louwpost

profiel louwpost

Naam

Louw Post

Reviews

0

Foto's & tips

8

Blogs

0

Lid sinds

30 November 2019

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Japan

Fav. stad

Hong Kong

Over mij

Ik ben Louw Post. Doordeweeks werkzaam in de IT, naast mijn werk probeer ik met enige regelmaat een nieuw land te bezoeken. Ik heb grotendeels interesse in de landen buiten Europa, voornamelijk Azië. Andere culturen trekken mij enorm en ik zal dus niet snel nee zeggen tegen een verre reis (alhoewel de lange vluchten niet het leukste zijn van de reis).

Mijn doel is in ieder geval om elk continent een keer bezocht te hebben (buiten misschien Antarctica). Noord- en/of Zuid-Amerika is mijn volgende doel!

Wat mijn foto's betreft gebruik ik bijna altijd mijn telefoon. Ik heb kort ook een Nikon D5200 gehad, maar het lag mij toch niet helemaal. Met mijn telefoon en actie camera probeer ik nette plaatjes te schieten, alhoewel deze dan niet op het niveau van een spiegelreflex- of systeemcamera zullen zijn doe ik mijn best. ;-)

Mijn Motto

'"The world is a book, and those who do not travel read only a page." – Saint Augustine'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Overig

Model

Huawei P20 Pro

Overige

Yi 4K Actie Camera

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (8)

'1107753' door louwpost '1107753' door louwpost

JapanKyoto

JapanKyoto

Mooiste tempel in...K

louwpost

Tijdens onze reis naar Japan moesten we zeker te weten langs Kyoto. De stad met vele tempels. We hebben dan ook vele tempels gezien, maar deze was zeker het mooiste! Kinkakuji tempel is een mooi goudkleurige tempel en de natuurlijke omgeving maakt het alleen maar beter. Helaas is het wat betreft toeristen wel een van de drukkere tempels, maar het is het bezoekje waard.

'1107824' door louwpost '1107824' door louwpost

JapanOsaka

JapanOsaka

Onderdeel van de vele

louwpost

Tijdens onze reis naar Japan hebben we natuurlijk ook Osaka bezocht. Eén van de meest populaire toeristische gebieden in Osaka is Dotonbori. Het gebied staat bekend om zijn nachtleven en komt om in de vele lichten, reclameborden en toeristen. Deze foto heb ik van een restaurant kunnen nemen in de buurt van Dotonbori. Als je voor het eten naar Japan komt, kan ik Dotonbori zeker aanraden. Het stikt hier van de restaurants en het vele eten wat je kan kopen op straat. Wil je de drukte vermijden, kun je hier beter niet naar toe gaan.

'1107752' door louwpost '1107752' door louwpost

JapanTokio

JapanTokio

Shibuya Sky, voor een

louwpost

Tijdens onze vakantie naar Japan wilden we ook iets hoog met een goed uitzicht over de stad bezoeken. De bekende Shibuya kruising wilden we al bezoeken en de Shibuya Sky attractie was er mooi in de buurt. Beetje prijzig, maar drukte viel gelukkig mee op een doordeweekse dag. Ook kun je hier met een camera met redelijke zoom een mooie foto maken van de Shibuya kruising.