nvdijk

profiel nvdijk

Naam

nadine dijk

Reviews

0

Foto's & tips

15

Blogs

0

Lid sinds

08 March 2008

 

1 reactie(s) bij "nvdijk"

  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-05 08:21:27

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (15)

'312232' door nvdijk '312232' door nvdijk

KeniaKisumu

KeniaKisumu

Schoolkinderen

nvdijk

Tijdens een missie voor Medical Checks for Children zitten deze schoolkinderen te wachten totdat zij aan de beurt zijn; aan de ene kant met verwondering voor wat er gebeurt, rustig afwachtend in de schaduw.

'312236' door nvdijk '312236' door nvdijk

KeniaNairobi

KeniaNairobi

Straat in Kibera

nvdijk

Kibera in Nairobi is een van de grootste urban slums in Afrika. Op een gebied van zo'n 2.5 vierkante kilometer wonen zijn 1.5 miljoen mensen waaronder veel kinderen. De Sophia Foundation for Children probeert hier kinderen te helpen oa door voedselprogramma's op de scholen. Op deze foto een gang tussen de huizen waar op deze plek een week tevoren nog door een brand 9 huizen volledig verwoest waren.

'312229' door nvdijk '312229' door nvdijk

TanzaniaSerengeti

TanzaniaSerengeti

Baboon Lake Manyara

nvdijk

Look at me! Baboon at roadside in Lake Manyare National Park. Een park met geweldige uitzichten en een van de mooiste plekken in de Rift Valley in Kenia.