Reau

'455935' door Reau '455935' door Reau

EcuadorGuayaquil

EcuadorGuayaquil

Piscina Alberto...Val

Reau

Piscina Alberto Vallarino vanuit het hotel. Het weer was bewolkt en het zwembad gesloten. Uiteindelijk liep er toch iemand door het beeld. Omdat de kleuren er niet mooi op staan, heb ik hem maar naar Z/W omgezet. Het ging me tenslotte toch om het lijnenspel. (2014.12.07)

'419875' door Reau '419875' door Reau

ItaliëVenetie omgeving

ItaliëVenetie omgeving

Captain on the bridge

Reau

Deze gondelier uitgeroeid voor vandaag. Op de brug staat hij nog even de dag door te nemen met een collega die aan het aanleggen is.

'328138' door Reau '328138' door Reau

SpanjeBarcelona

SpanjeBarcelona

Wasdag in Barrio del.

Reau

Achter de St. Joseph markt ligt de wijk El Raval. Misschien is dinsdag wasdag, misschien was het toeval. Er hing in ieder geval zoveel was buiten te drogen dat de smalle straten lekker fris roken. (2011.08.10)

'323796' door Reau '323796' door Reau

Groot-BrittanniëBirmingham

Groot-BrittanniëBirmingham

Blauw-wit

Reau

Aangekomen op de luchthaven liepen deze stewardessen voor mij. Hun blauwe uniformen staken enorm af tegen de witte setting. Met mijn mobieltje wilde ik snel een foto maken. Ik was niet snel genoeg want een stewardess stond al nieuwsgierig stil. Met wat bewerking in picasa is het een lollige foto geworden.

'320346' door Reau '320346' door Reau

ChinaShanghai

ChinaShanghai

Nachtelijk zicht op..

Reau

Vanaf the Bund hebben we een prachtig uitzicht over de Huangpu-rivier naar het jongere gedeelte Pudong. De Oriental Pearl TV tower en de Jin Mao tower zijn kenmerkend. Op de voorgrond zie je nog enkele mensen op de boulevard. (2010.09.13)

'318950' door Reau '318950' door Reau

ChinaSichuan en Chongqing

ChinaSichuan en Chongqing

Newspaper boys

Reau

Chengdu. Er wordt in Azië natuurlijk van alles vervoerd op de brommer en op de fiets. Deze pakezels manouvreren altijd behendig door het meestal drukke stadsverkeer. Als dit bezorgers zouden zijn, hoe groot zou zou hun krantenwijk wel niet zijn? (2011.06.01)

'318681' door Reau '318681' door Reau

ChinaSichuan en Chongqing

ChinaSichuan en Chongqing

Lazy panda

Reau

Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding. Na een flink portie bamboe vond deze panda een lekker plekje om uit te buiken. Ik ging met gemengde gevoelens naar de base maar ik ben er nu wel van overtuigd dat ze goed werk verrichten. (2011.05.31)

'318306' door Reau '318306' door Reau

IndiaNew Delhi

IndiaNew Delhi

In gebed

Reau

Jama Masjid. Na het gebed mochten niet-gelovigen het complex betreden. Deze vrouw zat nog plechtig op een verhoging tussen de zuilen. Ze zat zo mooi dat ik de ontspanknop wel moest indrukken. (2011.05.18)

'317907' door Reau '317907' door Reau

IndiaNew Delhi

IndiaNew Delhi

No sweat

Reau

Jama Masjid, 42 graden Celsius. Ik wachtte op de brede trap totdat het gebed voorbij was. Tijdens de dienst worden niet-gelovigen niet toegelaten tot het complex. Plots verscheen zij in de galerij en veegde het zweet van haar voorhoofd. (2011.05.18)

'317840' door Reau '317840' door Reau

IndiaNew Delhi

IndiaNew Delhi

Selling tea bags

Reau

Ik wandelde naar Jama Masjid en stond stil bij dit kleurrijke rekje. De jonge verkoper lag erachter op de grond te slapen. Het was 42 graden. Toen ik een foto wilde maken van de theezakjes, werd de verkoper gewekt door zijn vriendjes. Hij wilde heel graag ook op de foto.

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 37 | Community toppers

Ongerept Ndutu Foto: Ellen69

1. Topreview: Namibië • Twyfelfontein door Barga
2. Topfoto & tip: Ongerept Ndutu door Ellen69
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: LRison
5. Nieuwkomer: A.debeen

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik