remski

profiel remski

Naam

Remski Dekkers

Reviews

0

Foto's & tips

13

Blogs

0

Lid sinds

03 November 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Rusland

Fav. stad

New York, Moskou, Peking

Over mij

Ik ben een reislustige twintiger met een passie voor fotograferen (maar dan wel met een compactcamera). Elke twee maanden probeer ik een reis te maken, variërend van korte stedentrips tot langere rondreizen. Ik ben dol op avontuur en laat mezelf graag verbazen door alle culturele en natuurlijke rijkdommen op deze aardbol.

Voor gebruik van mijn foto's graag eerst toestemming vragen.

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Model

TZ3

 

3 reactie(s) bij "remski"

 • profile image comment

  Hoi Remski of Remco (?), Wat leuk om een reactie van je te krijgen op mijn foto. Ik vond het contrast tussen van bovenaf en in de steegjes ook groot. Beiden op hun eigen manier prima. We waren na al het geslenter door de steegjes wel elke keer blij dat we een rustig hotel hadden om even uit te puffen. Een geweldig land, veel te zien vooral als je van mensen houdt. groeten, Ivonne

  Door ivonne • geplaatst op 2013-11-06 17:38:51
 • profile image comment

  Hallo Remski, Hartelijk dank voor je aanvullende informatie bij mijn Kaukasusfoto. Leuk dat je voor een update zorgt. Veel plezier hier bij de Reisreporters. Pas op: het kan verslavend werken! Hartelijke groeten, Frans

  Door Fransvdg • geplaatst op 2013-11-05 19:29:51
 • profile image comment

  Beste Remco, welkom op de site, wel heb ik hier even een tip voor je. Je plaatst in een keer veel foto's op de site, beter kun je per dag een stuk of drie foto's plaatsen en bijvoorkeur verdeeld over de dag. Je foto's krijgen dan veel meer aandacht en je laat ook ruimte over voor de andere reisreporters zodat hun foto's ook goed kunnen worden bekeken. Overigens mooie foto's die je plaatst. Succes en veel plezier. Groetjes. Pleun

  Door PleunGroeneveld • geplaatst op 2013-11-03 20:11:43

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (13)

'409286' door remski '409286' door remski

ArmeniëArarat

ArmeniëArarat

Khor Virap klooster

remski

Het kloostercomplex Khor Virap ligt 45 minuten ten zuiden van Jerevan, op 100 meter van de Turks-Armeense grens. Met de heilige berg Ararat prominent op de achtergrond. Khor Virap is een van de meest bezochte pelgrimsplaatsen van Armenië, wat het te danken heeft aan St. Gregorius de Verlichter die hier dertien jaar lang gevangen werd gehouden door Koning Tiridates III. Tijdens de jaren van zijn gevangenschap slaagde Gregorius erin de koning tot het christendom te bekeren. In 301 werd Armenië zodoende het eerste officieel christelijke land ter wereld. Toegang tot Khor Virap is gratis. Je bezoekt het complex het beste op een heldere ochtend, wanneer er zo min mogelijk wolken en smog zijn en de stand van de zon gunstig is om foto's te nemen.

'409092' door remski '409092' door remski

GeorgiëCentraal Georgie

GeorgiëCentraal Georgie

Davit Gareja klooster

remski

In het woestijnachtige zuiden van Georgie, bij de grens met Azerbeidzjan, bevindt zich het prachtige kloostercomplex Davit Gareja. Verlaten grotten aan de zuidkant van het complex herbergen fresco's, heiligenafbeeldingen en een sporadische gifslang. Aan de noordkant bevindt zich het nog steeds door monniken in gebruik zijnde Lavra.

'409165' door remski '409165' door remski

DuitslandSaksen

DuitslandSaksen

Frauenkirche in...Dre

remski

De oude binnenstad van Dresden is tijdens de Tweede Wereldoorlog grotendeels verwoest, maar de afgelopen jaren heeft de Duitse overheid alles in het werk gesteld om de 'Altstadt' weer in ere te herstellen. In oktober 2005 bereikte deze wederopbouw een hoogtepunt met de inwijding van de Frauenkirche, een prachtige evangelisch-lutherse kerk met barokelementen. Hoewel de 180 miljoen euro kostende wederopbouw van de kerk niet zonder slag of stoot is verlopen, mag het resultaat er zeker zijn. Dresden heeft zich weer op de kaart gezet als 'barokstad aan de Elbe'. Deze foto is genomen op een zomerse avond (augustus 2013), net na een korte maar hevige onweersbui. De ondergaande zon schijnt prachtig op de façade van de kerk.

Community updates

REACTIES, LIKES EN MAILS
14-08-2020 Sinds afgelopen woensdag hebben meerdere Communityleden problemen ondervonden met het plaatsen van reacties of het geven van likes. Inmiddels kunnen er weer reacties en likes geplaatst worden.
De automatische mailtjes met meldingen komen niet meer binnen. Onze webdeveloper is hiervan op de hoogte en probeert dit z.s.m. op te lossen.
Excuses voor het ongemak.

DRONEFOTOWEDSTRIJD
13-08-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl 
Bekijk hier alle inzendingen tot nu toe.

FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
07-08-2020 Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >>

week 32 | Community toppers

5000 jaar geleden in Amesbury. Foto: Corriedewinter

1. Topreview: Marker Wadden door Neretslok
2. Topfoto & tip: 5000 jaar geleden in Amesbury door Corriedewinter
3. Topblog: Singapore citytrip door Kburgers1
4. Communitylid van de week: Agrotewal
5. Nieuwkomer: Merelboontje

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus. Bekijk hier alle inzendingen tot nu toe.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik