Niborv

profiel Niborv

Naam

Robin van Vugt

Reviews

0

Foto's & tips

13

Blogs

0

Lid sinds

09 June 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Spanje

Fav. stad

Madrid

Over mij

Pas begonnen met het maken van verre reizen. Voorheen bleef ik altijd in Europa, de grote steden. Foto's maken doe ik voor het plezier zodat ik later mooie platen als herinnering heb. Het meest geniet ik van gebouwen en sfeeropnames als de avond valt.

Mijn Motto

'Zoveel mogelijk zien van de wereld'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

450D

Laat een reactie achter

1 reactie(s) bij "Niborv"

 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 12 Aug 2013 | 07:37:30

  Beste Robin,

  Helaas hebben we je foto 'Shanghai Ocean Aquarium' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van dieren in gevangenschap te plaatsen. Zie faq:

  - Dieren horen gefotografeerd te worden in hun natuurlijke habitat. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan; hieronder vallen ook huisdieren en zwerfdieren.
  Uitzondering:
  - Dieren die gemigreerd zijn en in het wild in een ander land leven
  - Dieren die niet of nauwelijks meer in het wild voorkomen en daar niet te fotograferen zijn, zoals Orang Oetans en Panda's.
  - Dieren die niet meer in het wild voorkomen maar een cultuur representeren, zoals een koe in Nederland of een husky in Finland.

  Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 08:08:57

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (13)

'441496' door Niborv '441496' door Niborv

SingaporeSingapore

SingaporeSingapore

Lichtshow @ Marina ba

Niborv

Elke avond zijn er een aantal lichtshows rondom de Marina bay. Als je aan de kant van het hotel staat en richting de stad kijkt zie je projecties op nevel. Als je aan de andere kant staat zie je een lasershow vanaf het hotel. Dit icm de verlichte gebouwen maakt het een geweldige ervaring.

'483302' door Niborv '483302' door Niborv

SpanjeSevilla

SpanjeSevilla

Opgraving van de oude

Niborv

Op een kleine afstand van Sevilla ligt het dorpje Santiponce. Aan de rand van het dorp ligt de romeinse opgraving Italica. De opgraving bestaat uit een aantal gebouwen. In deze gebouwen zijn oude mozaïek vloeren gevonden. Ook is er een amfitheater waar vroeger plaats was voor 25.000 toeschouwers. Na al het moois en de drukte in Sevilla is dit een mooie en rustige plek om te bekijken.

'431271' door Niborv '431271' door Niborv

PortugalSintra

PortugalSintra

Palacio da Pena

Niborv

Het paleis van Pena, wat werelderfgoed is, ligt bovenop een heuvel in het plaatsje Sintra. Het is makkelijk te bereiken vanuit Lissabon. Doordat er een aantal verschillende paleizen en ruines in de buurt liggen kan je er met gemak een dag doorbrengen. Mocht je een trip naar Lissabon maken dan is het een absolute must!

Community updates

WINNAAR GRIEKSE GEHEIMEN
23-10-2020 De afgelopen maanden vroegen we Columbus-fans om hun Griekse reisgeheimen met ons te delen. Dat hebben we geweten! Wat een geweldige tips hebben jullie ingestuurd! De stemronde is afgelopen en de winnaar is bekend! Nieuwsgierig wie de winnaar is geworden? Laat hier je felicitaties achter >

ONZE NIEUWSTE EDITIE #94
23-10-2020 Vandaag valt Columbus-editie 94 op de mat bij abonnees, met een nieuwe rubriek over de Columbus Community. Met aandacht voor bijzondere Communityleden, hun reiservaringen en beste fotografietips. Vanaf nu in elke Columbus-editie!

REIZIGER VAN DE WEEK
16-10-2020 Ben jij de volgende Reiziger van de Week? Elke week zet de Columbus-redactie een reiziger in het zonnetje: iemand die een reisdroom heeft waargemaakt. Deze Reiziger van de Week  ontvangt een Osprey-tas cadeau en een ereplekje op deze webpagina en in ons blad. Je mag jezelf of iemand anders nomineren. Verras ons!

9-10-2020 De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

week 42 | Community toppers

Migratie wapitiherten Foto: Dreamer666

1. Topreview: Diepholzer Moor, Duitsland door Agrotewal
2. Topfoto & tip: Migratie wapitiherten door Dreamer666
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: Wisseschout
5. Nieuwkomer: Fulltimetravels.nl

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Op dit moment is er geen fotowedstrijd.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik