persoon

profiel persoon

Naam

Rene Persoon

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

27 April 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

China

Fav. stad

Beijing

Over mijn camera

Merk

Panasonic

 

2 reactie(s) bij "persoon"

  • profile image comment

    Ha Mathilde, het ligt langs de enige weg die daar loopt en dus prima bereikbaar. Links langs de weg is een priveparkeerplaats en rechts de ingang naar het buitenhuis. Wij hadden een auto gehuurd en dat is prima te doen (eenmaal op die weg kun je niet verkeerd rijden). In de buurt heb je de zeven watervallen en kun je heerlijk wandelen, maar ook rustig zitten met een glas verse jus bij het zwembad is heerlijk!

    Door persoon • geplaatst op 2010-05-17 19:30:41
  • profile image comment

    Ha Rene, kan je mij wat meer info geven over de acc. in Marokko? Ligt het in een dorpje of erg afgelegen? Is het raadzaam om met eigen vervoer te zijn? Is het een plek om lekker een week te logeren en is er voldoende te zien en te beleven inde omgeving? Graag hoor ik van je, daaag!

    Door Mathilde • geplaatst op 2010-05-17 16:33:01

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'251868' door persoon '251868' door persoon

Costa RicaCaribische kust

Costa RicaCaribische kust

Nieuwsgierige blik

persoon

Tijdens een lekker ontbijt op een mooie veranda bij Helicon Island kwam dit kopje ineens boven de tros bananen tevoorschijn. Hij kijkt lekker brutaal en een tikje nieuwsgierig.

'474950' door persoon '474950' door persoon

Costa Rica

Costa Rica

Slapen in een boomhut

persoon

In 2008 zijn wij naar Costa Rica gegaan. Daar vier weken met een 4x4 rondgereden, op zoek naar de mooie plekjes van dit land. Na een vermoeiende reis (te lang in de auto gezeten en veel regen), kwamen we bij toeval terecht bij 'La Casa Del Arbol'. We zochten een normale slaapplaats, maar de verrassing was groot. Een vriendelijk stel (spraken o.a. Engels en Frans) zorgden direct voor een gastvrij ontvangst. lekker eten en drinken en veel mooie verhalen. De gastheer heeft als hobby het bewerken van hout en dat is te zien in het huis! Voor de slaapplaats kun je kiezen uit een boomhut (uiteraard met veel houtsnijwerk) of een romeinse kamer (met een stenen badkamer). Wij betaalden destijds 100 dollar voor twee personen (overnachting plus eten, drinken, drank). Mocht je in de buurt zijn, sla deze zeker niet over! www.casaarbol.com

'475179' door persoon '475179' door persoon

MarokkoNoordwest Marokko

MarokkoNoordwest Marokko

Een uurtje vanaf...Ma

persoon

In Marokko staan veel mooie en minder mooie hotels. Wij zoeken altijd naar de kleinschalige locaties die op een persoonlijke wijzen gerund worden en "Ourika Garden" is er zeker zo eentje! (slechts vier kamers van twee tot vier personen). Op nog geen uur rijden van Marrakech ligt het buitenverblijf van iemand die in Marrakech woont en dagelijks geniet van de bergen en rust in het skigebied "Oukaimeden". Sinds enige tijd stelt hij zijn buitenhuis open voor gasten, maar wel op kleinschalig gebruik (geen groepen en kleine kinderen). De eigenaar spreekt Arabisch, Frans en Engels en laat graag zijn kruidentuin en het hele buitenverblijf zien. Zie http://www.ourika-garden.com voor meer informatie.

Community updates

FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
07-08-2020 Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >>

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

week 31 | Community toppers

Zonsondergang bij Lake Mutanda. Foto: MirandaNoomen

1. Topreview: Bosnië-Herzegovina door Dianadm
2. Topfoto & tip: Zonsondergang bij Lake Mutanda door MirandaNoomen
3. Topblog: Niet smeren? ... door Elleke
4. Communitylid van de week: Dannyvdm
5. Nieuwkomer: PeggyA

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik