henkencaro

profiel henkencaro

Naam

Henk en Caro -

Reviews

0

Foto's & tips

57

Blogs

1

Lid sinds

02 December 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

IJsland

Fav. stad

New York

Over mij

Wij zijn Henk en Caro. We hebben elkaar ontmoet tijdens een vakantie. Samen proberen we zoveel mogelijk mooie plekjes op de wereld te ontdekken. Het liefst maken we rondreizen waarbij we zoveel mogelijk van een land zien.

Onze foto's mogen niet zonder onze toestemming worden gebruikt!

Mijn Motto

'Geniet volop van elke vakantiedag!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

d-3100

 

1 reactie(s) bij "henkencaro"

  • profile image comment

    Ik zie dat je heel veel foto 's aan het plaatsen bent en dat je nieuw bent. Het zijn prachtige foto 's . Probeer per dag 1 tot 3 foto's te plaatsen, dan krijgen ze de aandacht. Ook andere reisreporters worden dan niet 'ondergesneeuwd'. Waar nog niet gereageerd is, die kun je nog verwijderen. Heel veel plezier nog.

    Door MiekeDeHaas • geplaatst op 2013-12-02 13:58:33

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (57)

'481786' door henkencaro '481786' door henkencaro

PortugalAlgarve

PortugalAlgarve

Met een oude VW-campe

henkencaro

In Tavira zit een bedrijfje, Siësta Campers, dat oude VW-campers verhuurt. Superleuk om een week (of langer) te huren en de hele Algarve te ontdekken! Wij huurden Fern, een oud, groen VW-busje. We werden opgehaald bij de luchthaven in Faro, kregen instructies en konden op pad. In het busje lag een dagboekje waarin het verhaal stond van Fern en waarin iedereen tips en belevenissen kan opschrijven. Wij hebben een aantal keer op een camping overnacht en een paar keer wildgekampeerd. Vooral dat laatste is superleuk. Je kiest een mooi plekje bij het strand (Arrifana Beach was onze favoriet) en genieten maar! Het is ietwat primitief maar de basisbenodigdheden zijn aanwezig, (oude) pannen, borden en bestek, een kampeertafel en twee stoelen, dekbed en kussens. Prijzen en andere informatie zijn terug te vinden op de [url="http://www.siestacampers.com/" target="_blank"]website[/url]. Have fun!

'414962' door henkencaro '414962' door henkencaro

BoliviaTiticacameer

BoliviaTiticacameer

Vrouw met lama

henkencaro

Bij aankomst op Isla del Sol in het Titicacameer stap je van de boot af en moet je een flinke klim naar boven maken. Ergens halverwege op de trappen zat deze Boliviaanse vrouw met haar lama uit te rusten.

'414132' door henkencaro '414132' door henkencaro

MexicoAgua Azul

MexicoAgua Azul

Agua Azul

henkencaro

Tijdens onze rondreis door Yucatan maakten we een stop bij Agua Azul. We vroegen ons af of ze echt zo mooi blauw zouden zijn als op de plaatjes, en zie hier het bewijs. Erg mooi!

Laatste blogs (1)

Tot mijn grote verbazing is op deze site nog geen enkele tip of blog gewijd aan de Agua Azul watervallen. En dat terwijl ze zo bijzonder zijn! Dus bij deze: mijn eerste blog, een eerbetoon aan Agua Az... Lees meer