rowiett

profiel rowiett

Naam

Rowie v vl

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

2

Lid sinds

05 June 2009

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D60

 

1 reactie(s) bij "rowiett"

  • profile image comment

    Hoi Rowie! Leuk dat je even bij me langs bent geweest en bedankt voor jouw lieve compliment!. Ik zie dat jij ook heerlijke Afrikafoto's hebt! En dat je nieuw bent op de site, van harte welkom! Even wat tips: als je jouw hele profielpagina invult krijg je extra punten. Plaats niet teveel foto's tegelijk, dan worden ze amper bekeken. Beter is het om een paar foto's verspreid over de dag te plaatsen. Daarnaast kunnnen de reisreporters het zeker waarderen als je ook hun foto's waardeerd door een reactie achter te laten, en punten toe te kennen door op de sterretjes te drukken die bij de foto's staan. Als je 10 reacties hebt bij een foto gaan de punten tellen, en bij de geplaatste tips bij de 5de reactie. En als laatste: pas op, het kan heeeel verslavend werken!! Veel plezier op de site en hartelijke groetjes van mama afrika (yvon)

    Door mama-afrika • geplaatst op 2009-07-08 17:52:24

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'182955' door rowiett '182955' door rowiett

GambiaBanjul

GambiaBanjul

Twee gambiaanse...kin

rowiett

Ik was op een school in Gambia. Ze moesten zingen en je merkte dat het niet uit hun eigen ging maar moest. We wilden naar een andere school, niet zo toeristisch. Toen we daar waren was het heel anders, ik deelde lolly's uit, ik wist niet wat ik meemaakte, wat ze wel niet voor een lolly over hadden. Eentje had er twee en deelde niet, dit vond ik jammer om te zien. Tot ik een ander jongetje zag, hij beet zijn lolly doormidden, en gaf het deel met het stokje aan een ander!

'186203' door rowiett '186203' door rowiett

GambiaWest Gambia

GambiaWest Gambia

Ezeltje!

rowiett

Een ezel in de berm. In de buurt van Bakau

'186206' door rowiett '186206' door rowiett

GambiaWest Gambia

GambiaWest Gambia

Er komen twee kindjes

rowiett

We waren ergens in een dorpje, van uit alle kanten kwamen kindjes aangelopen, hopend dat ze iets van ons zouden krijgen!Natuurlijk hadden we snoepjes bij!

Laatste blogs (2)

Maar we zijn er nog niet helemaal, eerst moet we even uitchecken. Naja even, dat duurt zeker ook nog een paar uur. Voordat we eindelijk aan de beurt zijn bij de paspoort controle, gaat de hele familie... Lees meer

26-04-09 Dag 1(Nederland) Met het hele gezin zijn we net vertrokken naar het vliegveld in Brussel. Door een fout van de reisorganisatie betalen ze onze taxi naar het vliegveld. Dit bevalt me wel.... Lees meer

Community updates

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 30 | Community toppers

Na een hagelstorm een spectaculaire zonsondergang. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Naardermeer, Nederland door Graaf
2. Topfoto & tip: Na een hagelstorm een spectaculaire zonsondergang door Dreamer666
3. Topblog: Rondje Twente op de fiets door Karinm
4. Communitylid van de week: Barga
5. Nieuwkomer: Jessicavosman

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik