niborv

profiel niborv

Naam

Robin van Vugt

Reviews

0

Foto's & tips

13

Blogs

0

Lid sinds

09 June 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Spanje

Fav. stad

Madrid

Over mij

Pas begonnen met het maken van verre reizen. Voorheen bleef ik altijd in Europa, de grote steden. Foto's maken doe ik voor het plezier zodat ik later mooie platen als herinnering heb. Het meest geniet ik van gebouwen en sfeeropnames als de avond valt.

Mijn Motto

'Zoveel mogelijk zien van de wereld'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

450D

 

1 reactie(s) bij "niborv"

  • profile image comment

    Beste Robin, Helaas hebben we je foto 'Shanghai Ocean Aquarium' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van dieren in gevangenschap te plaatsen. Zie faq: - Dieren horen gefotografeerd te worden in hun natuurlijke habitat. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan; hieronder vallen ook huisdieren en zwerfdieren. Uitzondering: - Dieren die gemigreerd zijn en in het wild in een ander land leven - Dieren die niet of nauwelijks meer in het wild voorkomen en daar niet te fotograferen zijn, zoals Orang Oetans en Panda's. - Dieren die niet meer in het wild voorkomen maar een cultuur representeren, zoals een koe in Nederland of een husky in Finland. Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

    Door REDACTIE • geplaatst op 2013-08-12 07:37:30

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (13)

'441496' door niborv '441496' door niborv

SingaporeSingapore

SingaporeSingapore

Lichtshow @ Marina ba

niborv

Elke avond zijn er een aantal lichtshows rondom de Marina bay. Als je aan de kant van het hotel staat en richting de stad kijkt zie je projecties op nevel. Als je aan de andere kant staat zie je een lasershow vanaf het hotel. Dit icm de verlichte gebouwen maakt het een geweldige ervaring.

'483302' door niborv '483302' door niborv

SpanjeSevilla

SpanjeSevilla

Opgraving van de oude

niborv

Op een kleine afstand van Sevilla ligt het dorpje Santiponce. Aan de rand van het dorp ligt de romeinse opgraving Italica. De opgraving bestaat uit een aantal gebouwen. In deze gebouwen zijn oude mozaïek vloeren gevonden. Ook is er een amfitheater waar vroeger plaats was voor 25.000 toeschouwers. Na al het moois en de drukte in Sevilla is dit een mooie en rustige plek om te bekijken.

'431271' door niborv '431271' door niborv

PortugalSintra

PortugalSintra

Palacio da Pena

niborv

Het paleis van Pena, wat werelderfgoed is, ligt bovenop een heuvel in het plaatsje Sintra. Het is makkelijk te bereiken vanuit Lissabon. Doordat er een aantal verschillende paleizen en ruines in de buurt liggen kan je er met gemak een dag doorbrengen. Mocht je een trip naar Lissabon maken dan is het een absolute must!

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ NL EDITIE
10-07-2020 Ben jij een reiziger in hart in nieren en denk je Nederland goed te kennen? Test dan op 16 juli online je Nederlandse reiskennis en neem het live op tegen andere gepassioneerde reizigers uit het hele land. Win fantastische prijzen! Zo doe je mee >

COLUMBUS 15 JAAR
09-06-2020 Sinds 2005 biedt Columbus een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke reiservaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen en een eerlijke dialoog aan te gaan over de impact van reizen. Met veel plezier en gepaste trots kijken we deze zomer terug op 15 jaar reisontdekkingen.

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 27 | Community toppers

Ethiopië Bull Jump Ceremonie. Foto: Ameerakker

1. Topreview: Hippo chalet in Namibië door Agrotewal
2. Topfoto & tip: Ethiopië Bull Jump Ceremonie door Ameerakker
3. Topblog: Avontuur in de Okavango Delta door Barga
4. Communitylid van de week: Nick_VL
5. Nieuwkomer: n.v.t.

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

Binnenkort volgt er een nieuwe fotowedstrijd.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik