Gmeijer

'434297' door Gmeijer '434297' door Gmeijer

ItaliëPiemonte

ItaliëPiemonte

Kerktoren in...Resche

Gmeijer

Reschen am See (Italiaans: Resia) is een dorp in de Italiaanse provincie Bozen-Zuid-Tirol. Het dorp ligt vlak over de Oostenrijks-Italiaanse grens, langs de weg over de Reschenpas, op een hoogte van 1500 meter aan het Reschenmeer, dat naar de plaats vernoemd is. Bij de aanleg van dit stuwmeer kwam een deel van het oorspronkelijke dorp onder water te staan. De kerktoren hebben ze al toeristische attractie nog laten staan.

'434295' door Gmeijer '434295' door Gmeijer

ItaliëPiemonte

ItaliëPiemonte

Hotel Ortlerspitz in.

Gmeijer

Hotel Ortlerspitz. Zuid-Tirol een land met traditie, charme en veel mogelijkheden om uw vrije tijd aangenaam door te brengen. Al vele eeuwen maakt dit land een imposante indruk op de bezoekers en er wordt nog steeds grote waarde gehecht aan de gastvrijheid. Sankt Valentin auf der Haide ligt vlak bij de Oostenrijkse grens en ligt in de Reschenpas in Trentino-Zuid-Tirol. Er is een hoofdstraat, de Via Vittorio Veneto, die de SS40 vanaf Graun im Vinschau (Italiaans: Curon Venosta) verbindt met Mals im Vinschau. (Malles Venosta).

'434294' door Gmeijer '434294' door Gmeijer

ItaliëPiemonte

ItaliëPiemonte

Sankt Valentin auf de

Gmeijer

Sankt Valentin auf der Haide (Italiaans: San Valentino Alla Muta) is één van de Fraktionen van Graun im Vinschgau en telt ongeveer 800 inwoners. Sankt Valentin auf der Haide ligt vlak bij de Oostenrijkse grens en ligt in de Reschenpas in Trentino-Zuid-Tirol. Er is een hoofdstraat, de Via Vittorio Veneto, die de SS40 vanaf Graun im Vinschau (Italiaans: Curon Venosta) verbindt met Mals im Vinschau. (Malles Venosta).

'364802' door Gmeijer '364802' door Gmeijer

China

China

Xiamen, China

Gmeijer

Zelfs tijdens zakenreizen kan ik het niet laten om tijdens / na de bespreking een schitterend uitzicht te fotograferen. Hier op de 33ste etage van een flatgebouw een foto gemaakt van uitzicht over Xiamen, China.

'364801' door Gmeijer '364801' door Gmeijer

ChinaHongkong

ChinaHongkong

Big Buddha, Lantau...

Gmeijer

Tijdens een zakenreis is het heerlijk om in het weekend erop uit te trekken. Had bijna alles in en om Hong Kong al gezien maar nog nooit op Lantau Island geweest. Is echt de moeite waard. Okee, de big buddha is wel een touristische trekpleister maar het is de moeite waard. Ook de busreis van de haven naar de big buddha is een leuke rit. Hier op de foto een van de beelden om de big buddha te zien.

'364800' door Gmeijer '364800' door Gmeijer

ChinaHongkong

ChinaHongkong

Lantau Island, Hong..

Gmeijer

Tijdens een zakenreis is het heerlijk om in het weekend erop uit te trekken. Had bijna alles in en om Hong Kong al gezien maar nog nooit op Lantau Island geweest. Is echt de moeite waard. Okee, de big buddha is wel een touristische trekpleister maar het is de moeite waard. Ook de busreis van de haven naar de big buddha is een leuke rit. Hier op de foto uitzicht vanaf platform bij big buddha..

'364799' door Gmeijer '364799' door Gmeijer

ChinaHongkong

ChinaHongkong

Big Buddha, Lantau...

Gmeijer

Tijdens een zakenreis is het heerlijk om in het weekend erop uit te trekken. Had bijna alles in en om Hong Kong al gezien maar nog nooit op Lantau Island geweest. Is echt de moeite waard. Okee, de big buddha is wel een touristische trekpleister maar het is de moeite waard. Ook de busreis van de haven naar de big buddha is een leuke rit. Hier op de foto de big buddha te zien vanuit kikkerperspectief.

'364798' door Gmeijer '364798' door Gmeijer

ChinaHongkong

ChinaHongkong

Big Buddha, Lantau...

Gmeijer

Tijdens een zakenreis is het heerlijk om in het weekend erop uit te trekken. Had bijna alles in en om Hong Kong al gezien maar nog nooit op Lantau Island geweest. Is echt de moeite waard. Okee, de big buddha is wel een touristische trekpleister maar het is de moeite waard. Ook de busreis van de haven naar de big buddha is een leuke rit.

'364652' door Gmeijer '364652' door Gmeijer

ChinaHongkong

ChinaHongkong

Hong Kong - Lantau...

Gmeijer

Aankomst op Lantau Island te Hong Kong. Mooi eiland om een te bezoeken en ideaal als je eens de drukte van Hong Kong wilt ontsnappen. De trekpleister op Lantau Island is de Big Buddha. Zeker de moeite waard.

'364649' door Gmeijer '364649' door Gmeijer

ChinaHongkong

ChinaHongkong

Hong Kong

Gmeijer

Vanuit business hotel op de 32e etage foto naar beneden genomen. Schitterend zoals je op de balkons van de mensen in HKG kunt kijken. Decadent ten opzicht van het echte leven.

'295009' door Gmeijer '295009' door Gmeijer

ItaliëUmbrie

ItaliëUmbrie

Map - IT - Citta dell

Gmeijer

Vakantie 2010 - Italië Kaart van Citta della Pieve. Città della Pieve is een gemeente in de Italiaanse provincie Perugia (regio Umbrië) en telt 7366 inwoners (31-12-2004). De oppervlakte bedraagt 111,5 km², de bevolkingsdichtheid is 66 inwoners per km².

Community-updates

NIEUW MAANDTHEMA VAN START!

01-06-2021 We trappen af met het thema voor juni: roadtrips in tijden van corona! Let wel: je hoeft niet alleen maar foto's van auto's of wegen te uploaden; het kan om alles gaan wat je tijdens een autovakantie het afgelopen jaar gezien of beleefd hebt (auto's en wegen mogen dus ook ;-). En onthoud: de begeleidende tekst zal een belangrijke rol spelen in de beoordeling! Lees alles over de wedstrijd

WINNAAR MAANDTHEMA MEI BEKEND

01-06-2021 De winnaar van de maandwedstrijd van mei, met als thema 'Steden in tijden van corona', is Dreamer666 met haar foto 'Overal mondmaskers in het straatbeeld van Lissabon'! Deze foto heeft alles in zich: het toont een heel bekend reisbeeld op een andere manier, zonder allerhande locals en toeristen maar wél net met die ene man met een mondkapje op. Over tig jaar zullen we deze foto nog steeds herkennen als Lissabon in coronatijd. Bovendien - en niet onbelangrijk - is de begeleidende tekst heel duidelijk en informatief. Gefeliciteerd, Jessi!

COMMUNITYLEDEN IN THE SPOTLIGHT

13-05-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 99, met daarin een prachtige selectie communitybeelden. Deze editie vind je de mooiste foto's terug van Corriedewinter, Antwan, Zandkorrel, Mirandanoomen, Esthers, Ameerakker en Wisseschout. Verder trakteren we je op de mooiste verhalen uit onder andere Brazilië, Griekenland, Marokko en Papoea-Nieuw Guinea en geven we volop tips hoe je een wereldreis aanpakt. Veel lees- en kijkplezier alvast! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 23 | Community-toppers


Stalker Castle. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: Stalker Castle door Antwan
2. Review: ManonVerijdt
3. Communitylid van de week: Stefanborkos
4. Nieuwkomer: Stephaniedentek

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN JUNI: ROADTRIPS IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van juni is: roadtrips. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN VAKANTIE NAAR KROATIË

Turkooizen zeewater, dramatische kustlijnen, schilderachtige middeleeuwse dorpjes en prachtige natuur: Kroatië is the place to be en er valt nog zó ontzettend veel te ontdekken! Wij zijn op zoek naar jullie ontdekkingen. Deel je mooiste Kroatië-foto met tip en wie weet sturen we jou terug op vakantie! Doe mee >

WIN EEN VERBLIJF IN HET SANI RESORT IN GRIEKENLAND

Doe de Grote Griekse Kennisquiz en maak kans op een verblijf in het vijfsterren Sani Resort in Kassandra, verkozen tot het beste luxe ecoresort ter wereld. Het resort, met een prachtlocatie bij geurige dennenbossen, gouden zandstranden en het kristalheldere water van de Egeïsche Zee, nodigt uit tot buitenactiviteiten voor het hele gezin. Doe mee >

WIN EEN WEEKENDJE WEG

Je hoeft niet naar het buitenland te gaan om onvergetelijke reiservaringen te hebben. Waar ga jij in eigen land graag naartoe voor een dagje, weekendje of weekje weg om even te reconnecten met de natuur? Stuur ons een leuke foto van jouw favoriete Nederlandse reistip. Elke maand belonen we de beste tip met een avontuurlijk weekendje weg in Nederland. Deze maand maak je kans op een avontuurlijk weekendje weg + een Natuurhuisje in Drenthe. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik