aunt jemima

'474976' door aunt jemima '474976' door aunt jemima

Groot-BrittanniëLonden

Groot-BrittanniëLonden

Het allerbeste Indias

aunt jemima

When in London, do as the Indians do. Als zij net zo goed willen eten als thuis, nemen ze de subway naar Whitechapel. Een buurt zo multicultureel, dat je als blanke nog net niet aangestaard wordt. Maar ànders ben je wel. Wanneer je vanuit het metrostation meteen rechts gaat, vind je daar behalve winkels vol onbegrijpelijke voorwerpen en absoluut on-Europees voedsel ook fantastische en spotgoedkope restaurants. De beste is Baraka, waar een Indiase meesterkok een stroom verfijnde gerechten de keuken uitstuurt. Hier wil je eigenlijk iedere dag opnieuw naar toe.

'464834' door aunt jemima '464834' door aunt jemima

Nederlandse Antillen

Nederlandse Antillen

De juweliers van...Wi

aunt jemima

Binnen tien minuten twee totaal verschillende werelden zien? Maak eens een toer langs de uitzinnig dure juweliers in de Breedstraat in Punda, die hun waren voornamelijk slijten aan cruiseschiptoeristen. Loop dan de drijvende brug over naar Otrobanda, steek schuin naar rechts het plen over en wandel de Hoogstraat af, waar de minder bemiddelde Curacaoenaars kleding en sieraden kopen in Wibra-en Zeemanachtige winkels. Veel muziek hier! Als je geluk hebt zit bij terugkeer de brug dicht en kun je met de gratis ferry weer naar de overkant.

'464809' door aunt jemima '464809' door aunt jemima

Nederlandse Antillen

Nederlandse Antillen

Natuurreservaat in he

aunt jemima

Veel minder bekend dan het Christoffelpark, maar prachtig. Begin 's morgens om half 7 vlak na zonsopgang aan de 11 km lange wandeling, en zie tientallen cactussoorten, verlaten zoutpannen, flamingo's, leguanen, hagedissen, papegaaien, en met een beetje pech wel twee of drie medebezoekers van het park.Extra bonus: een heerlijk koele bries vanuit de lagune Jan Thiel.

'464808' door aunt jemima '464808' door aunt jemima

Nederlandse Antillen

Nederlandse Antillen

Met de lijndienstbus.

aunt jemima

Neem eens de lijndienstbus van Punda naar de grotten van Hato. Kost NAF 1,25, duurt een uur en je ziet alle zwarte wijken van de stad. Je bent ook een uur lang de enige blanke in de bus. Gek gevoel, als mensen pas naast je gaan zitten wanneer er nergens anders meer plaats is.

Community updates

FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
07-08-2020 Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >>

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

week 31 | Community toppers

Zonsondergang bij Lake Mutanda. Foto: MirandaNoomen

1. Topreview: Bosnië-Herzegovina door Dianadm
2. Topfoto & tip: Zonsondergang bij Lake Mutanda door MirandaNoomen
3. Topblog: Niet smeren? ... door Elleke
4. Communitylid van de week: Dannyvdm
5. Nieuwkomer: PeggyA

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik