frisomail

'465652' door frisomail '465652' door frisomail

Ecuador

Ecuador

Vrijwillgerwerk via..

frisomail

Bij Hosteria Itapoa bieden ze vrijwillegerswerk aan voor het beschermen en behouden van het tropisch regenwoud nabij quito, Puerto Quito om precies te zijn. Het mooi is ook nog eens dat het niets kost, ze waarderen je inzet alleen al. Alleen reiskosten, die deel je, om er te komen. Er is ook een programma om dieper de jungle in te gaan, om principes van ecofarming aan de lokale mensen te leren, zodat ze self sufficient kunnen worden en niet meer hoeven te kappen. Ook kun je tegen zeer aantrekkelijk kosten (zon 30$ per dag per persoon) deze projecten bezoeken en genieten van de rivieren jungle en vogels, het is een vogelspot paradijs! Een website is er helaas niet, en contact gaat via dit hostel in Puerto Lopez. Aan de kust ja : ) 7 uur ver weg.

'465651' door frisomail '465651' door frisomail

Ecuador

Ecuador

Mooi strand!

frisomail

In Canoa nabji Bahia de Caraquez vind je erg mooie stranden. Hotel Bambu is een mooi hosteria, een aanrader! Ook kan je hier in de buurt naar een Finca organica oftwel eco farm genaamd Riomuchacho.

'465446' door frisomail '465446' door frisomail

Ecuador

Ecuador

Beestenmarkt

frisomail

Leuk om op donderdag ochtend vroeg de beestenmarkt in Saquisili te bezoeken als je in Latacunga bent! Je weet niet wat je meemaakt en voor je t weet til je zelf een varken in een truck! Een tour in de Quilotoa loop is zeer aan te raden, naar t Quilotoa meer. Hostal nodig? Ik kan je hostel Tiana aanraden! Staat niet in Lonely Planet, maar is de enige gezellige plek in town! Hostelworld in een handige website om dit en meer hostels te vinden als t beperkt voor Ecuador.

'19285' door frisomail '19285' door frisomail

EcuadorSierra Centraal

EcuadorSierra Centraal

Beesten markt in...Sa

frisomail

Leuk, beesten markt in Saquisili nabij Latacunga! Doen!

Community updates

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 30 | Community toppers

Na een hagelstorm een spectaculaire zonsondergang. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Naardermeer, Nederland door Graaf
2. Topfoto & tip: Na een hagelstorm een spectaculaire zonsondergang door Dreamer666
3. Topblog: Rondje Twente op de fiets door Karinm
4. Communitylid van de week: Barga
5. Nieuwkomer: Jessicavosman

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik