boboerlemans

'506718' door boboerlemans '506718' door boboerlemans

SpanjeBarcelona

SpanjeBarcelona

Tourisme barcelona

boboerlemans

De Sagrada Família. Iedere keer als ik in Barcelona kom ga ik hier kijken en zie hoe ver de bouw al is. De eerste keer liep ik zo naar binnen. Nu moet men een toegangskaart kopen en staan er lange rijen wachten op de stoep rondom de kathedraal eb duurt het uren voor je binnen bent.

'506717' door boboerlemans '506717' door boboerlemans

CyprusPaphos

CyprusPaphos

Blauwe deur

boboerlemans

In Paphos stad genomen authentieke Cypriotische deur. Tijdens wandeling door de bovenstad langs deze deur gelopen. Te mooi om er niets mee te doen toch?

'369131' door boboerlemans '369131' door boboerlemans

EgypteSinai

EgypteSinai

Opkomst van de zon...

boboerlemans

Na een nachtelijke klim van de berg Mohammed was dit de view bij zonsopkomst. De klim van 2 uur zeker waard. daarna weer de tocht terug van ook weer 2 uur.

'369130' door boboerlemans '369130' door boboerlemans

FilipijnenManilla

FilipijnenManilla

Straatventer in...Man

boboerlemans

In Manilla zie je verkopers, straatventers, bedelaars, etc op straat. deze straatventer liep op de highway die door Manilla loopt zonder enige angst voor alle auto's die om hem heen reden.

'369129' door boboerlemans '369129' door boboerlemans

OmanMuscat

OmanMuscat

Oman silver

boboerlemans

In de souk van Muscat vindt je deze winkels. Veel inwoners doen hier hun inkopen. Ze zijn vriendelijk , niet opdringerig en waarderen het als je hun winkel bezoekt. Geweldig om alleen maar rond te lopen en te kijken. In de parfumwinkels zie je veel gesluierde dames de meest heerlijke oosterse geuren kopen. Ook aan juwelen is geen gebrek zoals deze winkel toont

'369128' door boboerlemans '369128' door boboerlemans

EgypteEgypte Woestijn en oases

EgypteEgypte Woestijn en oases

Ondergaande zon...Zab

boboerlemans

Zabergad ligt in het zuiden van Egypte bij Sudan. Geheel in de Sahara woestijn. Is wel Egypte maar heeft een eigen tijdzone. In deze periode ging de zon om 18:00 onder en was het 118:05 geheel donker. De avond valt hier echt

'369126' door boboerlemans '369126' door boboerlemans

MexicoYucatan - Chichen Itza

MexicoYucatan - Chichen Itza

Slangentrap

boboerlemans

1 van de trappen van Chichen Itza. Onderaan met 2 slangenkoppen. Op een bepaalde dag van het jaar bewegen de slangen door de zon die zorgt dat het schaduwspel de slangen laat kronkelen.

'368443' door boboerlemans '368443' door boboerlemans

CyprusPaphos

CyprusPaphos

Priester

boboerlemans

Oude priester in een klein kerkje net buiten Paphos. Hij vertelde fantasties over zijn kerk en daar buiten. En iedereen kon op de foto met hem tegen een kleine bijdrage in het doopfont

'368442' door boboerlemans '368442' door boboerlemans

IsraëlJeruzalem

IsraëlJeruzalem

Broodbakkers op weg

boboerlemans

Broodbakkers onderweg naar hun verkopers. Vroeg in de ochtend worden deze broden gebakken en weggebracht naar de afnemers in de stad. In het oude gedeelte van Jeruzalem kan dit alleen te voet.

'368247' door boboerlemans '368247' door boboerlemans

OmanMuscat

OmanMuscat

Drie vissen op een ri

boboerlemans

Onderwater in Oman. Hier is veel te zien. Veel vis en avontuurlijk duiken. Niet voor de beginner. Veel stroming en netten onder water. Je dient beslist een mes bij je hebben.