master

profiel master

Naam

Patro Schoelen

Reviews

0

Foto's & tips

34

Blogs

0

Lid sinds

12 augustus 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Griekenland

Fav. stad

Kreta en Santorini

Over mij

Fanatieke liefhebber van alles wat Grieks is, ruikt, proeft en voelt. Mag me stilaan in de galerij van de Kretakenners plaatsen al blijf ik steeds bescheiden als er over dit godeneiland gepraat wordt.

Mijn Motto

'Life is beautifull!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Sony

Model

DSC-HX400

Overige

Sony DSC-HX9V en Sony camera 3D

 

6 reactie(s) bij "master"

 • profile image comment

  Beste Corrie, ben inderdaad even gestopt met het plaatsen van foto's! Ermee stoppen helemaal niet hoor. De tijd ontbreekt me op het ogenblik. Dit is allemaal te mooi om het te verlaten. Weldra schiet ik terug wakker. Hartelijk dank Corrie voor je bezorgdheid.

  Door master • geplaatst op 2013-09-27 13:11:36
 • profile image comment

  Dag Patro, Ik zie nu pas dat je hebt gereageerd op mijn reisfavorieten. Wat leuk! Nu zie ik geen foto's meer van je. Ben je gestopt of heb je weinig tijd? Ik ben benieuwd naar je andere foto's. Fijne dag, Groet, Corrie

  Door corriedewinter • geplaatst op 2013-09-27 11:18:51
 • profile image comment

  welkom op deze site. ook ik heb Columbus kort geleden gevonden en al veel moois gezien. Jouw tip over het magische plekje staat genoteerd hoor. Ik hoop Kreta ooit weer te mogen bezoeken. Een prachtig eiland.

  Door corriebalten • geplaatst op 2013-08-19 19:15:19
 • profile image comment

  Hallo Patro Welkom op deze site en bedankt voor je reactie bij mijn foto. Ik wens je veel plezier. het is wel verslavend hoor en o zo leuk.Al veel geleerd. gr Ina

  Door wisseschout • geplaatst op 2013-08-18 17:28:15
 • profile image comment

  Ja zeker, er verschijnen hier soms prachtige panorama foto's! Laat maar komen ;-)

  Door Rhodaxx • geplaatst op 2013-08-18 11:20:54
 • profile image comment

  Hoi Ptro, Welkom op de site. Alleen moet ik je een tip meegeven die ze ook aan mij meegaven. Zet niet te veel foto's ineens op de site. Dan krijgen ze niet genoeg aandacht. Niet meer dan 2 a 3 foto' s is goed. Succes en veel plezier.

  Door Vaakoppad • geplaatst op 2013-08-12 18:44:09

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (34)

'399455' door master '399455' door master

GriekenlandKreta

GriekenlandKreta

Wekelijkse markt in..

master

Op de wekelijkse markt op vrijdag- en zaterdagvoormiddag in Timbaki en Mires komt iedereen samen om zijn of haar producten, van eigen of niet van eigen bodem, te kopen, te verkopen. Je kunt er spotgoedkoop kopen en steeds een lekkere souvlaki met stevige koude pint of frisdrank nuttigen. Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalig.

'398732' door master '398732' door master

GriekenlandKreta

GriekenlandKreta

Kritsa, het grootste.

master

Het grootste bergdorp Krit(s)za in het district Lasitthi. Vroeger enorm toeristisch maar nu niet meer zo. Niet ver hiervandaan vind je het vermaarde kerkje Panagia Kera met zijn eeuwenoude fresco's. Jammer genoeg mag je binnenin geen foto's nemen. Koppel Kritza met een bezoek aan Elounda en het melaatseneiland Spinalonga. Om stil van te worden en daarna weer volop je woorden te laten klinken.

'400533' door master '400533' door master

GriekenlandSantorini

GriekenlandSantorini

Geen overstroming en.

master

Met even een focus op Fira en het hoekje om Oia; tref je hier een verdwaald bootje aan. Nog steeds een klein wonder op welke wijze mensen de woeste natuur kunnen bedwingen om er zich toch maar te kunnen vestigen.