Ingevalk

profiel Ingevalk

Naam

Inge Valk

Reviews

0

Foto's & tips

26

Blogs

24

Lid sinds

15 October 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Nieuw-Zeeland

Fav. stad

Hong Kong

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Laat een reactie achter

6 reactie(s) bij "Ingevalk"

 • profile image comment
  Door Bowral• geplaatst op 31 Mar 2009 | 14:00:16

  Hoi Inge,

  Leuk om de Maleisië-blogs te lezen. Wij gaan deze zomer onder meer een weekje naar Sandakan en Sukau. Dan maar niet de lodge bespreken die jullie hadden .... ;-) Weet je daar overigens nog de naam van?

  Paul

  Bericht aangepast op 10:58:08
 • profile image comment
  Door Noiram• geplaatst op 21 Oct 2012 | 11:16:59

  Hoi Inge! Ik was in Sevilla ongeveer 10 jaar geleden! Wordt tijd voor een hernieuwde kennismaking! Schitterend vond ik het. Leuke oude wijken, mooie kathedraal...heerlijk!
  Fijne zondag!
  Marion

  Bericht aangepast op 10:01:24
 • profile image comment
  Door PaulHoo• geplaatst op 15 Oct 2012 | 18:00:26

  Hoi Inge, wat leuk dat je mijn Alhambra foto hebt opgezocht! Geweldig bouwwerk he? Je raakt er niet snel uitgekeken. Fijne avond. Groeten, Paul

  Bericht aangepast op 19:52:49
 • profile image comment
  Door Bowral• geplaatst op 10 Sep 2009 | 17:54:57

  Ha Inge,

  Wat leuk weer eens wat van je te lezen! We zijn in juli inderdaad op Borneo, lees Sabah, geweest. Zie maar eens mijn derde foto op mijn pagina ... ;-)

  Na een week Noord-Laos en drie weken Noord-Vietnam zijn we nog een week naar Sabah geweest. Sandakan en richting Sukau voor een homestay. Erg leuk allemaal!

  Heb jij nog 'gekke' dingen in den vreemde gedaan de afgelopen tijd ... ;-)

  Groeten,

  Paul

  Bericht aangepast op 16:12:35
 • profile image comment
  Door Bowral• geplaatst op 31 Mar 2009 | 07:19:20

  Dag Inge,

  Ik mag altijd graag de weblogs lezen, dus ook die van jou! Prachtige verhalen allemaal, maat een ding snap ik niet helemaal. Was je er nou in 2008 of in 2009 of in 2008 en 2009 ... ;-)

  Kom er niet helemaal uit.

  Paul

  Bericht aangepast op 14:42:48
 • profile image comment
  Door Saphira• geplaatst op 04 Jun 2008 | 13:41:57

  Beste Reisreporter,

  Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters.

  Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters!

  Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina.

  Veel plezier met reageren!

  Webmaster Reisreporter

  Bericht aangepast op 06:34:51

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (26)

'261573' door Ingevalk '261573' door Ingevalk

Turkije

Turkije

Saklikent kloof

Ingevalk

Vlakbij het Toros gebergte tussen Fethiye en Kas, ten oosten van Esençay vallei ligt de Saklikent kloof die in de jaren 80 ontdekt is door dorpelingen. Saklikent Kloof “Verborgen Vallei” is steil en nauw en 18 km lang. Het is een van de langste en diepste kloven van Turkije. Het is zo diep dat de zon niet eens het water kan verwarmen, waardoor het water in de zomer nog ijskoud is. De kloof met zijn mystieke en fascinerende lijmstenen wanden is door het verschuiven van aardplaten en erosie van water ontstaan.

'371117' door Ingevalk '371117' door Ingevalk

SpanjeAndalusie

SpanjeAndalusie

Frigliana in de...avo

Ingevalk

het mooi witte dorpje Frigliana ligt prachtig tegen de heuvel aan geplakt. Op onze laatste dag pakten we nog net de ondergaande zon; die wel de berg nog verlichtte maar het dorp al verlaten had.

'370673' door Ingevalk '370673' door Ingevalk

SpanjeSevilla

SpanjeSevilla

Uitzicht vanaf de...m

Ingevalk

de kathedraal en het Giralda in Sevilla hebben een voorgeschiedenis van Moren. Zij bouwden in de 12de eeuw een moskee met de bijhorende minaret. De Moren zijn ondertussen vervangen door de Christenen en de moskee heeft plaatsgemaakt voor één van de grootste kathedralen van de wereld. Maar de minaret, het Giralda staat er nog steeds. De minaret is te beklimmen en het uitzicht is fenomenaal.

Laatste blogs (24)

Afgelopen dinsdag besloten we om maar een afspraak te maken bij de spa van Maya Ubud, ons hotel. Vanaf de naturewalk hadden we de perfecte ligging al gezien; beneden aan de rivier in een prachtig aang... Lees meer

Vandaag hebben we Sanur achter ons gelaten en met onze chauffeur vertrokken naar Ubud. Ubud ligt alweer iets noordelijker en is hoger gelegen. Onderweg al een hoop rijstvelden gezien en overmorgen zul... Lees meer

Ik zal eerst nog even een klein stukje over HK vertellen. Donderdagmiddag zijn we met de bus naar Stanley gegaan. Dat ligt zo'n beetje aan de andere kant van HKisland en is toch al snel een ritje van... Lees meer

Community updates

UPDATE OVER DE NIEUWE WEDSTRIJD

29-04-2021 Ik had jullie beloofd om de nieuwe wedstrijd deze maand nog voor jullie live te zetten. Helaas lopen we tegen technische problemen aan waardoor dit wat vertraging oploopt. Ik verwacht dit komende week opgelost te hebben, dus hopelijk hebben jullie nog een beetje geduld met me! In de tussentijd kunnen jullie gewoon foto's blijven uploaden zoals jullie altijd al doen. Excuses voor de vertraging!

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 17 | Community-toppers


Luchtballon boven Bagan. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: Luchtballon boven Bagan door Antwan
2. Review: Cottonwood Canyon Road door Henneke
3. Communitylid van de week: Gillian
4. Nieuwkomer: PeterKers

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik