 | 14:16:24

  Hey Ron,
  Bedankt voor je reactie op mijn foto's. Je favoriet land is Costa Rica zie ik. Ik kijk vol verwachting uit naar je foto's.

  Groetjes Jessi

  Bericht aangepast op 14:09:16

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 02 | Community-toppers

Ontvangstcomité - Dreamer666

Genieten van de zonsondergang. Foto: MarleenvM

1. Topfoto & -tip: Genieten van de zonsondergang door MarleenvM
2. Review: Bilbao, Spanje door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Elleke
4. Nieuwkomer: StefaNiels on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik