janny soer

profiel janny soer

Naam

Janny Soer

Reviews

0

Foto's & tips

25

Blogs

0

Lid sinds

09 February 2008

Favorieten

Fav. stad

Praag

Over mij

geboren in Drenthe, woon in Twente en werk in de geestelijke gezondheidszorg. hou van fotografie, wandelen en van mooie natuur. geb. in 1969.

Mijn Motto

'Ervaringen opdoen, niet al te toeristische plekken, veel zien van lokale bevolking en omgeving. '

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

5D mark II

 

2 reactie(s) bij "janny soer"

  • profile image comment

    Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD? Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld. Groetjes Wouter

    Door woutercello • geplaatst op 2013-01-10 19:45:22
  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-03 14:49:54

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (25)

'324741' door janny soer '324741' door janny soer

ItaliëSardinië

ItaliëSardinië

Torre di Chia Sardini

janny soer

Langs de zuidkust van Sardinie zijn prachtige kleine baaien, met zandstrand of soms kiezelstrand maar met werkelijk prachtige kustlijn. Sardinie is nog niet heel toeristisch, maar heeft de toerist veel te bieden, prachtige natuur, vooral in juni als alles in bloei staat.

'324742' door janny soer '324742' door janny soer

ItaliëSardinië

ItaliëSardinië

Torre di Chia Sardini

janny soer

De zuidkust van Sardinie, een kustlijn met zand of kiezelstranden maar met erg mooie kleine baaien waar het rustig toeven is. Sardinie is nog niet massaal ontdekt door toeristen maar heeft de toerist veel te bieden. zoals deze mooie kusten, natuur en heerlijk eten met streek gerechten.

'32920' door janny soer '32920' door janny soer

ZwitserlandLugano

ZwitserlandLugano

Meer van Lugano

janny soer

we kwamen aanrijden bij het meer van lugano