Marionf

profiel Marionf

Naam

marion F

Reviews

0

Foto's & tips

24

Blogs

1

Lid sinds

16 January 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Costa Rica

Fav. stad

Montezuma

Over mij

Sinds 3 jaar verslaafd aan het maken van verre reizen. Zodra ik op Schiphol loop heb ik het gevoel dat Nederland al ver achter mij ligt en mijn avontuur kan beginnen. Ik maak erg veel foto's, ook met snorkelen. Tijdens mijn laatste reis naar Costa Rica heb ik veel met locals te maken gehad. Dit was voor mij een bijzondere ervaring om bij families te eten, slapen en het dagelijkse leven mee te maken. Vooral de gastvrijheid daar ben ik hier in Nederland niet gewend. En dat heeft mij wel aan het denken gezet.
Mijn vorige reizen zijn naar Cuba en Mexico geweest.
Ik merk dat ik steeds weer als ik terugkom in Nederland mij heel goed realiseer hoe goed we het hier hebben en waardeer dit weer extra.
Ik vind het leuk om een reisdagboek bij te houden. De leuke (en minderleuke) momenten op te schrijven. En als ik dan mijn foto's weer bekijk met een CD met muziek van het land waar ik geweest ben waan ik me weer helemaal op vakantie en kan hier nog heel lang van nagenieten.

Mijn Motto

'Probeer vooral ook contact te maken met de locals en hun leefwijze. Hier kunnen we veel van leren en is écht bijzonder leuk en indrukwekkend!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Canon

Model

Powershot 620

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (24)

'170078' door Marionf '170078' door Marionf

MexicoCancun

MexicoCancun

Vers van het mes!

Marionf

Vroeg in de morgen kwamen de vissers al terug met de vangst. Gelijk op het strand werd de vis schoongemaakt.

'155759' door Marionf '155759' door Marionf

ItaliëVerona

ItaliëVerona

Sprookjesachtig

Marionf

De huizen en gebouwen lagen nog precies in de zon, die langzaam aanstalte maakte om onder te gaan. Vandaar de mooie, warme gloed.

'151282' door Marionf '151282' door Marionf

CubaVaradero

CubaVaradero

Paradijs

Marionf

om bij weg te dromen......

Laatste blogs (1)

Community-updates

NIEUW MAANDTHEMA VAN START!

01-07-2021 We trappen af met het thema voor juli: Wildlife in tijden van corona. En onthoud: de begeleidende tekst zal een belangrijke rol spelen in de beoordeling! Lees alles over de wedstrijd

STEM OP JOUW FAVORIETE WERELDWONDER EN WIN


29-06-2021 In ons dubbeldikke jubileumnummer lichten we maar liefst 101 nieuwe Wereldwonderen uit: plekken en ervaringen die nog buiten de gebaande paden liggen en op jouw (duurzame) bucketlist thuishoren. Maar welk wonder is nu eigenlijk jouw favoriet? Wordt het het Noorderlicht, de Rotskerk van Lalibela of de molens van Kinderdijk? Breng je stem uit en win een van de honderd topprijzen!

DREAMER666 WINT DE WERELDWONDER-FOTOWEDSTRIJD


29-06-2021 'Welk bouwwerk of door de mensen gemaakte plek zou de titel Nieuw duurzaam Wereldwonder moeten dragen?' Die vraag stelden we jullie zo'n twee maanden geleden. We kregen tal van foto's binnen van de meest prachtige bestemmingen - waarvan je een aantal terug kunt vinden in de dubbeldikke jubileumeditie van Columbus die nu in de winkels ligt! Een van die plekken is Bagan, een stad die met recht een Wereldwonder genoemd mag worden. Bagan werd door meerdere mensen genomineerd, maar Dreamer666 blies ons met haar foto omver en mag daarom voor Columbus op reportage. Gefeliciteerd, Jessi!

DE DUBBELDIKKE JUBILEUMEDITIE VAN COLUMBUS IS UIT!


29-06-2021 Toen Columbus Travel in 2005 werd opgericht, hadden we nooit kunnen bevroeden dat we 16 jaar later maar liefst 100 edities verder zouden zijn. 101 eigenlijk, want we vieren het heuglijke feit met een dubbeldik nummer: editie 100 vol nieuwe wereldwonderen en editie 101: een Familyspecial met 101 bijzondere reizen met kinderen. Heb je hem nog niet in huis? We geven vier weken lang 25 exemplaren van deze collectible jubileumeditie weg! Hebben? Doe mee!

week 29 | Community-toppers

wolkbreuk-in-st-petersburg
Wolkbreuk in St. Petersburg. Foto: BjornSnelders
1. Topfoto & -tip: Wolkbreuk in St. Petersburg door BjornSnelders
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: Dragonfly
4. Nieuwkomer: Meppie

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN JULI: WILDLIFE IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van juli is: wildlife. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN VAKANTIE NAAR KROATIË

Turkooizen zeewater, dramatische kustlijnen, schilderachtige middeleeuwse dorpjes en prachtige natuur: Kroatië is the place to be en er valt nog zó ontzettend veel te ontdekken! Wij zijn op zoek naar jullie ontdekkingen. Deel je mooiste Kroatië-foto met tip en wie weet sturen we jou terug op vakantie! Doe mee >

WIN EEN VERBLIJF IN HET SANI RESORT IN GRIEKENLAND

Doe de Grote Griekse Kennisquiz en maak kans op een verblijf in het vijfsterren Sani Resort in Kassandra, verkozen tot het beste luxe ecoresort ter wereld. Het resort, met een prachtlocatie bij geurige dennenbossen, gouden zandstranden en het kristalheldere water van de Egeïsche Zee, nodigt uit tot buitenactiviteiten voor het hele gezin. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik