mwrik

'387029' door mwrik '387029' door mwrik

ChinaBeijing

ChinaBeijing

Rust op Chinese muur.

mwrik

Van klimmen en dalen op de Chinese muur wordt je moe,en heel veel mensen geven niet toe omdat ze zich schamen of anderen in de weg zitten midden op de trap.Een chinese vrouw maakt het niet uit en gaat er gewoon bij zitten.En wordt voorbij gelopen door een paar Hollandse sokken.

'387026' door mwrik '387026' door mwrik

ChinaTianjin

ChinaTianjin

Camper

mwrik

van heel veel vreemde voertuigen vind ik deze echt een mooi en handig exemplaar,...wendbaar,goedkoop,altijd slaap plaats,geen bijtelling,1maal rond trappen op ????meter.ideaal voor een mooiweer vakantie

'387025' door mwrik '387025' door mwrik

ChinaTianjin

ChinaTianjin

Geen gordel maar...va

mwrik

in verband met eerder geplaatste foto over autogordel,..wat nu als er geen gordel is achter in een pickup? dan maar heel goed vasthouden aan de stang,erg indrukwekkend het verkeer in china.

'386991' door mwrik '386991' door mwrik

ChinaTianjin

ChinaTianjin

Verkeers bord,..

mwrik

ook kinderen in china moeten de auto gordel om..is ook niet vreemd(als ze het doen)aangezien het rijgedrag van hun ouders,ik raad ook airbags zeker aan.

'386990' door mwrik '386990' door mwrik

DenemarkenFunen

DenemarkenFunen

De zon

mwrik

Na ruim vier dagen fietsen....welverdiende rust van een ondergaande zon en een lekker glas wijn...genieten op knold...op Fyn...uitzicht vanaf een bekend bankje met Mooi weer..

'386989' door mwrik '386989' door mwrik

DuitslandSleeswijk-Holstein

DuitslandSleeswijk-Holstein

Holland bedankt...bor

mwrik

tijdens mijn fietsvakantie naar Denemarken in een leuk plaatsje in Duitsland overnacht,het was al donker toen ik onderdak vond,,,bij het vertrekken de volgende dag zag ik dit bord bij de haven,Holland bedankt....deze tekst maakte mij blij en gaf mij energie om verder te fietsen...bedankt

'386986' door mwrik '386986' door mwrik

DenemarkenFunen

DenemarkenFunen

Tegel met tekst over.

mwrik

tegel in museum voor onder andere... het Deense koningshuis,de tekst gaat over een nieuwe wet,...vanaf de datum 05-06-1915 ook de vrouwen in Denemarken mogen stemmen.

'386985' door mwrik '386985' door mwrik

Bahamas

Bahamas

Restant betonnen...bo

mwrik

Tijdens een snorkel vakantie nabij het eiland Bimini, aangemeerd bij een half gezonken betonnen boot,deze is ooit als smokkelboot gebruikt en als doelwit voor schietoefeningen ,,,,nu erg mooi om te snorkelen..

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 20 | Community toppers

Toppers van week 21 zullen op 27/5 bekend worden gemaakt.

Geel en oranje. Foto: Travelbag

1. Topreview: Telegraph Cove, Canada door Saskiahamminga
2. Topfoto & tip: Geel en oranje door Travelbag
3. Topblog: Viermaal scheepsrecht door Wisseschout
4. Communitylid van de week: Bowral
5. Nieuwkomer: Puck Roodenburg

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik