pricklyrose

profiel pricklyrose

Naam

frederike simons

Reviews

0

Foto's & tips

14

Blogs

0

Lid sinds

25 March 2013

Favorieten

Fav. stad

NYC

Over mij

Het leven is een reis en de mogelijkheid om veel te zien van de wereld heb ik mijn hele leven al waardoor ik me een bevoorrecht mens voel. Je blik verruimen, culturen snuiven, talen leren; reizen is een enorme rijkdom voor je geest. Ik heb geen favoriete plekken omdat er nog zoveel te zien is. Vraag het me als ik 85 ben nog een keer, wellicht heb ik dan wel een voorkeur voor een land of werelddeel!

Mijn Motto

'Reizen maakt je wijzer!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D3100

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (14)

'384159' door pricklyrose '384159' door pricklyrose

EgypteDahab

EgypteDahab

Arabische meisjes

pricklyrose

Een oorspronkelijk bedouinedorp, Dahab, is nu een toeristische plek voor duikers maar de authenticiteit is wel aanwezig bij het zien van de arabische meisjes. Samen op stap om even te ontsnappen aan de strenge regels waarmee zij moeten leven.

'412034' door pricklyrose '412034' door pricklyrose

ArgentiniëUshuaia

ArgentiniëUshuaia

Robben shoot

pricklyrose

De meest zuidelijke stad van de wereld voelt ook wel echt als 'le fin du monde' zoals op het welkomstbord staat. Vanaf hier gaan er alleen nog schepen met bevoorrading naar Antartica, de kou en desolate ijsmassa tegemoet. Tijdens een korte boottocht door het Beagle kanaal waar de lange tocht naar Antartica begint zie je op de kleine eilandjes hele kolonies zeeleeuwen, chillend in de ochtendzon. Deze vond de aandacht van alle fotografen een goed moment om haar ijdelheid te tonen.

'411950' door pricklyrose '411950' door pricklyrose

ArgentiniëPatagonie

ArgentiniëPatagonie

Afkalvend ijs

pricklyrose

Getuige zijn van afkalvend ijs van de 30km lange en 5km brede Perito Moreno gletjer is een belevenis. Met geduld en een beetje geluk zie je dan een stuk zo groot als een flatgebouw zo voor je neus afbreken en in de melkachtige zij-arm van het meer verdwijnen. Richten en schieten met je camera en dan maar hopen dat het erop staat!! Vanuit een catamaran dicht bij de huizenhoge gletjer varen is op zich al fenomenaal maar het is de ultieme ervaring!