Hsnijders

profiel Hsnijders

Naam

Henry Snijders

Reviews

0

Foto's & tips

41

Blogs

0

Lid sinds

11 October 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Verenigde Staten

Fav. stad

Rome

Over mij

Dagelijks verkeer ik veel in een virtuele (software) wereld en ik vind het prettig om mezelf door fotografie te dwingen om mijn ogen te gebruiken en te zien hoe mooi de werkelijkheid is.

Mijn Motto

'Reizen is het zien wat er in de wereld te koop is en te beseffen wat je hebt..'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D90

Laat een reactie achter

6 reactie(s) bij "Hsnijders"

 • profile image comment
  Door Moma• geplaatst op 17 Sep 2009 | 05:10:19

  Henry,
  Leuke profiel foto! Ik zie dat je al langer lid bent, maar (nog) niet zeer actief. Je tip kan ik in ieder geval volledig onderschrijven.
  Groet, Monique

  Bericht aangepast op 16:35:49
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 19 Jan 2013 | 16:33:19


  Door: woutercello
  Geplaatst op 19 januari 2013 17:22 uur

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD?
  Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld.
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 21:59:42
 • profile image comment
  Door Marvett• geplaatst op 28 Oct 2009 | 21:37:29

  Hi Henry, dank voor reactie op de foto van de Antelope Canyon. Het was de Upper Canyon en dit punt lag al vrij snel na de ingang. Ik had alleen de 17-40 mm lens meegenomen uitgaande van de kleine ruimte waar je in bent. Ik heb nog even teruggekeken, de foto is gemaakt op de 40 mm stand dus maximaal ingezoomd. De suggestie wordt gewekt dat het een fish eye opname is, maar dat is te danken aan de wijze waarop de rotsen gevormd zijn.
  Ik ga ook eens jouw foto's bekijken. Zie dat daar ook Yellowstone tussenstaat. Daar ben ik in januari een week geweest voor winterfotografie. Koud maar fantastisch!

  Bericht aangepast op 16:47:03
 • profile image comment
  Door Schenkel• geplaatst op 21 Oct 2009 | 08:51:43

  Hoi, Henry Bedankt voor je reactie op onze foto.

  Groetjes Pieneke

  Bericht aangepast op 16:40:49
 • profile image comment
  Door Schenkel• geplaatst op 19 Oct 2009 | 14:26:57

  Hoi, Henry Bedankt voor je reactie op onze schaatsfoto.Haal ze maar vast uit het vet.

  Groetjes Pieneke en Dirk

  Bericht aangepast op 16:38:50
 • profile image comment
  Door Martie• geplaatst op 15 Oct 2009 | 10:15:57

  Hallo Henry, mooie foto's van YN. Ik zie inderdaad raakvlakken met IJsland. Is Yellowstone erg toeristisch en zijn er ook kleinschalige accomodaties?

  Bericht aangepast op 16:35:30

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (41)

'213076' door Hsnijders '213076' door Hsnijders

Verenigde StatenWyoming

Verenigde StatenWyoming

Geen winters plaatje

Hsnijders

Het lijkt een winters plaatje maar is het niet. De foto is genomen in juni in de Bighorn Mountains in Wyoming. We begonnen de scenic route met regen, jammer van de sceni byway maar oen het begon te sneeuwen 20 cm ws het toch een scenic byway met overwachte ontmoetingen.

'211996' door Hsnijders '211996' door Hsnijders

Verenigde StatenWyoming

Verenigde StatenWyoming

Iron Spring Creek

Hsnijders

De Iron Spring creek. IJzer en water geeft roest, en dat komt weer mooi overeen met de getoonde kleuren, dus de naam klopt perfect. Het vulkanische landschap is goed te zien, stoom van warm water bronnen, een geyser aan het werk, dynamische wolken en een stromende rivier. De energie van moeder natuur..

'209951' door Hsnijders '209951' door Hsnijders

Verenigde StatenWyoming

Verenigde StatenWyoming

Mammoth Hot Springs

Hsnijders

Weer een foto uit het Yellowstone park. Wederom wonderlijke kleuren, misschien iets te veel takken maar snoeien was niet toegestaan ;-]. Ga er ook heen en verwonder je zou ik willen zeggen..

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 37 | Community toppers

Ongerept Ndutu Foto: Ellen69

1. Topreview: Namibië • Twyfelfontein door Barga
2. Topfoto & tip: Ongerept Ndutu door Ellen69
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: LRison
5. Nieuwkomer: A.debeen

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik