kimmvb

profiel kimmvb

Naam

JT van Bodengraven

Reviews

0

Foto's & tips

12

Blogs

0

Lid sinds

16 May 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Aruba

Mijn Motto

'Born To Be Free #'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

1000D

 

4 reactie(s) bij "kimmvb"

 • profile image comment

  Ha die KIm! Fijn dat je er weer bent! Zo af en toe ben ik hier ook wat op de site! Heb een andere verslaving n.l Wordfeut, en daar kan ik nog niet vanaf komen! Ook heb ik niet elke keer nieuwe foto's en soms ook helemaal geen zin: Foto van mijn hondje ben ik nu helemaal blij mee: op 19 maart j.l. hebben we haar in de tuin begraven. Ze was helemaal op. Ze is in mijjn vijvertje gevallen s'avonds en verdronken!! We lieten haat vaker in de tuin plassen , want uit laten ging niet echt meer. Ze liep dan wat bij de deur te drentelen, en die avond zag ik haar niet lopen. Keek bij de struiken en bomen en toen was het te laat. Vermoedelijk niet goed geworden enz. enz. Wat willen drinken uit de vijver en toen er niet uit kunnen komen!?Bah bah! Ben hier nog kapot van! Wij waren dan in 2007 op Aruba. Toen liep dan onze zoon daar stage! Dus jij bent weer terug geweest naar "one happy Island"! Heb je nog veel bekenden/vrienden weer kunnen zien? Groetjes!!!

  Door Didy • geplaatst op 2012-07-11 12:06:36
 • profile image comment

  Hallo Kim! Welkom op deze "verslavende"site. Nu verveel je je nooit meer mocht dat ( ooit )het geval zijn! Aldoende leer je. Heb ik ook al onder vonden. Picasa gebruik ik nu ook zoals Els beschrijft bij haar reactie! Wist dat ook niet van horizon recht zetten! Wat is dat nu ? (met Picasa is dat zo ge piept!) Wanner was jij op Aruba? Tip: op You tube muziek clip van mijn favo-band Within Temptation Where is the edge. Dan zie je fragmenten van Aruba. Hoor/lees het wel of je dit geluisterd en bekeken hebt?? Succes! Doeiiiiiii

  Door Didy • geplaatst op 2011-05-18 12:44:05
 • profile image comment

  Hi Kim, Nog een tip: als je op iemand wilt reageren klik dan op diens foto, dan kom je op zijn of haar persoonlijke site. Anders wordt je reactie waarschijnlijk niet meer gelezen. De horizon rechtzetten kum je eigenlijk met elk fotoprogramma wel. Zelf gebruik ik graag Picasa (gratis te downloaden) , die heeft nog wat meer mogelijkheden. Wil je het eenvoudig houden , dan voldoet Windows Live PhotGallery ook prima. Groetjes, Els.

  Door abytravel • geplaatst op 2011-05-16 16:53:20
 • profile image comment

  Ha, het advies is al gegeven. dan houd ik verder m'n mond.;) Welkom op de site en nog veel plezier hier. Maar pas op voor verslaving!!! Groetjes, Els

  Door abytravel • geplaatst op 2011-05-16 16:34:13

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (12)

'314055' door kimmvb '314055' door kimmvb

Aruba

Aruba

Divi divi boom

kimmvb

De mooie bekende Arubaanse divi divi boom, het lijkt wel een plaatje uit een reisblad, een plaatje om verliefd op te worden! en het symbool van het prachtige eiland Aruba.

'314378' door kimmvb '314378' door kimmvb

Aruba

Aruba

Eagle beach

kimmvb

Deze foto is gemaakt op een erg zonnige dag op het prachtige strand van Eagle Beach Aruba, de palmbomen op het strand en de prachtige blauwe zee, erg mooi vakantie plaatje..

'314239' door kimmvb '314239' door kimmvb

Aruba

Aruba

Strand Aruba

kimmvb

Dit is het strand palm beach op Aruba, deze foto is gemaakt met vanuit het een hoger oogpunt.. waardoor je meer van het eiland kon zien.

Community updates

FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
07-08-2020 Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >>

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

week 31 | Community toppers

Zonsondergang bij Lake Mutanda. Foto: MirandaNoomen

1. Topreview: Bosnië-Herzegovina door Dianadm
2. Topfoto & tip: Zonsondergang bij Lake Mutanda door MirandaNoomen
3. Topblog: Niet smeren? ... door Elleke
4. Communitylid van de week: Dannyvdm
5. Nieuwkomer: PeggyA

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik