Avanleeuwarden

profiel Avanleeuwarden

Naam

anieka van leeuwarden

Reviews

0

Foto's & tips

13

Blogs

0

Lid sinds

22 September 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

IJsland

Fav. stad

Amsterdam

Laat een reactie achter

3 reactie(s) bij "Avanleeuwarden"

 • profile image comment
  Door Mathilde• geplaatst op 22 Nov 2008 | 09:03:36

  Ha Anieka, dank je wel voor je aardige berichtje over mijn IJsland foto's. Leuk dat je het jouw favoriete land is. Toen ik er was riep ik steeds dat ik er ieder jaar weer naar toe wilde, zo mooi vond ik het er!! Jij hebt ook al mooie foto's geplaatst, veel plezier verder op de site! Daag, Jacqueline

  Bericht aangepast op 08:34:01
 • profile image comment
  Door Rubysalazar• geplaatst op 13 Nov 2008 | 07:33:45

  Hi Anieka! Dank je voor je reactie mijn (protest) foto. Ik stond er ook echt midden in. Ik kwam er midden in omdat ik wilde weten wat er aan de hand was en het was voor de rest geen probleem, alleen wel last gehad van de traangas. Pppfff dat is echt pinlijk aan je ogen en keel! Maar goed, ik was wel voorzichtig hoor, toen de waterkannon werden ingezet ging ik toch maar even opzij!
  Greetz Ruby

  Bericht aangepast op 13:37:14
 • profile image comment
  Door Janhermens• geplaatst op 23 Sep 2008 | 10:08:02

  Hallo Anieka,
  welkom op deze reissite.
  Mogen we je 1 advies geven: plaats niet te veel foto's achter elkaar, probeer het te doseren. Als je ze zo snel plaatst, gaan ze te snel voorbij en krijgen ze te weinig aandacht en waardering.
  Geniet verder van alle foto's en tips die voorbij komen. Probeer ook tijd te maken om deze te waarderen!
  Wij hebben afgelopen weekend onze 1000ste foto en tip geplaatst! De laatste 2 foto’s wilden we als dank opdragen aan jullie allemaal, maar zéker ook aan Columbus die ons allen de gelegenheid bood onze reiservaringen, in woord en in beeld, met elkaar uit te wisselen.
  Eén foto staat symbool voor ónze gevoelens die wij steeds zo sterk hebben ervaren als we op vakantie waren, we werden vaak diep in ons hart en in onze ziel geraakt. Elk vakantieland had wel zijn “afscheid met tranen”!
  De andere foto staat, op deze site een zonde, vól met toeristen, jullie allen dus, die bezig zijn hun ultieme vakantiedoel te bereiken! Het werd dus géén vulkaanuitbarsting, maar wél een échte reisfoto! En soms horen daar gewoon toeristen bij, juist vanwege hún inspanning!

  Groetjes, Jan en Christien

  Bericht aangepast op 07:24:45

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (13)

'113136' door Avanleeuwarden '113136' door Avanleeuwarden

GhanaWest Ghana

GhanaWest Ghana

Nzulezo-2

Avanleeuwarden

...

'130567' door Avanleeuwarden '130567' door Avanleeuwarden

IJslandReykjavik

IJslandReykjavik

Uitzicht

Avanleeuwarden

Overal waar je staat in IJsland heb je een fantastisch uitzicht op de bergen. Zelfs in de stad.

'113137' door Avanleeuwarden '113137' door Avanleeuwarden

GhanaWest Ghana

GhanaWest Ghana

Nzulezo-3

Avanleeuwarden

...

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik