Louwpost

profiel Louwpost

Naam

Louw Post

Reviews

0

Foto's & tips

8

Blogs

0

Lid sinds

30 November 2019

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Japan

Fav. stad

Hong Kong

Over mij

Ik ben Louw Post. Doordeweeks werkzaam in de IT, naast mijn werk probeer ik met enige regelmaat een nieuw land te bezoeken. Ik heb grotendeels interesse in de landen buiten Europa, voornamelijk Azië. Andere culturen trekken mij enorm en ik zal dus niet snel nee zeggen tegen een verre reis (alhoewel de lange vluchten niet het leukste zijn van de reis).

Mijn doel is in ieder geval om elk continent een keer bezocht te hebben (buiten misschien Antarctica). Noord- en/of Zuid-Amerika is mijn volgende doel!

Wat mijn foto's betreft gebruik ik bijna altijd mijn telefoon. Ik heb kort ook een Nikon D5200 gehad, maar het lag mij toch niet helemaal. Met mijn telefoon en actie camera probeer ik nette plaatjes te schieten, alhoewel deze dan niet op het niveau van een spiegelreflex- of systeemcamera zullen zijn doe ik mijn best. ;-)

Mijn Motto

'"The world is a book, and those who do not travel read only a page." – Saint Augustine'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Overig

Model

Huawei P20 Pro

Overige

Yi 4K Actie Camera

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (8)

'1107753' door Louwpost '1107753' door Louwpost

JapanKyoto

JapanKyoto

Mooiste tempel in...K

Louwpost

Tijdens onze reis naar Japan moesten we zeker te weten langs Kyoto. De stad met vele tempels. We hebben dan ook vele tempels gezien, maar deze was zeker het mooiste! Kinkakuji tempel is een mooi goudkleurige tempel en de natuurlijke omgeving maakt het alleen maar beter. Helaas is het wat betreft toeristen wel een van de drukkere tempels, maar het is het bezoekje waard.

'1107824' door Louwpost '1107824' door Louwpost

JapanOsaka

JapanOsaka

Onderdeel van de vele

Louwpost

Tijdens onze reis naar Japan hebben we natuurlijk ook Osaka bezocht. Eén van de meest populaire toeristische gebieden in Osaka is Dotonbori. Het gebied staat bekend om zijn nachtleven en komt om in de vele lichten, reclameborden en toeristen. Deze foto heb ik van een restaurant kunnen nemen in de buurt van Dotonbori. Als je voor het eten naar Japan komt, kan ik Dotonbori zeker aanraden. Het stikt hier van de restaurants en het vele eten wat je kan kopen op straat. Wil je de drukte vermijden, kun je hier beter niet naar toe gaan.

'1107752' door Louwpost '1107752' door Louwpost

JapanTokio

JapanTokio

Shibuya Sky, voor een

Louwpost

Tijdens onze vakantie naar Japan wilden we ook iets hoog met een goed uitzicht over de stad bezoeken. De bekende Shibuya kruising wilden we al bezoeken en de Shibuya Sky attractie was er mooi in de buurt. Beetje prijzig, maar drukte viel gelukkig mee op een doordeweekse dag. Ook kun je hier met een camera met redelijke zoom een mooie foto maken van de Shibuya kruising.

Community updates

WINNAAR GRIEKSE GEHEIMEN
23-10-2020 De afgelopen maanden vroegen we Columbus-fans om hun Griekse reisgeheimen met ons te delen. Dat hebben we geweten! Wat een geweldige tips hebben jullie ingestuurd! De stemronde is afgelopen en de winnaar is bekend! Nieuwsgierig wie de winnaar is geworden? Laat hier je felicitaties achter >

ONZE NIEUWSTE EDITIE #94
23-10-2020 Vandaag valt Columbus-editie 94 op de mat bij abonnees, met een nieuwe rubriek over de Columbus Community. Met aandacht voor bijzondere Communityleden, hun reiservaringen en beste fotografietips. Vanaf nu in elke Columbus-editie!

REIZIGER VAN DE WEEK
16-10-2020 Ben jij de volgende Reiziger van de Week? Elke week zet de Columbus-redactie een reiziger in het zonnetje: iemand die een reisdroom heeft waargemaakt. Deze Reiziger van de Week  ontvangt een Osprey-tas cadeau en een ereplekje op deze webpagina en in ons blad. Je mag jezelf of iemand anders nomineren. Verras ons!

9-10-2020 De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

week 42 | Community toppers

Migratie wapitiherten Foto: Dreamer666

1. Topreview: Diepholzer Moor, Duitsland door Agrotewal
2. Topfoto & tip: Migratie wapitiherten door Dreamer666
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: Wisseschout
5. Nieuwkomer: Fulltimetravels.nl

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Op dit moment is er geen fotowedstrijd.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik