Mauricecusters

profiel Mauricecusters

Naam

mmhm custers

Reviews

0

Foto's & tips

3

Blogs

0

Lid sinds

29 April 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

China

Fav. stad

Sevilla

Mijn Motto

'Reis zonder plan, alleen met een doel'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Samsung

Model

NX1000

Overige

Samsung 18-55 mm

Laat een reactie achter

3 reactie(s) bij "Mauricecusters"

 • profile image comment
  Door JMoerkens• geplaatst op 23 Jul 2014 | 13:01:42

  Hoi Maurice,
  Wat leuk dat je fan van mij bent geworden! Onverwacht!
  Het valt mij op dat je zelf nog geen foto's op tips hebt ge-upload. Ben je dat nog wel van plan? Of kom je hier alleen op de site om foto's van anderen te bewonderen?
  Fijne dag vandaag!
  Groet,
  Hans

  Bericht aangepast op 16:56:51
 • profile image comment
  Door JMoerkens• geplaatst op 27 Aug 2014 | 13:40:55

  Hoi Maurice! Zie nu pas je bericht. Om iemand een bericht te sturen, kun je op deze site beter iemands naam aanklikken (de blauwe letters) zodat je op zijn/haar homepage komt. Als je daar iets plaatst, ziet iemand het zodra hij inlogt. Nu lees ik je bericht per toeval, omdat ik even op jouw eigen homepage keek :-)

  Maar zoals gezegd, heel leuk dat je fan bent geworden en me volgt. Ik ben hier zelf ook nog maar een maand of 7 echt actief. Dus blij met je waardering! En inmiddels ben je ook begonnen met zelf foto's plaatsen zie ik. Leuk! China lijkt me een waanzinnige bestemming!

  Fijne dag!
  Hans

  Bericht aangepast op 23:44:27
 • profile image comment
  Door Mauricecusters• geplaatst op 19 Aug 2014 | 18:05:03

  He Hans,
  Ja ik ben nieuw als columbus reisreporter en ik weet nog niet zo goed hoe het werkt. Het leek me wel leuk om iemand te volgen die het goed doet op deze site :)
  Ik ben net begonnen met foto's erop te zetten.

  groet

  Bericht aangepast op 23:27:53

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (3)

'447194' door Mauricecusters '447194' door Mauricecusters

MaltaMarsaxlokk

MaltaMarsaxlokk

Haven vismarkt...Mars

Mauricecusters

dit is het mooiste plaatje wat ik kon schieten in Marsaxlokk, bekend van de vismarkt. Het zal vroeger wel een vismarkt zijn geweest, maar daar is nu bijna geen sprake van. De viskraampjes zijn ingeruild voor typische toeristische kraampjes. Armbanden, zonnebrillen en nougat verkopen ze er nu. En dat is jammer, want wil je 'buiten de gebaande paden treden' dan moet je dit toeristisch dorpje mijden. Gelukkig maken de kleurrijke bootjes en het prachtige blauwe water alles meer dan goed!

'445606' door Mauricecusters '445606' door Mauricecusters

ChinaBeijing

ChinaBeijing

Kanaaltjes bij het...

Mauricecusters

Het zomerpaleis van de keizer in beijing moet je bezoeken! Het is vanaf het eerste moment heel onwerkelijk. Deze foto is genomen aan het begin van gebied van het paleis, en hier lijkt het net of je in een scene van Junglebook zit. Je kan net langs de kanaaltjes lopen wat het nog surrealistischer maakt. Langs de kanaaltjes kijk je je ogen uit. Kleine winkeltjes verkopen vanalles, van fruit tot kleding. Nog een bijkomend voordeel. Ik ben er geweest in hartje zomer. Zelfs toen was het er niet druk extreem druk, zodat alles het niet te toeristisch uitziet allemaal. Je hebt echt het gevoel dat je terug in de tijd gaat en dat je het authentieke China bezoekt!

'444851' door Mauricecusters '444851' door Mauricecusters

ChinaBeijing

ChinaBeijing

Paleis van de keizer

Mauricecusters

Dit is het paleis van de keizer. Alhoewel het zeer toeristisch is, is het wel de moeite waard. Ten eerste omdat er vooral Chinezen rondlopen, zodat je niet in de gaten hebt dat dat ook toeristen zijn. Ten tweede omdat het zo groot is, dat je het niet erg vindt. Je kunt ter plekke een rondleiding krijgen met gids. Zonder gids is ook goed te doen, als je je van te voren goed inleest.

Ik ben fan van (2)

Community updates

UPDATE
27-11-2020 Sinds deze week zijn de aantallen voor favorieten onder een individuele foto weer zichtbaar.

REIZIGER VAN DE WEEK
27-11-2020 Verdien jij ook een rugzak van Eastpak? Elke week geven we een Eastpak-rugzak cadeau aan iemand die een reisdroom heeft waargemaakt: de Reiziger van de Week. Ben jij de volgende gelukkige? Je hebt nog t/m maandag 30 november 23:59:59 om jezelf of iemand anders te nomineren voor de huidige nominatieronde! Stuur hier je nominatie in.

FOTOWEDSTIJD
06-11-2020 Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

week 48 | Community toppers

Kampeer in Kakadu. Foto: Ellen69

1. Topreview: Het Cathedral Gorge State Park, Nevada door Martinhectors
2. Topfoto & tip: Kampeer in Kakadu door Ellen69
3. Communitylid van de week: RobHoekstra
4. Nieuwkomer: Henk Martens

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik