Erik95

profiel Erik95

Naam

Erik Berghuis

Reviews

0

Foto's & tips

2

Blogs

0

Lid sinds

09 januari 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Sri Lanka

Fav. stad

Madrid

Over mij

Als student draaf ik graag op voor ieder baantje om zo te kunnen sparen voor een fantastische reis. Momenteel ben ik in België woonachtig voor de studie. Ik mocht in 2016 een half naar Bangladesh om er stage te lopen. Nou ja stage... het stageonderzoek was gauw afgerond, zodat ik alle tijd had om het land te ontdekken.

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Olympus

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (2)

'1093246' door Erik95 '1093246' door Erik95

EstlandTallinn

EstlandTallinn

Besneeuwd Tallinn

Erik95

"Whaaat!!!" Was mijn eerste reactie, "geen wintersport". Dit jaar hebben we voor een alternatieve winterbestemming gekozen. Afgelopen februari gingen we naar Riga en Tallinn. Tallinn: Mooie en compacte stad - kunt eigenlijk overal lopend naar toe. Het was wel koud, maar daar waren we op voorbereid :) De binnenstad is soms wel een beetje toeristisch, maar ik denk dat wij met februari de grootste toeristendrukte hebben vermeden. Een tweede dag zijn we met de bus naar een verderop liggend dorpje gegaan, waar we o.a. het strand bezocht en het bos! Écht een aanrader en zeker als een alternatief voor de wintersport.

'976489' door Erik95 '976489' door Erik95

BangladeshTungi

BangladeshTungi

Landbouw Bengaalse...

Erik95

Bangladesh wordt sowieso vaak overgeslagen door reizigers en toeristen. Maar hier kom je geen enkele andere reiziger tegen. Soms ben je de eerste buitenlander die zij tegenkomen. De foto is gemaakt in een landbouwregio net buiten hoofdstad Dhaka.