dj69

profiel dj69

Naam

Derk Jan Bos

Reviews

0

Foto's & tips

10

Blogs

0

Lid sinds

04 August 2010

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (10)

'267400' door dj69 '267400' door dj69

FrankrijkCentraal Massief

FrankrijkCentraal Massief

Luchtballonen bij...R

dj69

De stad is gebouwd op een rots midden in de Causse de Gramat, een uitgestrekt leisteenplateau en onderdeel van de Causses du Quercy. Boven op de rots ligt een burcht. Via een slingerend pad (of een lift voor de mindervaliden) kan men het heiligdom bereiken, een reeks van kapellen met fresco's en een kerk. Via een trap, waarin vele fossielen van mariene herkomst zichtbaar zijn, komt men onderaan de berg. Daar ligt het zeer toeristische stadje met zijn nauwe straatjes.

'290737' door dj69 '290737' door dj69

KeniaMasai Mara NP

KeniaMasai Mara NP

Niet alleen groot wil

dj69

in Masai mara niet alleen grote wilde beesten maar ook veel kleine die het fotgraferen waard zijn, zoals deze mannetjes kolonistenangame. De kolonistenagame is een van de meest kleurrijke agame soorten. Het mannetje heeft een prachtig blauw lichaam met lichtblauwe vlekken. Over de lengte van zijn rug loopt een lichte streep welke bij zijn nek langzaam over gaat in de kleur oranje. De ongeveer 12 tot 14 cm lange staart heeft blauwe en lichtblauwe ringen. Ook de voor en achterpoten zijn blauw van kleur. De kop van het mannetje heeft een prachtige opvallende oranje kleur. De kolonisten agame komt in een groot deel van Oostelijk Afrika in de rotsachtige gebieden voor. Een plek waar deze agame soort zeker te vinden is, is bijv. op de babooncliff in het Nakuru National Park van Kenia. Verder is hij in grote aantallen aanwezig op Mount Kenya, Kilimanjaro in Tanzania. Ook in het noordelijke deel van Kenia, centraal Tanzania en centraal Oeganda is hij te vinden

'290807' door dj69 '290807' door dj69

KeniaAmboseli NP

KeniaAmboseli NP

Olifanten in Amboseli

dj69

Olifanten genoeg in Amboseli. Een rustig park met een weids uitzicht. Bij helder weer uitzicht op de Kilomanjaro. Soms trekt er een mist over het park dat het een misterieus gezicht geeft. Olifanten poedelen soms heerlijk in de moerassen.