carli92

profiel carli92

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

6

Blogs

0

Lid sinds

31 December 2019

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

IJsland

Fav. stad

Sydney

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Model

A230

 

1 reactie(s) bij "carli92"

  • profile image comment

    Hoi Carli, ik zie dat je heel enthousiast foto's aan het plaatsen bent, fijn. Maar het is op deze site gebruikelijk om er niet teveel tegelijk te plaatsen anders krijgen ze niet de aandacht die ze zeker verdienen. Hele fijne jaarwisseling gr. anita

    Door agrotewal • geplaatst op 2019-12-31 13:25:58

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (6)

'1107102' door carli92 '1107102' door carli92

Groot-BrittanniëSchotland

Groot-BrittanniëSchotland

Etenstijd

carli92

Op Lunga, een klein eiland in het westen van Schotland, leven honderden puffins, oftewel papegaaiduikers. Deze vrolijke en kleurrijke vogels zijn een unieke verschijning. De puffins op dit eiland zijn niet bang voor mensen, omdat de mens roofvogels verjaagd, waardoor de puffins van een gerust hart op het eiland kunnen rondhuppelen. In het voorjaar krijgen de puffins jongen die in holen in de grond zitten. In deze periode vliegen de puffins veel vanaf de kliffen van het eiland de zee in om te vissen naar voedsel voor hun jongen. Wanneer ze een bek voor vis hebben weten te vangen, komen ze terug aan land en waggelen ze richting het hol waar hun jongen zich schuil houden. De puffin op deze foto had net een goede vangst gedaan en ging op weg naar zijn jongen, na eerst even mooi geposeerd te hebben voor de foto.

'1107100' door carli92 '1107100' door carli92

TanzaniaZanzibar eiland

TanzaniaZanzibar eiland

Aan het werk in de...

carli92

In zanzibar is er sprake van extreme eb en vloed. Wanneer het eb is trekt de zee zichzelf kilometers terug. Dit zorgt ervoor dat er veel uit het water tevoorschijn komt, zoals zeewier en krabben. Veel mensen in Zanzibar werken dan ook in de zee wanneer het eb is om bijvoorbeeld zeewier te verzamelen of op krabben te vissen. Tijdens zonsondergang liepen deze twee mensen door de zee op weg naar de juiste plek om aan de slag te kunnen gaan. De combinatie van de zonsondergang, het ondiepe water, de boot en deze twee mensen vormden een prachtig beeld van Zanzibar.

'1107106' door carli92 '1107106' door carli92

TanzaniaZanzibar eiland

TanzaniaZanzibar eiland

Eten en spelen kan...

carli92

In het resort in Zanzibar waar ik verbleef, kwam zo af en toe een familie aapjes even buurten. Dit jonge aapje was al klimmend en klauterend aan het eten. Hij was erg beweeglijk dus het viel niet mee om hem scherp vast te kunnen leggen, maar hier nam hij heel even een pauze van een seconde om een lekker hapje te kunnen nemen.

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 20 | Community toppers

Geel en oranje. Foto: Travelbag

1. Topreview: Telegraph Cove, Canada door Saskiahamminga
2. Topfoto & tip: Geel en oranje door Travelbag
3. Topblog: Viermaal scheepsrecht door Wisseschout
4. Communitylid van de week: Bowral
5. Nieuwkomer: Puck Roodenburg

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik