Roan

profiel Roan

Naam

Roan Schuurman

Reviews

0

Foto's & tips

17

Blogs

0

Lid sinds

19 August 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Belize

Fav. stad

Kiev

Over mij

ben denk ik een vrij normale kerel, maar wil wel veel uit het leven halen. reizen is één daarvan alleen lukt het niet om zo vaak weg te gaan. Probeer wel altijd overal de humor van in te zien en het leven niet te serieus te nemen.

Mijn Motto

'Gewoon genieten en alles over je heen laten komen! rustig reizen en veel natuur en wildlife... boven-en onderwater'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D80+sigma 18-200

Laat een reactie achter

5 reactie(s) bij "Roan"

 • profile image comment
  Door Damfschoenmakers• geplaatst op 05 May 2009 | 15:03:07

  Hoi Roan,
  Heb je ook de rondreis Mexico,Guatamala & Belize gemaakt. Tip : vul je profiel helemaal in en je krijgt 16 pnt.
  Groetjes Danny

  Bericht aangepast op 11:18:44
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 17 Jan 2013 | 16:32:36

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD?
  Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld.
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 21:46:45
 • profile image comment
  Door Mweya• geplaatst op 14 Jun 2009 | 19:15:07

  Dag Roan,
  Leuke foto's, zeker die van Flores vond ik interressant (zelf ook geweest). Op naar de volgende 10. gr, Mweya

  Bericht aangepast op 15:22:20
 • profile image comment
  Door Janhermens• geplaatst op 05 May 2009 | 15:24:24

  Hallo Roan,
  alsnog welkom op deze reissite. Wat jammer dat je zoveel opnames in een keer plaatst, ze krijgen daardoor weinig aandacht. Misschien kun je het wat meer doseren?
  Als je op iemand wilt reageren, ga dan naar zijn/haar site en vul daar het venster in, dus niet bij jezelf.
  Nog veel reisplezier hier, Jan en Christien

  Bericht aangepast op 15:02:07
 • profile image comment
  Door Roan• geplaatst op 05 May 2009 | 15:13:35

  Hey Danny, heb inderdaad die reis gemaakt...zoals velen ;)..stukje honduras ook nog meegepakt..bedankt voor de tip!

  roan

  Bericht aangepast op 15:02:06

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (17)

'175267' door Roan '175267' door Roan

BelizeEilanden

BelizeEilanden

Sunset

Roan

speak for itself

'175268' door Roan '175268' door Roan

BelizeKustgebied

BelizeKustgebied

Road to hopkins

Roan

dusty road.... on a bycicle!

'175264' door Roan '175264' door Roan

BelizeEilanden

BelizeEilanden

Pelican

Roan

Tried to shoot a pelican from the air....and i hit it :)

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik