kanebo

profiel kanebo

Naam

Simone Brus

Reviews

0

Foto's & tips

8

Blogs

0

Lid sinds

05 August 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Over mij

Ik ben een vrouw van 47 jaar die met haar dochter zo veel mogelijk wat van de wereld zien. Dit jaar gaan we naar Sri-Lanka. Heb een verouderde Nicon op de kop getikt. Maak mooie plaatjes voor ons album.

Mijn Motto

'Beter een verre reis dan een goede buur.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

Cool Pix 5700

 

4 reactie(s) bij "kanebo"

 • profile image comment

  Hi Simone, Dank voor je mooie compliment, ik ben ook heel nieuwsgierig naar Jordanie.. Het is idd een leuke en gezellige site met allemaal dezelfde reisfanatiekelingen. Pas maar op dat het niet te verslavend wordt. Hebben meer mensen last van hier :-). Groetjes en nog een fijne avond Anita

  Door nita92 • geplaatst op 2012-08-07 18:28:20
 • profile image comment

  Hoi Simone, Bedankt voor je leuke berichtje. We zijn al vaak in Egypte geweest, maar voornamelijk om te duiken op een live-aboard. Wel ook een paar keer wat uitstapjes gedaan naar ondermeer Luxor en Cairo. Prachtige dingen gezien daar. Het is inderdaad een erg mooi land. Alsnog welkom hier op deze leuke site en veel plezier, enne die camera leer je vanzelf kennen :-)). In ieder geval mooie foto's heb je al geplaatst en een heerlijke reis in het vooruitzicht zie ik. Groetjes,. Anita

  Door nita92 • geplaatst op 2012-08-07 13:59:36
 • profile image comment

  Hallo Simone, Welkom op de site van RR. We wensen je heel veel foto plezier. Enkele tips: Plaats niet meer dan 2 a 3 foto's per dag anders krijgen de foto's niet de aandacht die ze verdienen. Wil je een RR iets mededelen klik dan op de foto van betreffende RR en geef dan bij reactie je commentaar. Bij de foto zelf of op je eigen site lezen ze dit waarschijnlijk niet meer. Kijk eventueel ook eens bij Hoe werkt het. Groetjes Corry

  Door jhhuijs • geplaatst op 2012-08-05 18:57:42
 • profile image comment

  oude bull in Kenia

  Door kanebo • geplaatst op 2012-08-05 17:46:37

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (8)

'365736' door kanebo '365736' door kanebo

KeniaAmboseli NP

KeniaAmboseli NP

Een van de mooie...er

kanebo

Na de film Out of Africa wilde ik hier altijd al een keer naar toe. Ik denk dat het wel 20 jaar geleden is. Vorig jaar mijn dochter bij de arm genomen en samen deze geweldige safari gedaan.

'365831' door kanebo '365831' door kanebo

ItaliëRome

ItaliëRome

Het colosseum

kanebo

Februari 2012 voor het eerst in Rome. Ik heb deze stad samen met mijn moeder en dochter verkend, en het was heerlijk. Het colosseum een hoogte punt, Deze foto is genomen vanaf het voormalige witte huis van rome.

'365727' door kanebo '365727' door kanebo

KeniaKustgebied

KeniaKustgebied

Wever bij ontbijt

kanebo

Terwijl we zaten te ontbijten hadden we dit uitzichtmet gekwetter. De volière was een geweldig begin van de dag de wevers vlogen op en aan. We pleven vaak extra lang zitten en lachten veel om de territorium drift.

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 20 | Community toppers

Geel en oranje. Foto: Travelbag

1. Topreview: Telegraph Cove, Canada door Saskiahamminga
2. Topfoto & tip: Geel en oranje door Travelbag
3. Topblog: Viermaal scheepsrecht door Wisseschout
4. Communitylid van de week: Bowral
5. Nieuwkomer: Puck Roodenburg

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik