oostelaar

profiel oostelaar

Naam

Ronald Oostelaar

Reviews

0

Foto's & tips

8

Blogs

0

Lid sinds

23 August 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Indonesië

Fav. stad

Havana

Over mij

Ik zoek altijd een reden om te reizen, zowel voor werk als privé. Als ik reis wil ik graag uitgedaagd worden door mijn omgeving om de lokale wijze van leven te absorberen

Mijn Motto

'Plan your route while travelling'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Sony

Model

geen idee, spaar voo

 

3 reactie(s) bij "oostelaar"

 • profile image comment

  Wow! Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 10 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen? Groetjes Wouter

  Door woutercello • geplaatst op 2012-04-29 12:08:38
 • profile image comment

  Ok, goed om te weten. Ik moet me duidelijk nog goed inlezen in de regels.

  Door oostelaar • geplaatst op 2011-08-31 07:14:45
 • profile image comment

  Beste Ronald, Helaas hebben we je foto 'Katje in Raamkozijnl' moeten verwijderen, omdat het alleen is toegestaan om foto's van dieren in het wild te plaatsen. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan; hieronder vallen ook huisdieren en zwerfdieren. Alleen als de dieren (bijna) niet meer in het wild voorkomen, zoals de orang oetan, of een cultuur representeren, zoals een husky, maken we een uitzondering. Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

  Door FOTOREDACTIE • geplaatst op 2011-08-31 06:51:58

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (8)

'328848' door oostelaar '328848' door oostelaar

Zuid-AfrikaDurban

Zuid-AfrikaDurban

Koraalduivel een...vo

oostelaar

De energieke schittering van pracht en kleuren in een beeldend contrast van het dodelijke zwart op de achtergrond typeert wat de vis is. Terwijl de mens de wereld boven water domineert gaat het leven onder water door zich daar al te veel van aan te trekken. Dit is hun territorium en wij zijn daar te gast.

'329078' door oostelaar '329078' door oostelaar

NigeriaLagos

NigeriaLagos

Markt in buitenwijk..

oostelaar

De markten in Lagos zijn een zakencentrum en sociaal plein. Deze markt liet zien dat er nog plekken zijn waar je niets kan kopen wat door de top 100 grootste consumentenbedrijven wordt geproduceerd.

'328965' door oostelaar '328965' door oostelaar

Swaziland

Swaziland

Neushoorn jong in...m

oostelaar

In Mkhaya game reserve swaziland, komen slecht een paar touristen per dag. De beveiliging is zeer streng om dat er nog steeds stropers zijn die de hoorns van de neushoorn verkopen aan vooral de aziatische markt. Dit jong was een modderbad aan het nemen met haar moeder. Aangezien de rangers zeer ervaren zijn met de zwarte neushoorn in hun leefgebied is dit ook een van de weinige parken waar je uit de wagen mag om dichter bij te kijken/ervaren.

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 21 | Community toppers

Black Death. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Agadir van Ait Kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Black Death door Dreamer666
3. Topblog: Pats! door Doppie
4. Communitylid van de week: Jomo01
5. Nieuwkomer: DeReisdame

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik