aunt jemima

profiel aunt jemima

Naam

wilmie geurtjens

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

13

Lid sinds

08 November 2007

 

1 reactie(s) bij "aunt jemima"

  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-05 08:50:19

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'474976' door aunt jemima '474976' door aunt jemima

Groot-BrittanniëLonden

Groot-BrittanniëLonden

Het allerbeste Indias

aunt jemima

When in London, do as the Indians do. Als zij net zo goed willen eten als thuis, nemen ze de subway naar Whitechapel. Een buurt zo multicultureel, dat je als blanke nog net niet aangestaard wordt. Maar ànders ben je wel. Wanneer je vanuit het metrostation meteen rechts gaat, vind je daar behalve winkels vol onbegrijpelijke voorwerpen en absoluut on-Europees voedsel ook fantastische en spotgoedkope restaurants. De beste is Baraka, waar een Indiase meesterkok een stroom verfijnde gerechten de keuken uitstuurt. Hier wil je eigenlijk iedere dag opnieuw naar toe.

'464834' door aunt jemima '464834' door aunt jemima

Nederlandse Antillen

Nederlandse Antillen

De juweliers van...Wi

aunt jemima

Binnen tien minuten twee totaal verschillende werelden zien? Maak eens een toer langs de uitzinnig dure juweliers in de Breedstraat in Punda, die hun waren voornamelijk slijten aan cruiseschiptoeristen. Loop dan de drijvende brug over naar Otrobanda, steek schuin naar rechts het plen over en wandel de Hoogstraat af, waar de minder bemiddelde Curacaoenaars kleding en sieraden kopen in Wibra-en Zeemanachtige winkels. Veel muziek hier! Als je geluk hebt zit bij terugkeer de brug dicht en kun je met de gratis ferry weer naar de overkant.

'464808' door aunt jemima '464808' door aunt jemima

Nederlandse Antillen

Nederlandse Antillen

Met de lijndienstbus.

aunt jemima

Neem eens de lijndienstbus van Punda naar de grotten van Hato. Kost NAF 1,25, duurt een uur en je ziet alle zwarte wijken van de stad. Je bent ook een uur lang de enige blanke in de bus. Gek gevoel, als mensen pas naast je gaan zitten wanneer er nergens anders meer plaats is.

Laatste blogs (13)

Het is zondag en de zon schijnt. De hemel boven Utrecht is helderblauw. Op de zevende dag van de week kun je in de Noordtoren van sterrenwacht Sonnenborgh door een speciale telescoop de zonnevlekken b... Lees meer

Op de gevel van een wit kasteel, de vijver ervoor een slordige rechthoek, staat het beeld van een witte pauw. Een plaatselijk sprookje wellicht, zoals van de eenhoorn of de witte wieven? Staverden hee... Lees meer

Stille vreugde. Eerst is hij uitbundig, als ik het onopvallende houten hek doorga en opeens langs ruisende bomen over een modderig pad loop. Terwijl ik een minuut geleden nog op het pijnlijk lelijke s... Lees meer

Community updates

COLUMBUS 15 JAAR
09-06-2020 Sinds 2005 biedt Columbus een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke reiservaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen en een eerlijke dialoog aan te gaan over de impact van reizen. Met veel plezier en gepaste trots kijken we deze zomer terug op 15 jaar reisontdekkingen.

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 26 | Community toppers

Slaapplaats in Dallol. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Openluchtmuseum in Rusland door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Slaapplaats in Dallol door Dreamer666
3. Topblog: Een avond op de Noordpier door TravelGoom
4. Communitylid van de week: Ellen69
5. Nieuwkomer: n.v.t.

week 25 | Community toppers

Ethiopië Mursi. Foto: Ameerakker

1. Topreview: Agadir van ait kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Ethiopië Mursi door Ameerakker
3. Topblog: Verloren in zand door Agrotewal
4. Communitylid van de week: E.J.
5. Nieuwkomer: Annaspets62

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

FOTOWEDSTRIJD: Culinair
Vreemde gerechtjes proeven, aparte drankjes proberen, nieuwe smaken en geuren ontdekken: het hoort er allemaal bij op reis. Deel nu je culinaire reisfoto's met ons en maak kans op publicatie in Columbus Travel én extra profielpunten.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik