raymsfotosite

'407591' door raymsfotosite '407591' door raymsfotosite

Groot-BrittanniëEngeland

Groot-BrittanniëEngeland

Papegaaiduiker

raymsfotosite

Een aantal dagen op de Farne Islands fotograferen is echt een feest. Naast de Papegaaiduikers zie je Zeehonden,Noordse Sterns,Alken en nog veel meer. Ik heb de reis met een groepje gedaan,maar je kunt ook heel makkelijk zelf alles regelen.

'406319' door raymsfotosite '406319' door raymsfotosite

Groot-BrittanniëSchotland

Groot-BrittanniëSchotland

Kasteel Eilean Donan

raymsfotosite

Onderweg naar de Isles of Skye kwamen we langs Kasteel Eilean Donan. Prachtige locatie,diverse film fragmenten zijn hier ook opgenomen. Ja, en als je dan aankomt, en je hebt er zo`n lucht boven....Ik wilde absoluut de spiegeling van het kasteel er enigzins bij hebben,dus ben gewoon met schoenen en al het wier/water in gegaan. Leverde hilariteit bij de vele bezoekers op, het is knap toeristisch, maar heb wel de foto kunnen nemen die ik in mijn hoofd had. Binnen ben ik niet geweest. Bij het restaurantje zijn er ook, een paar, glutenvrije dingen te verkrijgen. Ik heb namelijk last van een tarwe-intollerantie. Ik vind het een prachtige locatie, ondanks de vele bezoekers dat het kasteel krijgt!

'405187' door raymsfotosite '405187' door raymsfotosite

NederlandRotterdam

NederlandRotterdam

Skyline Rotterdam...v

raymsfotosite

Genomen vanaf de Euromast in Rotterdam. Prachtige spot om wat foto`s te maken. Het is een panorama van 8 foto`s.. Meer foto`s op mijn site https://raymsfotosite.nl

'404894' door raymsfotosite '404894' door raymsfotosite

Groot-BrittanniëSchotland

Groot-BrittanniëSchotland

Buachaille Etive Mor

raymsfotosite

Een prachtige plek in Glencoe Schotland. Je ziet de beroemde berg Buachaille Etive Mor en de waterval van de rivier de Etive Etive. Prachtige plek die er steeds weer anders uitziet.