cPlug

'305596' door cPlug '305596' door cPlug

GeorgiëTbilisi

GeorgiëTbilisi

Kippen in achterbak

cPlug

Tiblisi. Een oude, vieze, deprimerende stad. Hier is de lucht zwaar verontreinigd en zijn de mensen arm. Totaal geen luxe voor de gewone man. Oude bussen met bestemming Zandvoort en 'geen dienst' rijden in de ronde. Doch is het een stad met veel oude ambacht en fotomomenten. Zo ook deze. Een oude auto met kippen in de achterbak..Wat eten we vandaag?

'305594' door cPlug '305594' door cPlug

PeruLima

PeruLima

Liefelijk echtpaar

cPlug

In het dorpje / stadje Tarma, Peru. Ook genoemd de parel van de Andes, een schattig plekje waar er nog veel oude ambacht en klederdracht te zien is. Heel puur en echt. Niet toeristisch.

'305588' door cPlug '305588' door cPlug

ThailandCentraal laagland

ThailandCentraal laagland

Muzikant

cPlug

Ergens onderweg, centraal Thailand (ben erg slecht in namen onthouden, als het uberhaupt een naam had..) kwamen wij in een dorpje terecht waar alles zeer primitief was. Geen elektriciteit/ telefoon/ verwarming... En daar zat, helemaal alleen, een oudere heer muziek te spelen.

'305580' door cPlug '305580' door cPlug

ThailandNoord Thailand

ThailandNoord Thailand

Longnecks

cPlug

We kennen ze "allemaal". Zo'n standaard tripje vanuit Chiang Mai naar de lang nek stammen. Erg interessant en toch ook weer het euro disney gevoel. De mensen zijn er naar toe gehaald voor de toeristen. En stralen dat ook uit. Begrijpelijk, want tenslotte moeten ze 365 dagen, jaren achtereen, opzitten - pootje geven (als het ware) om de toerist tevreden te stellen.

'305573' door cPlug '305573' door cPlug

ThailandCentraal laagland

ThailandCentraal laagland

3 kleine...kleutertje

cPlug

Onderweg van Bangkok richting Chiang Mai gingen we kijken bij een manden maker en daar liepen deze drie schattige kinderen rond. Nieuwsgierig en cheeky liepen ze ons uit te dagen.

'304900' door cPlug '304900' door cPlug

Peru

Peru

Snotneus

cPlug

Na een lange rit vanaf Lima de bergen in voorbij Tarma, de parel van de Andes, voorbij het hoogste punt 4818m zijn er ruines en prachtige uitzichten te bewonderen. Hier kwam ik een jongetje tegen die even aapjes, ons, kwam kijken.

'304896' door cPlug '304896' door cPlug

ThailandCentraal laagland

ThailandCentraal laagland

Zonder botox toch vee

cPlug

Hoe puur kan een mens zijn. Zo mooi getekend (in het gezicht). Prachtig om te fotograferen. Ben altijd nieuwsgierig wat er in zo'n koppie omgaat.

'304891' door cPlug '304891' door cPlug

ChinaSichuan en Chongqing

ChinaSichuan en Chongqing

Roken slecht voor je?

cPlug

In een park midden in de stad Chengdu. Hier komt men bijeen om mahjong te spelen, te zingen, te tai-chii'en, te wandelen en te chillen.

'304840' door cPlug '304840' door cPlug

ThailandCentraal laagland

ThailandCentraal laagland

Meisje

cPlug

Thailand. Land van de glimlach. Al zou je dat zo niet zeggen. Ergens langs de weg op zoek naar een kopje thee kwam ik haar tegen. Zo schattig, zo schuw en dan toch op de foto.

'304838' door cPlug '304838' door cPlug

Zuid-AfrikaJohannesburg

Zuid-AfrikaJohannesburg

Leeuw

cPlug

Prachtig. Een safari in zuid-Afrika. Plus minus twee uur rijden vanaf Johannesburg. Een luxueus lodge ten midden van al het wild. The big five is te zien maar daar moet je wel moeite voor doen. Hoe bijzonder als je dan oog in oog staat met een leeuw.

'304834' door cPlug '304834' door cPlug

RuslandMoskou

RuslandMoskou

Beeldentuin

cPlug

Midden in de stad een beelden park. Een plek waar jong en oud komen om de bijzondere beelden en kunst te bekijken. Bijzonder fenomeen; de rust die je vindt in zo'n grote, drukke stad.

'304828' door cPlug '304828' door cPlug

ChinaSichuan en Chongqing

ChinaSichuan en Chongqing

Panda

cPlug

Chengdu, China. Hier zijn de Pandas nog 'volop' te zien. Zo groot, log en lief lijkend, zijn ze een waar genot om naar te kijken.

Community updates

REACTIES, LIKES EN MAILS
14-08-2020 Sinds afgelopen woensdag hebben meerdere Communityleden problemen ondervonden met het plaatsen van reacties of het geven van likes. Inmiddels kunnen er weer reacties en likes geplaatst worden.
De automatische mailtjes met meldingen komen niet meer binnen. Onze webdeveloper is hiervan op de hoogte en probeert dit z.s.m. op te lossen.
Excuses voor het ongemak.

DRONEFOTOWEDSTRIJD
13-08-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl 
Bekijk hier alle inzendingen tot nu toe.

FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
07-08-2020 Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >>

week 31 | Community toppers

Zonsondergang bij Lake Mutanda. Foto: MirandaNoomen

1. Topreview: Bosnië-Herzegovina door Dianadm
2. Topfoto & tip: Zonsondergang bij Lake Mutanda door MirandaNoomen
3. Topblog: Niet smeren? ... door Elleke
4. Communitylid van de week: Dannyvdm
5. Nieuwkomer: PeggyA

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus. Bekijk hier alle inzendingen tot nu toe.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik