reisliefhebber

profiel reisliefhebber

Naam

ans Schenning

Reviews

0

Foto's & tips

28

Blogs

0

Lid sinds

10 August 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Kenia

Over mij

Hoi, mijn man en ik zijn groot liefhebber van reizen. Helaas kunnen wij altijd maar 14 dagen achter elkaar op vakantie gaan. Filmen doe ik graag en fotgrafie.

Mijn Motto

'Het is steeds weer fantastisch om andere landen en andere culturen te ontdekken. '

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Olympus

Overige

sony video

 

9 reactie(s) bij "reisliefhebber"

 • profile image comment

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD? Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld. Groetjes Wouter

  Door woutercello • geplaatst op 2013-01-17 16:30:24
 • profile image comment

  Hoi Ans, als je het visum ter plaats regelt heb je geen pasfoto's nodig. We hebben USD 50 betaald per visum. (sinds juli dit jaar duurder geworden) Jouw vraag of het lang duurt; ik denk dat het een kwestie van geluk of pech is. Toen wij bij de balie kwamen waar visa aangevraagd moesten worden troffen wij een scheldende menigte aan die al anderhalf uur stond te wachten zonder dat er schot in kwam. Op het moment dat wij aan kwamen lopen gooiden ze alle balies open, dus wij stonden binnen 15 minuten buiten. Je bent er al eerder geweest, dus je kunt je er iets onder voorstellen denk ik...hakuna matata..... :) Hou rekening met dezelfde bureaucratie als je het land verlaat. (checken van verkregen visum, checken van vingerafdrukken die je bij aankomst ook al hebt afgegeven, etc, etc) Hier hebben mensen bijna hun vliegtuig gemist vanwege de traagheid (leek bijna op machtsvertoon) van de douaniers ter plekke. Hoort erbij. Gr Diana

  Door Diana • geplaatst op 2011-11-12 15:17:41
 • profile image comment

  in januari 2012 gaan wij naar Kenia. Wij hebben nog geen visum geregeld. Is dit goed te doen op het vliegveld aldaar of duurt dit erg lang? Weet iemand ook wat de kosten hiervoor zijn? Zijn al eerder geweest maar dit was toen allemaal al geregeld.

  Door reisliefhebber • geplaatst op 2011-10-30 09:43:13
 • profile image comment

  Beste Ans, Helaas hebben we je foto 'Zwemmen met de dolfijnen' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Daar val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld de Kalverstraat in Amsterdam. Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

  Door FOTOREDACTIE • geplaatst op 2011-08-15 07:19:36
 • profile image comment

  hallo, Ik kan jullie hier helaas niet mee helpen. Hoewel ik vaak lang heb moeten wachten, is dat nooit in bangkok geweest. De laatste keer is 9 jaar geleden en inmiddels is er een nieuw vliegveld. In ieder geval een fijne reis!!! Groetjes Astrid.

  Door Assie • geplaatst op 2008-09-14 17:22:35
 • profile image comment

  Hallo Ans, Ik was erg onder de indruk van Cambodja. Natuurlijk is het gebied rondom Angkor geweldig, maar ook Phnom Penh en Sihanoukville vond ik super. Had graag nog wat meer van het land gezien, maar daar had ik niet genoeg tijd voor. Als je er bent, verdiep je dan eens in wat van de fair trade projecten. Ik heb dat gedaan en ben zo enorm leuke en lieve mensen tegen gekomen (en die zie je in cambodja niet overal). Veel plezier in ieder geval en als je nog vragen hebt, stel ze gerust. Groetjes Astrid.

  Door Assie • geplaatst op 2008-08-28 18:55:44
 • profile image comment

  Hallo Ans, Welkom op de site hier. Alweer bijna een maand. Jullie favoriete land in Kenia, kan me ook goed voorstellen, al is het wel een poosje onrustig geweest. Maar wij gaan vaker naar Sri Lanka en ook daar is het vaak onrustig en zijn er aanslagenl. We laten ons niet weerhouden om dit land toch te bezoeken. Nu ga ik even je foto's doorkijken en beoordelen. Veel plezier met ons en jullie! Hartelijke groeten Christien en Jan

  Door janhermens • geplaatst op 2008-08-24 14:37:03
 • profile image comment

  Dag Ans dank voor je reactie, om even op jou vraag terug te komen, ik bekijk meestal de laatste 2 of 3 bladzijde's van de ingestuurde foto's, en geef daar dan een eventuele reactie op. voorts vind ik het ook leuk om de nieuwe reisreporters wat meer in de gaten te houden en die te stimuleren door ze ook wat eerder sterren te geven en een berichtje op de homepage achter te laten. Natuurlijk vergeet ik ook niet de mensen die op mijn eigen foto's een reactie geven. Ik hoop dat je veel plezier aan deze site gaat beleven en als je nog iets wil weten , stuur me dan maar gewoon even een berichtje... is altijd goed hoor. Fijne zondag verder en groetjes, Joop

  Door Joop Zand • geplaatst op 2008-08-24 12:05:43
 • profile image comment

  Dag Ans Welkom op de reisreporter site, je hebt direct al een stel mooie foto's gepost , ik hoop dat je er goede reactie's op mag ontvangen en dat je het op de site ook leuk gaat vinden. maar pas op hoor; je bent er zo aan verslaafd. Succes en de groetjes, Joop

  Door Joop Zand • geplaatst op 2008-08-10 12:03:07

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (28)

'131901' door reisliefhebber '131901' door reisliefhebber

CambodjaKep

CambodjaKep

Gastvrij

reisliefhebber

Wat een vriendelijke bevolking in Cambodja. Als keek wat de mensen allemaal op de grond hadden liggen wat ze wilden eten vroegen zij direct of je mee wilde eten. Om 09.30 al aan de rode wijn en durian.

'100869' door reisliefhebber '100869' door reisliefhebber

TanzaniaKilimanjaro

TanzaniaKilimanjaro

Beelden

reisliefhebber

Het waren net standbeelden. Zij bleven stokstijf staan, we hebben lang staan wachten tot ze bewogen, maar nix van alles. Wij dachten dat de batterijen op waren.

'131897' door reisliefhebber '131897' door reisliefhebber

CambodjaKep

CambodjaKep

Mooi plaatje in Kep

reisliefhebber

spreekt voor zich

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 21 | Community toppers

Black Death. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Agadir van Ait Kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Black Death door Dreamer666
3. Topblog: Pats! door Doppie
4. Communitylid van de week: Jomo01
5. Nieuwkomer: DeReisdame

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik