Bertil

profiel Bertil

Naam

bertil Geldof

Reviews

0

Foto's & tips

8

Blogs

0

Lid sinds

22 September 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Verenigde Staten

Fav. stad

Barcelona

Mijn Motto

'Doe wat je niet laten kunt'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

350D

Overige

Canon Ixus 85

Laat een reactie achter

6 reactie(s) bij "Bertil"

 • profile image comment
  Door Jelle51• geplaatst op 25 Sep 2008 | 19:37:53

  Hoi Bertil,
  Niks te danken hoor, het is gewoon en mooe foto, ik zie dat je nog geen rectie's op je site hebt. Dus wil ik je welkom heten op de site van Columbus en dat je er van mag genieten. Pas op hoor het is zeer verslavend. Ik kijk uit naar andere mooie foto's van jou.
  Groet Jelle

  Bericht aangepast op 13:33:00
 • profile image comment
  Door Ingestigter• geplaatst op 27 Sep 2008 | 13:44:51

  Dank je voor je reactie, en wat Bali betreft, een geweldig eiland waar ik heel erg veel leuke dingen over weet dus je mailed me maar!

  Groetjes Inge

  Bericht aangepast op 10:19:37
 • profile image comment
  Door Marjan• geplaatst op 25 Sep 2008 | 20:13:22

  graag gedaan hoor Bertil. Jij trouwens welkom op deze site. het is overigens wel verslavend. Bekijk onze foto's maar eens rustig, want het zijn er al wel een paar. Veel fotoplezier nog toegewenst en we kijken uit naar je foto's.

  groeten Marjan en Gerwin

  Bericht aangepast op 10:18:11
 • profile image comment
  Door Herman m• geplaatst op 26 Sep 2008 | 14:19:16

  Hallo Bertil,

  Mijn profielfoto is inderdaad gemaakt op weg naar het plaatsje Hermanus in Zuid-Afrika. In Hermanus heb ik nog enkele walvissen gespot. Elders in Zuid-Afrikaanse wateren heb ik een walvissafari meegemaakt. Toen kon je echt heel dicht bij deze grote zeezoogdieren komen. Een fantastische ervaring !!
  Met vriendelijke groet,

  Herman.

  Bericht aangepast op 07:26:00
 • profile image comment
  Door Woodstock• geplaatst op 26 Sep 2008 | 06:28:43

  Hallo Bertil,
  Dag en nacht nog niet.. maar ik probeer wel iedere dag eventjes te kijken en wat te posten als het lukt. Werkt best verslavend...
  groetjes Sandra

  Bericht aangepast op 07:25:55
 • profile image comment
  Door Herman m• geplaatst op 25 Sep 2008 | 20:45:34

  Hallo Bertil,
  Graag gedaan. Ook ik heet je van harte welkom op deze leuke site. Voor je het weet zit je uren te turen naar de vele foto's die passeren en werkt het dus inderdaad verslavend, maar wel een mooie verslaving.
  Groet van Herman.

  Bericht aangepast op 07:25:53

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (8)

'112975' door Bertil '112975' door Bertil

Nederlandse AntillenCuracao

Nederlandse AntillenCuracao

Port Marie

Bertil

Steiger op het strand Port Marie

'114497' door Bertil '114497' door Bertil

Nederlandse AntillenCuracao

Nederlandse AntillenCuracao

Slecht weer

Bertil

Naderende onweerstorm. Strand Port Marie aan de zuidkust van Curacao

'114488' door Bertil '114488' door Bertil

Nederlandse AntillenCuracao

Nederlandse AntillenCuracao

Vuurtoren

Bertil

Veel gefotografeerd, maar het blijft een apart gebouw. De oude vuurtoren op Klein-Curacao

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik