Joyleeuw

profiel Joyleeuw

Naam

joyce van den Ouweland

Reviews

0

Foto's & tips

28

Blogs

0

Lid sinds

20 June 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Nieuw-Zeeland

Fav. stad

stockholm

Over mij

Ik heb heel wat mooie plekjes van de wereld mogen zien in de afgelopen 34 jaar. Met mijn ouders gingen ik en mijn broer voornamelijk in europa op vakantie, maar deden we wel al meer dan 1 plekje aan en reisden we door verschillende landen. Zwitserland was altijd mijn favoriet. Als we in zwitserland waren had ik altijd het gevoel van thuis zijn. Ik heb nog overwogen om daar te gaan wonen, net als een vriendin en twee tantes van me. Mijn vriend was echter niet zo verliefd op zwitserland en dus wonen we nog steeds in Nederland. Gelukkig houdt hij er ook van om allerlei landen te bereizen. Dus doen we dat nu naar hartelust. Dat levert mooie ervaringen en veel energie op om daarna weer hard te werken voor een volgend sprookje in een ver land.

Mijn Motto

'geniet nu! plan met mate.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

1000D,

Overige

pocket camera, canon ixus 100is en canon ixus 60

Laat een reactie achter

8 reactie(s) bij "Joyleeuw"

 • profile image comment
  Door REvanSlooten• geplaatst op 02 Jan 2012 | 13:23:48

  Hoi Joyce,
  Jij ook de beste wensen voor 2012! Leuk dat je je zo thuis voelt in Zwitserland, dat gevoel ken ik wel een beetje, ben erg veel geweest vroeger met mn ouders! Heb je alweer mooie reisplannen voor dit jaar?
  Groetjes Elserike

  Bericht aangepast op 12:17:09
 • profile image comment
  Door Joanna• geplaatst op 05 Jan 2012 | 14:33:26

  Dank voor je reactie bij de 'gouwe ouwe' molopo sunset, wat leuk dat je m zag! groetjes, Saskia

  Bericht aangepast op 12:16:22
 • profile image comment
  Door Kimberleyjekel• geplaatst op 04 Jun 2011 | 20:04:23

  Hai Joyce,

  Ik landde toevallig op je homepage en zat 'de foto's te bekijken, errug grappig om te zien dat je op exact dezelfde plekken als mij bent geweest haha! Finland & Lanzarote, heb in feite dezelfde foto's. leukleuk!!
  Groetjes, Kimberley

  Bericht aangepast op 06:12:33
 • profile image comment
  Door Mvdbrink170980• geplaatst op 07 Oct 2010 | 16:32:28

  Hoi Joyce,

  Waarschijnlijk had de redactie ze enkele dagen verwijderd en je zou hoogstwaarschijnlijk ook geen sterren punten voor die foto's hebben gekregen.

  Grtz.,
  Maarten

  Bericht aangepast op 00:04:41
 • profile image comment
  Door Diana• geplaatst op 07 Oct 2010 | 10:05:43

  Hoi Joyce,

  alsnog welkom op RR en veel plezier op deze site! Ik wilde je inderdaad hetzelfde mededelen, maar ik zie dat Maarten me al voor is geweest.
  Nieuw Zeeland als favoriete land? Wij gaan over 36 dagen die kant op!

  Groetjes, Diana

  Groetjes, Diana

  Bericht aangepast op 00:04:18
 • profile image comment
  Door Mvdbrink170980• geplaatst op 07 Oct 2010 | 08:26:34

  Hoi Joyce,

  Er is ergens een regel waar staat dit niet toegestaan is, tenzij je op een locatie bent waar het onmogelijk is om toeristen te omzeilen, bv. bij Petra of zo. En nog een tip: misschien handiger je reactie bij mij te plaatsen:), dan zie ik dat je gereageerd hebt.

  Grtz.,
  Maarten

  Bericht aangepast op 23:59:16
 • profile image comment
  Door Joyleeuw• geplaatst op 07 Oct 2010 | 08:01:16

  o, ik wist niet dat je er niet zelf op mag staan. Ik vond het juist prettig om de actie en de beleving te laten zien.

  Bericht aangepast op 23:59:15
 • profile image comment
  Door Mvdbrink170980• geplaatst op 07 Oct 2010 | 07:20:07

  Hoi Joyce,

  Ik zie dat je enkele foto's hebt met jezelf of anders met andere toeristen erop. Columbus is hier niet happig en zal ze waarschijnlijk verwijderen (staat in de reglementen). Voordat de redactie het doet is het misschien beter ze zelf te verwijderen. Veel plezier verder op de site.

  Grtz.,
  Maarten

  Bericht aangepast op 23:59:11

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (28)

'341895' door Joyleeuw '341895' door Joyleeuw

ZwitserlandKanton Geneve

ZwitserlandKanton Geneve

Falling

Joyleeuw

De magie van vallend water. Het blijft mij altijd boeien. Hier bij de oeschinasee hoog in de bergen viel het zo mooi naar beneden terwijl het beschenen werd door de zon. Je kan er onder gaan staan, onder door lopen of er achter gaan zitten en heerlijk pcknicken.

'341815' door Joyleeuw '341815' door Joyleeuw

ZwitserlandKanton Lausanne

ZwitserlandKanton Lausanne

Bergwandeln

Joyleeuw

Na een lange wandeling vanaf griesalp, zagen we eindelijk na een vrij steil stuk vanaf de sefinnefurge naar beneden onze slaapplek voor de avond, onringd door de hoge toppen van onder andere shilthorn. Schijn bedriegt het was toch nog wel even stiefelen.

'342586' door Joyleeuw '342586' door Joyleeuw

ZwitserlandKanton Bern

ZwitserlandKanton Bern

Spiegel oeschinasee

Joyleeuw

geweldige wandeling naar de oeschinasee, met een meer als een spiegel. De besneeuwde toppen omringden ons van alle zijdes en werden ook nog een terug gekaatst.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 02 | Community-toppers

Ontvangstcomité - Dreamer666

Genieten van de zonsondergang. Foto: MarleenvM

1. Topfoto & -tip: Genieten van de zonsondergang door MarleenvM
2. Review: Bilbao, Spanje door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Elleke
4. Nieuwkomer: StefaNiels on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik