don-chris

profiel don-chris

Naam

Chris Oosterveen

Reviews

0

Foto's & tips

7

Blogs

9

Lid sinds

15 January 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Maleisië

Fav. stad

Singapore

Over mij

Ondernemend, energiek en avontuurlijk. Altijd op zoek naar de mooiste onontdekte plekjes, maar ook niet te beroerd om af en toe de gebaande wegen te kiezen op reis.

Mijn Motto

'Zorg ten allen tijden dat de reis minstens net zo'n mooie ervaring is als de eindbestemming.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

 

3 reactie(s) bij "don-chris"

 • profile image comment

  Hoi Diana, bedankt voor de tip en de succeswens!

  Door don-chris • geplaatst op 2012-08-06 16:52:10
 • profile image comment

  Beste Chris, Helaas hebben we je foto 'Witte tijger in de Singapore Zoo' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van een dier in gevangenschap te plaatsen. Zie faq: - Dieren horen gefotografeerd te worden in hun natuurlijke habitat. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan; hieronder vallen ook huisdieren en zwerfdieren. Uitzondering: - Dieren die gemigreerd zijn en in het wild in een ander land leven - Dieren die niet of nauwelijks meer in het wild voorkomen en daar niet te fotograferen zijn, zoals Orang Oetans en Panda's. - Dieren die niet meer in het wild voorkomen maar een cultuur representeren, zoals een koe in Nederland of een husky in Finland. Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

  Door REDACTIE • geplaatst op 2012-08-06 09:09:34
 • profile image comment

  Hoi Chris, Alsnog welkom op RR en veel pelzier op deze site! Tip: plaats niet teveel foto's in een keer, want dan krijgen ze niet meer de aandacht die ze verdienen en dat zou jammer zijn! Groetjes, Diana

  Door Diana • geplaatst op 2012-08-06 07:45:13

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (7)

'365762' door don-chris '365762' door don-chris

SingaporeSentosa Island

SingaporeSentosa Island

Wit zand, helderblauw

don-chris

Helemaal in de stijl van Singapore: een aangelegd en kunstmatig gefabriceerd strand. Dit maakt het niet minder mooi en heerlijk vertoeven. Perfect om de stadse hitte van Singapore te ontsnappen en heerlijk te relaxen!

'365764' door don-chris '365764' door don-chris

MaleisiëTioman Island

MaleisiëTioman Island

Het strand van Sanjay

don-chris

Helemaal in de meeste rechtse hoek van Sanjay beach ligt dit heerlijk rustige stukje strand, waar ons huisje aan lag. Palmbomen, wit zand en prachtig water, wat wil je nog meer!

'365760' door don-chris '365760' door don-chris

SingaporeSingapore

SingaporeSingapore

Singapore by night -.

don-chris

Singapore by night, gezien vanuit de glazen lift van het hotel. De mooiste kleuren licht doen je denken dat je in de toekomst bent beland.

Laatste blogs (9)