meelie: foto’s & tips

Slideshow

De bevolking op het eiland Palua Osi leven in paalwoningen boven het water. Dus is het toilet ook boven water, het was nog een heel gedoe om er te komen.

>>

Dit steiger is 2 meter breed en 3 kilometer lang, en gaat dwars door het mangrove bos naar het dorp Pulau Osi op het eiland Seram.

>>

Deze foto is gemaakt op het eiland Seram op de Molukken. Het is het geraamte van een boot, maar het zou ook een geraamte van een vis kunnen zijn niet???? Met...

>>

Het weer is dan wel niet zo mooi hier op de foto, maar de vissers boten van Prachuab Kiri Khan wel. Alleen jammer dat ze al leeg waren.

>>

Dit is de achterkant van het hoofd van de grote vergulde liggende Boeddha in Wat Pho in Bangkok. Het zijn net slagroompuntjes maar dan verguld.

>>

Dit is een heel mooi stuk strand van Kamala beach. Je moet er een stukje voor lopen maar dan heb je ook wat. Heerlijk

>>

Hoe zo kortsluiting, hier kijken ze niet op een draadje meer of minder. Zijn wij dan te voorzichtig of hebben ze gewoon meer vertrouwen dan wij.

>>

Graag wil ik een tip geven voor mensen met een voedsel allergie. Ben in oktober nog in Thailand geweest ( golf van Thailand ) en heb daar een enorme allergi...

>>

Deze foto is genomen vanuit een rijdende trein tussen Hua Hin en Bangkok rond 6.00 uur in de morgen. De nevel hangt nog een beetje in de lucht.

>>

Ja wat is dat toch he, altijd maar weer een foto maken van een zons op komst of zons ondergang zoals hier. Je zou er echt bij weg kunnen dromen.

>>

Het is al weer even geleden. Maar het was een mooi tochtje naar de overkant, om daar verder te lopen en dan te gaan abseilen.

>>

Ja ook dit is AMBON, bij Laha. Het water is er zo helder dat je zelfs zonder bril de vissen kan zien. Alleen jammer dat er zoveel stenen liggen.

>>

Ambon, een plaats met veel gezichten. Het is jammer dat de mensen alle lege flesjes en dergelijke zomaar uit de auto's gooien. Maar hier in de achter tuin va...

>>

Sanur beach om 7uur in de morgen, ja dan zit je best wel lekker aan je onbijtje toch. En zo hebben we er dus nog wel een paar.

>>

Zo kan het dus ook. Zouden we in Nederland ook eens moeten doen, dan zou gelijk het file probleem opgelost zijn. Vind het alleen wel eng hoor.

>>

Er zijn van die dagen dat het mee zit, en deze dag was er zo een. Mooie blauwe lucht met prachtige wolken, en ja dan is het plaatje zo gemaakt.

>>
  • Pagina 1 van de 1