Krki

'282955' door Krki '282955' door Krki

GuatemalaOostkust Guatemala

GuatemalaOostkust Guatemala

Waterlelies

Krki

Deze waterlelies zagen we onderweg van Rio Dulce naar livingstone. Een erg mooie boottocht. Hier staan al genoeg tips hierover dus verder alleen een het beeld.

'250750' door Krki '250750' door Krki

MarokkoFez

MarokkoFez

Boeken

Krki

Altijd mooi een boekenwinkel maar dit is zo wel erg gaaf! Jammer dat ik het niet kan lezen anders zou ik er zo een paar gekocht hebben..

'250747' door Krki '250747' door Krki

MarokkoFez

MarokkoFez

Mooie deuren!

Krki

Wat een mooie deuren heb je toch in de medina van Fes! Kan er uren naar kijken.. toch erg saai dan hier weer alle die zelfde deuren..

'215676' door Krki '215676' door Krki

ArgentiniëAtlantische kust en Pampa

ArgentiniëAtlantische kust en Pampa

Vos

Krki

Gelukkig bleef dit mooie beest lang genoeg staan om een foto te maken. We waren alleen maar aan het staren. Toch op tijd het besef gekregen om even een foto te maken.

'164249' door Krki '164249' door Krki

EcuadorOriente

EcuadorOriente

Prachtig meer in...Cu

Krki

Prachtig vond ik het hier op de meren van Cuyabeno NP al die mooie bomen en zeker zo met dat vlakke water en die weerspiegeling. Kon daar wel uren ronddobberen!

'159856' door Krki '159856' door Krki

EcuadorSierra Centraal

EcuadorSierra Centraal

Deugniet

Krki

Deze foto is genomen bij het kratermeer van Quilotoa. Dit meisje was hier samen met haar twee broers aan het spelen alleen klom ze steeds over de rand. Erg gevaarlijk! nu was ze weer bezig en stiekem haar broers in de gaten houden.. Deugniet!

'470565' door Krki '470565' door Krki

ThailandPhuket

ThailandPhuket

Nok en Jo's

Krki

Dit Restaurant vlakbij Bang Tao Beach is echt Super! Jo is een canadees en dat zie/merk je! Met zijn cowboy hoed loopt hij door de zaak is altijd bezig met iets! Verbouwen, tafels maken muziek maken en de gasten entertainen! Het eten is heerlijk, niet duur en zit op een prima plek! Zijn er in onze tijd vaak geweest! OOk hebben ze een aantal keer per week een BBQ buffet en live muziek! Erg gezellig! Op het menu staat een heel mooi verhaal hoe Nok en Jo elkaar na de Tsunami hebben leren kennen en dat hij zo verliefd op haar is geworden. Het echte verhaal is minder spannend gewoon een westerling die is blijven plakken.. ;)

'470564' door Krki '470564' door Krki

EcuadorNoord Laagland -en kust Ecuador

EcuadorNoord Laagland -en kust Ecuador

Pululahua

Krki

Dit is een krater die zo een 25 km boven Quito ligt. We merkten toen wij in Ecuador waren dat niemand dit kent of naar toe ging. Ook hier kwam dit niet naar boven bij de tips dus bij deze. Is echt een prachtige krater waar je kan kamperen, mountainbiken en paardrijden. Ontzettend veel mooie plekken die je nergens anders ziet. Toen wij er waren hebben we ook geen enkele toerist gezien! We hebben geslapen bij het pululahua hostel (http://www.pululahuahostal.com/index.html). Erg vriendelijke mensen en super slaapplek. Je kan bij hun ook paardrijden en hebben dat ook gedaan. We hadden vooraf aangegeven dat we ook gebruik wilde maken van de jacuzzi dus halverwegge werd ons gevraagd wanneer we dat wilde en bij terugkomst was de jacuzzi heerlijk warm en konden we er zo in!

'152634' door Krki '152634' door Krki

Costa RicaNoord Costa Rica

Costa RicaNoord Costa Rica

Luiaard..

Krki

Zoals het hoort.. aan het luieren.

'151092' door Krki '151092' door Krki

EcuadorOriente

EcuadorOriente

Slangetje

Krki

Bij een avondwandeling genomen.

'151080' door Krki '151080' door Krki

EcuadorZuidkust Ecuador

EcuadorZuidkust Ecuador

Bultrug walvis

Krki

We waren begin November vanuit Porto Lopez op weg naar Isla de la Plata. Nooit verwachten deze reuzen nog tegen te komen!

Community updates

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Er besloten om binnenkort het onderdeel  'Blogs' niet meer mogelijk te maken, omdat helaas de afgelopen jaren, er wekelijks te weinig nieuwe blogs worden gedeeld. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 36 | Community toppers

De toppers van week 37 zullen dit weekend bekend worden gemaakt.

Fjadrárgljúfur kloof. Foto: Wkerkhof

1. Topreview: Sofia, Bulgarije door Agrotewal
2. Topfoto & tip: Fjadrárgljúfur kloof door Wkerkhof
3. Topblog: Into The Wild ... door Nick_VL
4. Communitylid van de week: Kburgers1
5. Nieuwkomer: SerenavanBeek

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik