kathy53

profiel kathy53

Naam

Karin Oudshoorn

Reviews

0

Foto's & tips

14

Blogs

1

Lid sinds

21 July 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Namibië

Over mij

Ik ben iemand die graag in de natuur is en sinds ik een digitale camera heb van alles fotografeer. Of dit nu paddestoelen of olifanten zijn dat maakt niet uit als ik tijdens de wandeltochten maar iets kan fotograferen. Ik moet nog veel leren want zolang doe ik het nog niet. Een cursus heb ik niet gevolgd en ga gewoon op mijn gevoel af.

Mijn Motto

'Genieten van de natuur zolang het kan en proberen zoveel mogelijk te zien.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D60

Overige

Olympus 750 compact camera

 

5 reactie(s) bij "kathy53"

 • profile image comment

  Mexico zou ik er wel gewoon bijzetten hoor, je hebt er heel veel van gezien/meegemaakt! Ik heb er ook landen bij staan waar ik bijv. als kind ben geweest...daar kan ik ook geen foto's van plaatsen. Goede vooruitzichten heb je...Turkije vind ik in elk geval erg leuk. Ik ga dit najaar naar Patagonie, heb ik ook veel zin in. Groetjes!

  Door mulderlis • geplaatst op 2009-07-27 19:19:45
 • profile image comment

  Hoi Karin, Mooie foto's en een leuke blog heb je al geplaatst in de paar dagen dat je op de site actief bent! Ben benieuwd wat er nog gaat komen... Veel plezier en succes in elk geval als reisreporter hier! Groetjes, Lisette P.S Vul je je wereldkaart met bezochte landen nog in?

  Door mulderlis • geplaatst op 2009-07-26 07:24:46
 • profile image comment

  Hoi Karin, welkom op de site!! En het werkt inderdaad erg verslavend!! Heb net je blog gelezen, leuk geschreven en moet een geweldige reis geweest zijn!! ja, je vergeet heel snel dat je in een wildpark staat, haha! Ik ga je foto's even bekijken, veel plezier hier verder!! Groetjes Annemieke

  Door Annemieke50 • geplaatst op 2009-07-25 08:54:46
 • profile image comment

  Dank jullie allemaal voor jullie reacties. Ik ben inmiddels al helemaal verslaafd aan de site en kan er niet genoeg van krijgen

  Door kathy53 • geplaatst op 2009-07-23 12:01:48
 • profile image comment

  Hallo Karin, Welkom op de site van RR. Groetjes Ben

  Door LPtje • geplaatst op 2009-07-22 05:56:55

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (14)

'194381' door kathy53 '194381' door kathy53

BotswanaOkavango Delta

BotswanaOkavango Delta

Zonsondergang

kathy53

In het San-ta-wani camp is deze mooie foto genomen na een hoop gemanouvreer met de auto om het juiste plaatje te krijgen. Mijn man mocht hier achter het stuur en de gids zat in de andere auto. Hij vond het wel een leuk idee om ver van ons weg te rijden en te kijken of we de weg wel terug zouden vinden maar inmiddels waren wij al ervaren spoorzoekers geworden en konden we aan de hand van verse bandensporen de weg naar het kamp terugvinden. 's Avonds liep er op 4 m afstand een nijlpaard gemoedelijk door het kamp heen. Wat een ervaring was dat. Ik kan dan ook iedereen aanraden om lekker te gaan kamperen en zo van al het wild om je heen te genieten. s'Nachts bezoek gehad van een hyena en een luipaard die het oude brood kwamen stelen. Super.

'194389' door kathy53 '194389' door kathy53

BotswanaKasane

BotswanaKasane

Gevaarlijk of niet

kathy53

Op de camping kwamen we deze holbewonder tegen. Mijn man wilde hem wel even achter z'n koppie pakken maar was gelukkig zo verstandig dit niet te doen. Het bleek nl een zeer giftige boomslang te zijn met meestal dodelijke afloop. Bij een beet moet er 3x een bloedstransfusie worden uitgevoerd en als je geluk hebt om dat te overleven zul je later ongetwijfeld sterven aan aids want van bloed in Afrika kun je niet zeker zijn.

'194258' door kathy53 '194258' door kathy53

NamibiëEtosha

NamibiëEtosha

Sunrise met een...jac

kathy53

Geluk is altijd met de domme zeggen ze. Na een tijd te hebben staan wachten wilden we eigelijk vertrekken toen de gids opeens in zijn ooghoek wat zag bewegen. Wat kan er nu nog mooier zijn dan zo beloond te worden voor het zeer vroege opstaan. Het is een plaatje dat in je geheugen gegrift blijft staan. Vooral door de rust die ervan uitgaat.

Laatste blogs (1)

Na ruim een jaar plannen zijn we vorig jaar september met 7 vrienden op een individuele trip naar Zuid-Afrika gegaan. We hadden ons goed voorbereid en hebben we duidelijk aangegeven de we geen grote s... Lees meer

Community updates

REACTIES, LIKES EN MAILS
14-08-2020 Sinds afgelopen woensdag hebben meerdere Communityleden problemen ondervonden met het plaatsen van reacties of het geven van likes. Inmiddels kunnen er weer reacties en likes geplaatst worden.
De automatische mailtjes met meldingen komen niet meer binnen. Onze webdeveloper is hiervan op de hoogte en probeert dit z.s.m. op te lossen.
Excuses voor het ongemak.

DRONEFOTOWEDSTRIJD
13-08-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl 
Bekijk hier alle inzendingen tot nu toe.

FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
07-08-2020 Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >>

week 32 | Community toppers

5000 jaar geleden in Amesbury. Foto: Corriedewinter

1. Topreview: Marker Wadden door Neretslok
2. Topfoto & tip: 5000 jaar geleden in Amesbury door Corriedewinter
3. Topblog: Singapore citytrip door Kburgers1
4. Communitylid van de week: Agrotewal
5. Nieuwkomer: Merelboontje

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus. Bekijk hier alle inzendingen tot nu toe.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik