Dannydekoning

profiel Dannydekoning

Naam

Danny Witteveen

Reviews

0

Foto's & tips

16

Blogs

5

Lid sinds

25 February 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Australië

Fav. stad

Sydney

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

450D

Overige

18-200mm

Laat een reactie achter

10 reactie(s) bij "Dannydekoning"

 • profile image comment
  Door Walterstoffers• geplaatst op 22 Aug 2013 | 16:55:47

  Gefeliciteerd Danny, altijd fijn om een rode ster te verdienen ! groet Walter

  Bericht aangepast op 13:37:12
 • profile image comment
  Door Ciske• geplaatst op 28 Feb 2013 | 22:00:12

  Hoi Danny ,
  Welkom op de site. De meeste mensen komen met foto's , jij viel me op door je leuke blogs / filmpjes. Als ik jou was zou ik zeker die eerste foto die je bij je Cambodja-blog hebt staan op de site plaatsen , die is ongelooflijk mooi.
  Je vroeg mij of ik nog tips had voor Birma . Ik weet niet waar jullie van houden maar het is zo'n prachtig land , laat het gewoon over je heen komen. Wij zijn 4 weken geweest en gaan zeker nog eens terug omdat we nog véél meer willen zien . Wij huren meestal wel geregeld 'n fiets want al fietsend kom je op het platteland en dus veel locals tegen.
  Ik ga meestal voor een reis hier op de site tips zoeken dan kun je precies uitzoeken wat je interesseert , die print ik dan uit en die gaan mee. Wij hebben al veel gehad aan die tips. Je kunt natuurlijk ook blogs over Birma lezen die staan net als tips per stad of streek geselecteerd.
  Ik wens jullie alvast heel veel plezier met de voorbereidingen en als je specifieke tips nodig hebt dan hoor ik het wel.
  Groetjes Gert.

  Bericht aangepast op 19:35:03
 • profile image comment
  Door Nelita• geplaatst op 05 Mar 2013 | 21:34:20

  Hola chico,
  Top foto van de Week !!!!!!!!!!!!
  Felicidades !!!!!!!!
  Salu2 de Nelita

  Bericht aangepast op 06:11:41
 • profile image comment
  Door Nita92• geplaatst op 22 Aug 2013 | 13:41:17

  Ha Danny,

  Een verdiende topfoto van de week, hartelijk gefeliciteerd.

  Groeten, Anita

  Bericht aangepast op 19:22:05
 • profile image comment
  Door Wisseschout• geplaatst op 22 Aug 2013 | 18:32:57

  Hallo Danny
  gefeliciteerd met je rode ster voor je aandoenlijke foto.
  gr Ina

  Bericht aangepast op 04:55:30
 • profile image comment
  Door Schenkel• geplaatst op 22 Aug 2013 | 12:02:16

  Prachtige topfoto,Danny,gefeliciteerd met je rode ster!!!,

  Hartelijke groet,
  pieneke

  Bericht aangepast op 04:43:46
 • profile image comment
  Door Corriedewinter• geplaatst op 22 Aug 2013 | 11:20:40

  Prachtige topfoto Danny. Van harte gefeliciteerd!

  Bericht aangepast op 04:43:32
 • profile image comment
  Door Leeu• geplaatst op 28 Feb 2013 | 12:58:27

  Hoi Danny,
  Van harte welkom op de site. Even een tip: als je wilt reageren op iemands zijn of haar reactie klik je op de profielfoto van die persoon en onder het kopje reacties geef je aan wat je kwijt wilt daarna klikken of reactie toevoegen en dan is het klaar.
  Geniet van de site maar kijk uit want het werkt verslavend:-)
  Groetjes,
  Paula

  Bericht aangepast op 23:09:39
 • profile image comment
  Door Nita92• geplaatst op 05 Mar 2013 | 14:28:56

  Hi Danny,

  Foto van de week en nog niet zo lang op de site, dat belooft wat..., Van harte gefeliciteerd hoor en geniet ervan!

  Groetjes, Anita

  Bericht aangepast op 23:08:38
 • profile image comment
  Door Rhodaxx• geplaatst op 05 Mar 2013 | 13:32:17

  Hallo Danny,
  Van harte gefeliciteerd met je topfoto van de week!
  Groetjes,
  Rhoda

  Bericht aangepast op 23:08:28

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (16)

'399192' door Dannydekoning '399192' door Dannydekoning

BirmaMandalay

BirmaMandalay

Leren in het klooster

Dannydekoning

Deze foto is genomen in een prachtig teakhouten klooster bij Inwa (Ava) in de Mandalay Region. Het was erg indrukwekkend om te zien hoe de kinderen hier les kregen. Myanmar (Birma) video compilatie van onze reis: http://www.youtube.com/watch?v=aQATEk0MAFY

'381690' door Dannydekoning '381690' door Dannydekoning

ItaliëSiena

ItaliëSiena

Palio di Siena

Dannydekoning

Tijdens onze roadtrip door Italie hadden we slechts 1 dag gepland voor Siena. We kwamen speciaal voor Palio di Siena in de oude binnenstad van Siena, de jaarlijkse paardenrace, waarbij alle wijken van Siena strijden om de eer. Voor elke wijk hijst 1 jockey zich op een opgefokt paard en mept hij zijn paard onder luidt gejoel over de finish. Kaartjes kopen voor de tribune waren geen optie, a 200 euro per plekje. Dus de enige maar mooiste optie die we hadden was in de binnenring staan, midden op het plein met daar omheen de racebaan. Vanaf 10 uur 's ochtends hebben we geduldig gewacht in de brandende zon, met flessen vol ijs in ons nek om geen zonnesteek te krijgen, totdat de race eindelijk begon om 20.00. De sfeer was fenomenaal, het was vechten om een plekje. En wat voor plekje! We stonden precies op de goede plek, in de juiste bocht. Tijdens de laatste ronde gleden de paarden uit, er is zelfs een paard ter plekke overleden, vreselijk natuurlijk. Maar het leverde wel onvergetelijke en vooral onverwachtse foto's op. Als we toen de verrekijker bij ons hadden gehad, hadden we de open botbreuken zelfs kunnen zien.....

'382074' door Dannydekoning '382074' door Dannydekoning

IndonesiëBromo Tengger Semeru NP

IndonesiëBromo Tengger Semeru NP

Uitrusten op de top..

Dannydekoning

's Ochtends vroeg, in gepakt in dikke jassen, heel toeristisch met de paardjes de vulkaan op gegaan van Bromo. Maar ik (vriendin van Danny) als echte paardengek vond het natuurlijk te leuk om over te slaan. Bovenaan puffen zowel de paardjes als de mannen die de toeristen begeleiden, even uit van de tocht omhoog. Dat leverde een mooi plaatje op, zo met de opkomende zon.

Laatste blogs (5)

Ik ben fan van (1)

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik