gmeijer

'434297' door gmeijer '434297' door gmeijer

ItaliëPiemonte

ItaliëPiemonte

Kerktoren in...Resche

gmeijer

Reschen am See (Italiaans: Resia) is een dorp in de Italiaanse provincie Bozen-Zuid-Tirol. Het dorp ligt vlak over de Oostenrijks-Italiaanse grens, langs de weg over de Reschenpas, op een hoogte van 1500 meter aan het Reschenmeer, dat naar de plaats vernoemd is. Bij de aanleg van dit stuwmeer kwam een deel van het oorspronkelijke dorp onder water te staan. De kerktoren hebben ze al toeristische attractie nog laten staan.

'434295' door gmeijer '434295' door gmeijer

ItaliëPiemonte

ItaliëPiemonte

Hotel Ortlerspitz in.

gmeijer

Hotel Ortlerspitz. Zuid-Tirol een land met traditie, charme en veel mogelijkheden om uw vrije tijd aangenaam door te brengen. Al vele eeuwen maakt dit land een imposante indruk op de bezoekers en er wordt nog steeds grote waarde gehecht aan de gastvrijheid. Sankt Valentin auf der Haide ligt vlak bij de Oostenrijkse grens en ligt in de Reschenpas in Trentino-Zuid-Tirol. Er is een hoofdstraat, de Via Vittorio Veneto, die de SS40 vanaf Graun im Vinschau (Italiaans: Curon Venosta) verbindt met Mals im Vinschau. (Malles Venosta).

'434294' door gmeijer '434294' door gmeijer

ItaliëPiemonte

ItaliëPiemonte

Sankt Valentin auf de

gmeijer

Sankt Valentin auf der Haide (Italiaans: San Valentino Alla Muta) is één van de Fraktionen van Graun im Vinschgau en telt ongeveer 800 inwoners. Sankt Valentin auf der Haide ligt vlak bij de Oostenrijkse grens en ligt in de Reschenpas in Trentino-Zuid-Tirol. Er is een hoofdstraat, de Via Vittorio Veneto, die de SS40 vanaf Graun im Vinschau (Italiaans: Curon Venosta) verbindt met Mals im Vinschau. (Malles Venosta).

'364802' door gmeijer '364802' door gmeijer

China

China

Xiamen, China

gmeijer

Zelfs tijdens zakenreizen kan ik het niet laten om tijdens / na de bespreking een schitterend uitzicht te fotograferen. Hier op de 33ste etage van een flatgebouw een foto gemaakt van uitzicht over Xiamen, China.

'364801' door gmeijer '364801' door gmeijer

ChinaHongkong

ChinaHongkong

Big Buddha, Lantau...

gmeijer

Tijdens een zakenreis is het heerlijk om in het weekend erop uit te trekken. Had bijna alles in en om Hong Kong al gezien maar nog nooit op Lantau Island geweest. Is echt de moeite waard. Okee, de big buddha is wel een touristische trekpleister maar het is de moeite waard. Ook de busreis van de haven naar de big buddha is een leuke rit. Hier op de foto een van de beelden om de big buddha te zien.

'364800' door gmeijer '364800' door gmeijer

ChinaHongkong

ChinaHongkong

Lantau Island, Hong..

gmeijer

Tijdens een zakenreis is het heerlijk om in het weekend erop uit te trekken. Had bijna alles in en om Hong Kong al gezien maar nog nooit op Lantau Island geweest. Is echt de moeite waard. Okee, de big buddha is wel een touristische trekpleister maar het is de moeite waard. Ook de busreis van de haven naar de big buddha is een leuke rit. Hier op de foto uitzicht vanaf platform bij big buddha..

'364799' door gmeijer '364799' door gmeijer

ChinaHongkong

ChinaHongkong

Big Buddha, Lantau...

gmeijer

Tijdens een zakenreis is het heerlijk om in het weekend erop uit te trekken. Had bijna alles in en om Hong Kong al gezien maar nog nooit op Lantau Island geweest. Is echt de moeite waard. Okee, de big buddha is wel een touristische trekpleister maar het is de moeite waard. Ook de busreis van de haven naar de big buddha is een leuke rit. Hier op de foto de big buddha te zien vanuit kikkerperspectief.

'364798' door gmeijer '364798' door gmeijer

ChinaHongkong

ChinaHongkong

Big Buddha, Lantau...

gmeijer

Tijdens een zakenreis is het heerlijk om in het weekend erop uit te trekken. Had bijna alles in en om Hong Kong al gezien maar nog nooit op Lantau Island geweest. Is echt de moeite waard. Okee, de big buddha is wel een touristische trekpleister maar het is de moeite waard. Ook de busreis van de haven naar de big buddha is een leuke rit.

'364652' door gmeijer '364652' door gmeijer

ChinaHongkong

ChinaHongkong

Hong Kong - Lantau...

gmeijer

Aankomst op Lantau Island te Hong Kong. Mooi eiland om een te bezoeken en ideaal als je eens de drukte van Hong Kong wilt ontsnappen. De trekpleister op Lantau Island is de Big Buddha. Zeker de moeite waard.

'364649' door gmeijer '364649' door gmeijer

ChinaHongkong

ChinaHongkong

Hong Kong

gmeijer

Vanuit business hotel op de 32e etage foto naar beneden genomen. Schitterend zoals je op de balkons van de mensen in HKG kunt kijken. Decadent ten opzicht van het echte leven.

'295009' door gmeijer '295009' door gmeijer

ItaliëUmbrie

ItaliëUmbrie

Map - IT - Citta dell

gmeijer

Vakantie 2010 - Italië Kaart van Citta della Pieve. Città della Pieve is een gemeente in de Italiaanse provincie Perugia (regio Umbrië) en telt 7366 inwoners (31-12-2004). De oppervlakte bedraagt 111,5 km², de bevolkingsdichtheid is 66 inwoners per km².

Community updates

FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
07-08-2020 Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >>

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

week 31 | Community toppers

Zonsondergang bij Lake Mutanda. Foto: MirandaNoomen

1. Topreview: Bosnië-Herzegovina door Dianadm
2. Topfoto & tip: Zonsondergang bij Lake Mutanda door MirandaNoomen
3. Topblog: Niet smeren? ... door Elleke
4. Communitylid van de week: Dannyvdm
5. Nieuwkomer: PeggyA

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik