jlvanderjagt

profiel jlvanderjagt

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

12 August 2018

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'1063460' door jlvanderjagt '1063460' door jlvanderjagt

NoorwegenNoord Noorwegen

NoorwegenNoord Noorwegen

Rendierraces in...Kau

jlvanderjagt

Met onze camper bezoeken we in maart het Samisk Påskefestival in Kautokeino in het noorden van Noorwegen. Een spektakel met o.a. lassowerpen en rendierraces, waarbij de organisatoren in klederdracht gestoken zijn. Uiteraard zijn er veel artikelen van de Samen te koop zoals huiden, gereedschappen, rendiervlees (reinkjött).

'960888' door jlvanderjagt '960888' door jlvanderjagt

NoorwegenNoord Noorwegen

NoorwegenNoord Noorwegen

Op de...Kongsfjordfje

jlvanderjagt

In onze camper verlaten we winters Tana bru, een klein plaatsje in de provincie Finnmark in noord Noorwegen. We slaan linksaf (weg 890) noordwaarts richting Barentszzee. Langs de Tanarivier, Europa’s grootste zalmrivier. Begrensd door besneeuwde ruige rotsen slingert de weg over het Varangerschiereiland langs grillige, wit bepoederde berkenstruikjes, wat gehuchten met verspreid staande, gekleurde houten huisjes, een paar witte kerkjes en een steeds breder wordende rivier. Na zo’n 50 kilometer rijden we omhoog naar de 326 meter hoge Kongsfjordfjellet. De kale, maagdelijk witte hoogvlakte is adembenemend. Plotseling duikt op de doodstille, besneeuwde toendra achter een bergrug de opkomende maan op. In een sneltreinvaart komt hij te voorschijn totdat hij in zijn volle omgang de berg ‘afrolt’. En ook dat gaat snel, een tel later lijkt hij op het dak van een tegemoetkomende auto te vallen. Een fantastisch gezicht, één van de vele schoonheden in onze avontuurlijke wintervakantie. De foto is genomen op 30 januari 2018 om 13.05 uur met een Panasonic DMC-TZ60 (f/6.4, 1/125 sec., ISO-400).

'1063468' door jlvanderjagt '1063468' door jlvanderjagt

FinlandWest Finland

FinlandWest Finland

Sneeuwkasteel in Kemi

jlvanderjagt

Onderweg met onze camper naar Lapland rijden we in februari naar het schitterende sneeuwkasteel Kemi in noord Finland. Voor het bouwwerk staat een enorme mammoet. Saillant detail is het bordje op de sneeuwmuur met ‘verboden te roken’.

Community updates

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 30 | Community toppers

Na een hagelstorm een spectaculaire zonsondergang. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Naardermeer, Nederland door Graaf
2. Topfoto & tip: Na een hagelstorm een spectaculaire zonsondergang door Dreamer666
3. Topblog: Rondje Twente op de fiets door Karinm
4. Communitylid van de week: Barga
5. Nieuwkomer: Jessicavosman

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik