Frankbeunk

profiel Frankbeunk

Naam

Frank Beunk

Reviews

0

Foto's & tips

16

Blogs

0

Lid sinds

24 May 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Syrië

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Sony

Laat een reactie achter

10 reactie(s) bij "Frankbeunk"

 • profile image comment
  Door Ciske• geplaatst op 05 Jun 2014 | 10:06:53

  Hoi Frank,
  Gefeliciteerd met je titel "nieuwkomer v.d. week " , geniet ervan en veel plezier op de site.
  Groetjes Gert.

  Bericht aangepast op 15:11:41
 • profile image comment
  Door PleunGroeneveld• geplaatst op 03 Jun 2014 | 20:34:47

  Mooie start " nieuwkomer van de week" gefeliciteerd.

  Bericht aangepast op 15:17:13
 • profile image comment
  Door Corriedewinter• geplaatst op 02 Jun 2014 | 14:59:42

  Van harte gefeliciteerd Nieuwkomer van de week.
  Veel plezier op de site!
  Groetjes,
  Corrie

  Bericht aangepast op 18:30:01
 • profile image comment
  Door Frankbeunk• geplaatst op 24 May 2014 | 14:12:09

  Ah okay. Had geen idee dat het zo werkte. Dank voor de tip!

  Bericht aangepast op 18:11:50
 • profile image comment
  Door MiekeDeHaas• geplaatst op 24 May 2014 | 14:04:42

  Hallo Frank. Welkom op de site. Jullie hebben prachtige foto's geplaatst. Waarschijnlijk worden ze wat minder bekeken en gewaardeerd doordat je er vandaag veel plaatst. Tip, plaats niet te veel foto's op een dag. Je zult zien dat er dan meer reacties op komen. Daar waar nog niemand gereageerd heeft kun je nog verwijderen. De keus is natuurlijk aan jullie. Heel veel plezier nog op de site. Mieke

  Bericht aangepast op 18:11:42
 • profile image comment
  Door MiekeDeHaas• geplaatst op 24 May 2014 | 14:48:07

  Hallo Frank. Alle begin is moeilijk. Maar ik zie toevallig dat je naar mij reageert. Maar de boodschap staat nu op je eigen homepage. Wil je naar mij een antwoord/vraag sturen, klik je de blauwe naam aan.
  De meeste mensen plaatsen 1 tot 4 foto's per dag en nog vaak verspreid over de dag heen. Zo 'druk' je andere Reporters namelijk niet weg. Geeft niet hoor. Het is zeker geen regel en ieder is vrij om te plaatsen wat je wil. Bijna alle startende Reporters doen dit in het begin. Dan ben je in ieder geval enthousiast. Wanneer ik jou was, zou ik er wel een paar verwijderen. Dan krijg je meer reacties. Succes met de site leren kenen. Mieke

  Bericht aangepast op 15:14:15
 • profile image comment
  Door Jan10e• geplaatst op 04 Jun 2014 | 10:56:33

  Kun je het nog bijhouden nu je RR van de Week bent geworden? Je bent voortvarend van start gegaan en mooie foto's geplaatst. Welkom en nog veel plezier verder hier. Groet Jantine

  Bericht aangepast op 13:23:02
 • profile image comment
  Door Agrotewal• geplaatst op 02 Jun 2014 | 19:27:42

  van harte gefeliciteerd met de titel RR van de week

  Bericht aangepast op 13:15:51
 • profile image comment
  Door Chateau• geplaatst op 05 Jun 2014 | 07:04:22

  Hoi Frank,
  Proficiat met je titel Nieuwkomer van de week. Ik hoop hier vele foto's van jou te mogen bewonderen. Groet en fijne dag verder.

  Bericht aangepast op 20:21:43
 • profile image comment
  Door TresContent• geplaatst op 02 Jun 2014 | 19:38:29

  Gefeliciteerd met de titel nieuwkomer van de week! Welkom :)!

  Bericht aangepast op 20:13:50

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (16)

'435160' door Frankbeunk '435160' door Frankbeunk

BirmaU Bein's brug

BirmaU Bein's brug

U Bein Bridge at...su

Frankbeunk

U Bein Bridge is a crossing that spans the Taungthaman Lake near Amarapura in Myanmar. The 1.2-kilometre (0.75 mi) bridge was built around 1850 and is believed to be the oldest and longest teakwood bridge in the world. Photo was taken at sunset.

'438175' door Frankbeunk '438175' door Frankbeunk

IndiaVaranasi

IndiaVaranasi

Local people washing.

Frankbeunk

The Ganges is India's holiest river, considered a source of spiritual purification for devout Hindus. But today the river is among the world's most polluted, struggling under the pressures of modern India. Hindus worship the river is as a goddess, Maa Ganga - or Mother Ganga.

'437148' door Frankbeunk '437148' door Frankbeunk

IndonesiëJava

IndonesiëJava

Classic photo of Mt..

Frankbeunk

Mt Bromo volcano is a scenic tourist destination in East Java. The volcano is noted for its spectacular sunrises, and majestic views across to Semeru volcano to the south. The name of Bromo derived from Javanese pronunciation of Brahma, the Hindu creator god.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (1)

'475212' door Pensionado '475212' door Pensionado

SyriëDamascus

SyriëDamascus

Door Iran gebouwde...

Pensionado

De oude stad van Damascus telt vele interessante monumenten, maar een van de meest indrukwekkende plekken is toch wel de moskee die pas in 1985 rondom de tombe van Saida Ruqqiyeh werd gebouwd. Dit meisje dat in 680 op zesjarige leeftijd stierf was de dochter van Hussein, de grote martelaar van de Sjiieten en kleinzoon van de Profeet Mohammed. De moskee is door Iraniërs gebouwd en wijkt door zijn Iraanse bouwstijl volkomen af van de overige moskeeën in de stad. De uivormige koepel is rijk versierd, maar vooral het interieur is letterlijk schitterend: een weelde van prachtig tegelwerk, marmer, kostbare tapijten en kristallen kronen. De toegangsdeuren zijn met goud en emaille versierd. Het hoogtepunt is de koepel boven de schrijn van Ruqqiyeh die met duizenden fonkelende spiegelmozaïeken is bedekt. Uit alle landen van het Midden Oosten reizen sjiitische pelgrims naar dit heiligdom. Mannen lopen zingend in rijen over het voorplein terwijl zij zich op de borst slaan. Vrouwen staan huilend voor de tombe of zitten in groepen weeklagend op het plein. Als vreemdeling mag je daar gewoon tussen staan, mits je respectvol gekleed bent. Dames moeten een alles verhullend lang gewaad, de abaya, dragen die bij de ingang geleend kan worden. Mannen mogen geen korte mouwen hebben. Rondom de schrijn hebben mannen en vrouwen elk hun eigen plek. Het traliewerk van de schrijn wordt door de gelovigen betast om baraka (zegening) te verkrijgen. Het is een schouwspel om nooit meer te vergeten. Een bezoek aan deze moskee die in de souks ten noorden de Omayyadenmoskee staat, is een absolute must. Heb je voldoende tijd ga dan ook naar het grotere, door pelgrims druk bezochte sjiitische heiligdom van Saida Zeinab dat in een zuidelijke voorstad van Damascus ligt. Deze moderne moskee is eveneens door rijke gelovigen uit Iran gebouwd. Hier rust de kleindochter van de Profeet, zuster van Hussein. De koepel is met goud bedekt; de gevel en de minaretten zijn van top tot teen met kunstig tegelwerk versierd en het interieur in de gebedshal is onbeschrijflijk mooi: een overweldigend glinsterend juweel! Ga pas laat in de middag naar Saida Zeinab als het heiligdom het drukst bezocht wordt. Vanuit het centrum van Damascus kun je er per taxi of microbus (servees) komen. Een handige oplossing is om na het bezoek aan de opgravingen van Bosra via Suweida (museum!) terug te rijden en dan een stop te maken bij Jamiaat Saida Zeinab.

Community updates

UPDATE
27-11-2020 Sinds deze week zijn de aantallen voor favorieten onder een individuele foto weer zichtbaar.

REIZIGER VAN DE WEEK
27-11-2020 Verdien jij ook een rugzak van Eastpak? Elke week geven we een Eastpak-rugzak cadeau aan iemand die een reisdroom heeft waargemaakt: de Reiziger van de Week. Ben jij de volgende gelukkige? Je hebt nog t/m maandag 30 november 23:59:59 om jezelf of iemand anders te nomineren voor de huidige nominatieronde! Stuur hier je nominatie in.

FOTOWEDSTIJD
06-11-2020 Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

week 48 | Community toppers

Kampeer in Kakadu. Foto: Ellen69

1. Topreview: Het Cathedral Gorge State Park, Nevada door Martinhectors
2. Topfoto & tip: Kampeer in Kakadu door Ellen69
3. Communitylid van de week: RobHoekstra
4. Nieuwkomer: Henk Martens

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik