david4

profiel david4

Naam

David Vecht

Reviews

0

Foto's & tips

29

Blogs

0

Lid sinds

15 August 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Zwitserland

Fav. stad

Rome

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

 

8 reactie(s) bij "david4"

 • profile image comment

  Beste David, Helaas hebben we je foto 'Etenstijd' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van een huisdier te plaatsen. Zie faq: - Dieren horen gefotografeerd te worden in hun natuurlijke habitat. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan; hieronder vallen ook huisdieren en zwerfdieren. Uitzondering: - Dieren die gemigreerd zijn en in het wild in een ander land leven - Dieren die niet of nauwelijks meer in het wild voorkomen en daar niet te fotograferen zijn, zoals Orang Oetans en Panda's. - Dieren die niet meer in het wild voorkomen maar een cultuur representeren, zoals een koe in Nederland of een husky in Finland. Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

  Door REDACTIE • geplaatst op 2013-07-15 07:02:33
 • profile image comment

  Hallo David, welkom op deze leuke site. Ik zie dat je een aantal keren gereageerd hebt op je eigen pagina (hier dus), en dat wordt dan waarschijnlijk niet meer gelezen door de betreffende persoon. Op deze site moet je je antwoorden op de pagina van die persoon zetten om zeker te weten dat ze worden gelezen (anders dan bij Facebook dus). Grt Adelheid

  Door adelheid • geplaatst op 2013-04-06 16:10:54
 • profile image comment

  Hoi Ingrid, Dank voor je reactie. Ik heb op de site van het hotel gekeken maar kon helaas niks vinden over de tour en overnachtingen. Wel de prijs van de tour. Ik ga er vanuit dat je gewoon kan kijken zonder te overnachten. Groeten, David.

  Door david4 • geplaatst op 2013-03-30 12:53:24
 • profile image comment

  Hoi Karel, Dank voor je tips! In Swakopmund lijken mij vooral de rondvluchten en de living desert tour het leukst. Ik blijf drie dagen in Swakopmund. Wellicht is er nog tijd over voor andere dingen zoals de dolphinecruise. Groet, David.

  Door david4 • geplaatst op 2013-03-30 12:47:14
 • profile image comment

  Hoi David, volgens mij is het niet perse nodig om er te overnachten.je betaalt gewoon een klein bedrag voor de tour.Je zou het voor de zekerheid op kunnen zoeken op hun website. het is erg leuk......wel is het bij mij alweer 3,5 jaar geleden en de dieren zijn dus al een stuk ouder of misschien hebben ze nieuwe jonge dieren?? Namibië is geweldig veel plezier daar gr.Ingrid

  Door ingrover • geplaatst op 2013-03-27 00:04:52
 • profile image comment

  Hoi David, als je dan toch in Swakopmund bent kan ik je ook adviseren een "Townshiptour" te doen, iemand heeft het mooi omschreven op de volgende site : http://hermanenveronique.waarbenjij.nu/reisverslag/3850752/township-tour-de-eerste-knuffels-weggegeven. Ook een aarader is de Dolphinecruise, zie : http://www.swakopadventures.com/ Afhankelijk van de tijd die je hebt in Swakopmund is er nog veel meer te doen, maar dat zul je daar wel zien. Alvast heel veel (voorbereidings)plezier toegewenst. Groet Karel.

  Door kkosmeier • geplaatst op 2013-03-26 10:46:44
 • profile image comment

  Hoi Karel, Dank voor je reactie! Ik ga in augustus naar Namibië. Vooral de Namib lijkt mij erg bijzonder. Op de site staat goede info over de vluchten. Als ik in Swakopmund ben zal ik misschien ook een vlucht maken. Groet, David

  Door david4 • geplaatst op 2013-03-25 15:45:16
 • profile image comment

  Hoi David, je vroeg me in een tip over de vlucht boven de woestijn van waar vandaan en wat het kost. Ik ben gevlogen vanaf Swakopmund, dat is inmiddels geruime tijd geleden dus over de prijs kan ik je geen uitsluitsel geven. Het was niet heel goedkoop, maar als je er toch eenmaal bent is het echt een aanrader. Misschien heb je wat aan de volgende site : http://www.namibia-tour-guide.com/swakopmundtours/sossusvleiflights.html Heb je gelijk een indruk door de foto's wat je kunt verwachten. Voor € 100,- heb je ongeveer 1210 Namibische dollar. Hopelijk heb je hier wat aan, bij meer vragen hoor ik het wel van je. Groeten Karel.

  Door kkosmeier • geplaatst op 2013-03-25 13:16:31

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (29)

'395204' door david4 '395204' door david4

Réunion

Réunion

Takamaka Kloof

david4

In de Lonely Planet staat een klein weggetje beschreven dat naar een van de mooiste uitzichtspunten van het eiland zou leiden, de Takamaka Kloof. Bij het zien van het uitzicht zou men ook bijna op de knieën vallen omdat het zo mooi is. Het uitzicht was inderdaad prachtig.

'395201' door david4 '395201' door david4

Réunion

Réunion

Het dak van Reunion

david4

Foto genomen opweg naar Piton de la Fournaise. Onderweg rij je over de plaine des Cafres waar je een prachtig uitzicht hebt over het 'dak van Reunion': De Piton des Neiges en de Grand Benare. Ook de Plaine des Cafres zelf is mooi met akkertjes en koeien.

'396262' door david4 '396262' door david4

Réunion

Réunion

Cirque de Mafate

david4

Op weg naar de top van de Grand Benare kom je langs punten waar je een prachtig uitzicht hebt in de Cirque de Mafate. Wel oppassen voor de afgrond van 1.5 km die slechts een paar stappen voor je ligt.

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 20 | Community toppers

Toppers van week 21 zullen op 27/5 bekend worden gemaakt.

Geel en oranje. Foto: Travelbag

1. Topreview: Telegraph Cove, Canada door Saskiahamminga
2. Topfoto & tip: Geel en oranje door Travelbag
3. Topblog: Viermaal scheepsrecht door Wisseschout
4. Communitylid van de week: Bowral
5. Nieuwkomer: Puck Roodenburg

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik