Julia

'328725' door Julia '328725' door Julia

NederlandMaastricht

NederlandMaastricht

Op de brug in...Maast

Julia

In de vakantie zijn we naar Maastricht geweest. Prachtige stad, vele leuke winkels en straatjes. Ook zijn we naar Het Natuurhistorisch Museum geweest. Een heel mooi museum en heel interessant. Deze foto is gemaakt op een brug in Maastricht en het mooie uitzicht daar.

'328169' door Julia '328169' door Julia

BelgiëNamen

BelgiëNamen

Grotten van han

Julia

In de vakantie naar België hebben we de Grotten van Han bezocht. Een hele mooie grot waar je het eerste deel te voet door gaat en daarna met een bootje. Het was heel interessant en ik weet nu ook het verschil tussen een stalagmiet en een stalactiet. Haha

'326957' door Julia '326957' door Julia

DuitslandKeulen

DuitslandKeulen

De Dom

Julia

De Dom in Keulen. Een prachtige grote Dom . Ik heb dus heel veel mooie foto's kunnen maken . Waaronder deze. Gewoon een beetje schuine foto's maken, kijken naar een mooie compositie.

'326955' door Julia '326955' door Julia

DuitslandKeulen

DuitslandKeulen

De Dom in Keulen

Julia

Deze Zomervakantie zijn we naar België geweest. Bij de Ardennen in de buurt. Vanuit daar zijn we een dagje naar Keulen geweest. Een prachtige stad en een hele mooie Dom. Op deze foto is een beeld in de Dom te zien. Het licht schijnt door het glas en loodraam naar binnen op het beeld. Mooi effect ;-)

'321658' door Julia '321658' door Julia

NederlandNoord Brabant

NederlandNoord Brabant

Zweefvliegje op paars

Julia

Vandaag weer prachtige foto's gemaakt van insecten waaronder deze in het speciaal . De compositie en de kleuren vind ik zelf heel mooi .

'320365' door Julia '320365' door Julia

NederlandNoord Brabant

NederlandNoord Brabant

Margrietjes

Julia

Tijdens het wandelen zag ik deze mooie bloemen . Het lieveheersbeestje op het margrietje maakt de foto nog leuker vind ik . . . .

'320361' door Julia '320361' door Julia

NederlandNoord Brabant

NederlandNoord Brabant

Bijzonder zweefvliegj

Julia

Ik ga er soms op uit met mijn camera om insecten te fotograferen. Deze keer kwam ik deze bijzondere zweefvlieg tegen. Hij had een hele mooie print op zijn rug, nog nooit eerder gezien.

'318330' door Julia '318330' door Julia

ItaliëToscane

ItaliëToscane

Beeld in een kerk...I

Julia

Deze foto is genomen in een kerk. In de vakantie hebben we vele kerken bezocht, dus ik weet niet meer waar deze kerk stond. Er scheen een licht op het beeld en de rest was donker. Dat geeft een mooi effect.

'318257' door Julia '318257' door Julia

ItaliëToscane

ItaliëToscane

De weerspiegeling van

Julia

In Italië bezochten we de stad Lucca. Een prachtige stad met een gezellige sfeer. Midden in de stad was er dit plein met rondom allemaal huizen. Aan een daar van hing deze spiegel. Door de spiegel is het plein heel mooi te zien.

'317407' door Julia '317407' door Julia

NederlandNoord Brabant

NederlandNoord Brabant

De avond van 8 juni..

Julia

Eergisteren was er een hele speciale kleur lucht buiten. Er was een grote wolk, de avond zon scheen en er was een regenboog te zien, die staat niet op de foto want de regenboog was achter mij. Maar het regende dus ik maakte snel een paar foto's en ging snel weer naar binnen. Deze foto was het mooist.

'316360' door Julia '316360' door Julia

NederlandNoord Brabant

NederlandNoord Brabant

Libel op muur

Julia

Deze libel zag ik buiten op een muur zitten . Ik maakte er snel een foto van . Ik heb deze foto gemaakt met mijn casio exlim EX-FH20.

'307993' door Julia '307993' door Julia

BelgiëAntwerpen

BelgiëAntwerpen

Purple flower

Julia

Deze foto van een prachtig paars gekleurde bloem heb ik gemaakt in een straatje in Antwerpen. Bij een restaurantje stonden bloembakken met deze bloemetjes er in. Met mijn super macro stand op mijn camera heb ik deze foto gemaakt.

'307988' door Julia '307988' door Julia

BelgiëAntwerpen

BelgiëAntwerpen

Binnenplaatsje in...A

Julia

Tijdens een wandeling in Antwerpen kwamen we langs een binnenplaatsje. Het was er schemerig en op de muur was tekst geschreven. De sfeer van deze foto vind ik erg mooi.

'307982' door Julia '307982' door Julia

BelgiëAntwerpen

BelgiëAntwerpen

Kerk

Julia

Deze foto heb ik gemaakt van een grote kerk die in Antwerpen staat . Ik vond Antwerpen een hele mooie stad en je kunt er veel mooie foto's maken .

'301570' door Julia '301570' door Julia

NederlandNoord Brabant

NederlandNoord Brabant

1e prijs fotowedstrij

Julia

Met deze foto heb ik deze week een fotowedstrijd gewonnen op de site http://www.ringfoto.nl/fotowedstrijd.html?id=18 Ik was echt verrast toen ik las dat ik de eerste prijs gewonnen had. Ik ben er erg blij mee.

'300526' door Julia '300526' door Julia

Oostenrijk

Oostenrijk

Uitzicht

Julia

Met school ben ik vier dagen naar Oostenrijk geweest (skikamp). Het was prachtig weer. Elke dag hebben we een blauwe lucht gehad, warm weer. Het was de eerste skivakantie voor mij. Het was erg leuk en het skiën ging goed. S avonds in het hotel heb ik deze foto gemaakt van de zonsondergang vanuit de kamer van het hotel.

'298093' door Julia '298093' door Julia

NederlandNoord Brabant

NederlandNoord Brabant

Avondlicht

Julia

Deze foto heb ik s avonds gemaakt toen we aan het fietsen waren . Het was toen al wat schemerig aan het worden . .

'297961' door Julia '297961' door Julia

Zweden

Zweden

Zwaan

Julia

Deze foto is genomen in Zweden toen ik daar op vakantie was . Daar zwom een zwaan in de zee . Hij poseerde mooi voor mij .

'262827' door Julia '262827' door Julia

België

België

Uitzicht op het stadj

Julia

We zijn een weekendje naar Spa geweest in Belgie. Het was er heel leuk. We hebben de stad bezocht. Daar was een lift die buiten stond en naar boven ging de berg op. Daar zijn we ingegaan omdat het ons heel leuk leek. In de lift heb ik deze foto genomen. Het was echt heel hoog. Maar ook heel mooi. Jammer van de bomen die in de weg staan , achja.

'255400' door Julia '255400' door Julia

Zweden

Zweden

Geverft?

Julia

Deze foto heb ik gemaakt van een grote steen langs de zee. Het was de enige steen met zo veel geel mos erop, hij sprong er uit en ik nam de foto.

'254999' door Julia '254999' door Julia

NederlandNoord Brabant

NederlandNoord Brabant

Broek?

Julia

Deze foto heb ik van een rups gemaakt die ik op mijn broek had gelegd. Deze foto is genomen met een sony poket camera. Zie je hoe dichtbij en scherp hij is gemaakt. De rups was nog geen centimeter groot.

'247355' door Julia '247355' door Julia

Zweden

Zweden

Zie ik dubbel?

Julia

Deze foto heb ik genomen bij het vliegveld in Zweden . Het regende waardoor je het spiegel beeld van het vliegtuig goed kon zien . Wel apart vond ik.

'247251' door Julia '247251' door Julia

Zweden

Zweden

Zweeds rood

Julia

Deze foto heb ik genomen van een houten muur van een Zweeds huisje . De meeste huizen zijn in Zweden rood . Heel leuk om te zien .

'247005' door Julia '247005' door Julia

Zweden

Zweden

Mooi uitzicht

Julia

Deze foto heb ik genomen in Zuid Zweden van de Zee. De zon scheen mooi en de lucht was mooi blauw. Op het moment van de foto vlogen er in de verte vogels voorbij. Mooier kan niet. ;-)

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 37 | Community toppers

Ongerept Ndutu Foto: Ellen69

1. Topreview: Namibië • Twyfelfontein door Barga
2. Topfoto & tip: Ongerept Ndutu door Ellen69
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: LRison
5. Nieuwkomer: A.debeen

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik