Luciana85

profiel Luciana85

Naam

Luciana Luijten

Reviews

0

Foto's & tips

13

Blogs

0

Lid sinds

06 September 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Zuid-Afrika

Fav. stad

Lissabon

Over mij

Ik ben Luciana, 28 jaar en we proberen zo'n 2x per jaar een verre reis te maken. We zijn al op heel wat plekjes op de wereld geweest, en er zijn nog veeeeeeel meer plekken waar we nog over dromen. Ons grootste avontuur was 6 maanden low budget door Zuid-Oost Azië reizen. De cultuur, de vrijheid, het avontuur, en de mensen, dat maakt iedere reis weer speciaal.

Mijn Motto

'reis NU! Je weet nooit of er een "later" is'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Sony

Model

DSC-HX1

Laat een reactie achter

4 reactie(s) bij "Luciana85"

 • profile image comment
  Door Schopman• geplaatst op 21 Nov 2013 | 14:09:00

  Dag Luciana,
  Allereerst wil ik je graag hartelijk danken voor je enthousiaste reactie op mijn foto van de waterval in de Rio Tinto in zuidwest Spanje.
  Het is me even ontgaan dat je nog maar sinds kort op de site bent maar hartelijk welkom alsnog. In je profiel schrijf je over je tot nu toe grootste reisavontuur in zuidoost Azie. Zoals je dat hebt gedaan lijkt me geweldig. Voor mijn landschapsfotografie houd Ik zelf van Chili, Argentinië en Bolivie; onwijs mooi! Misschien ooit nog een keer iets voor jou!
  ik hoop dat je veel plezier met je foto's en contacten op deze site zult hebben.
  Wens je een fijne dag,
  Hartelijke groet,
  Jack.

  Bericht aangepast op 23:50:54
 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 18 Nov 2013 | 07:57:47

  Beste Luciana,

  Helaas hebben we je foto 'Struisvogel Farm' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van een huisdier te plaatsen. Zie faq:

  - Dieren horen gefotografeerd te worden in hun natuurlijke habitat. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan; hieronder vallen ook huisdieren en zwerfdieren.
  Uitzondering:
  - Dieren die gemigreerd zijn en in het wild in een ander land leven
  - Dieren die niet of nauwelijks meer in het wild voorkomen en daar niet te fotograferen zijn, zoals Orang Oetans en Panda's.
  - Dieren die niet meer in het wild voorkomen maar een cultuur representeren, zoals een koe in Nederland of een husky in Finland.

  Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 09:39:01
 • profile image comment
  Door Jacomien• geplaatst op 18 Nov 2013 | 17:43:23

  Hoi Luciana.

  Wat laat misschien want ik zie dat je al een paar maanden lid bent: Welkom op de site!
  Bedankt voor je reactie bij mijn Roggen foto. Ze kunnen inderdaad heel erg groot worden want er werd heel veel rog gevangen. Ik heb er al meerdere foto's van geplaatst. het zijn heel bijzondere dieren om te zien. Daar in Noord Sr Lanka leeft men van de vangst van roggen en ik gelezen hier dat ze heel lekker zijn. ( als je er van houdt:) Groet, jacomien (ps wat een prachtige foto's heb je al geplaatst!!

  Bericht aangepast op 09:29:18
 • profile image comment
  Door Wisseschout• geplaatst op 06 Sep 2013 | 14:44:16

  Hallo
  Ik zie dat je nieuw bent en al heel enthousiast foto,s aan het plaatsen bent. Tip. 3 a 4 foto,s over de dag verdelen. Dan krijgen ze de aandacht die ze verdienen en heeft iedereen een kans.
  Veel plezier op de site
  Gr Ina

  Bericht aangepast op 05:51:47

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (13)

'411306' door Luciana85 '411306' door Luciana85

Zuid-AfrikaKrugerpark

Zuid-AfrikaKrugerpark

Volwassen mannetjes..

Luciana85

Dit was in Sabi Sands, en ons eerste wilde luipaard. We kregen de schrik van ons leven, want de jeep stopte plotseling, de ranger wees, en ik keek ver tussen de bosjes door maar zag niks. Tot ik tot mijn grote schrik dit mannetje op ongeveer 6 a 7 meter van de jeep zag liggen. Wat een beest!

'412123' door Luciana85 '412123' door Luciana85

Swaziland

Swaziland

Kiekeboe

Luciana85

2e kerstdag in Swaziland samen met zijn 2tjes de natuur in. Mooie wandeling van 2,5 uur gemaakt. Onderweg kwamen we een groep zebra's tegen, en deze keek precies achter een boom vandaan. KIEKEBOE

'411507' door Luciana85 '411507' door Luciana85

Zuid-AfrikaKrugerpark

Zuid-AfrikaKrugerpark

Olifant trekt boom...

Luciana85

Dit jonge mannetje heeft in ongeveer 10 minuten de hele boom kaal gegeten. Zelfs de bovenste blaadjes moesten er aan geloven. En van de jeep die op 15 meter afstand stond trok hij zich niks aan.

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 38 | Community toppers

Traditionele vissers ... Foto: Antwan

1. Topreview: n.v.t.
2. Topfoto & tip: Traditionele vissers ... door Antwan
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: Elleke
5. Nieuwkomer: MGPhotography

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik